Naznaczony Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Co do mutantów to najbardziej irytowały mnie pijawki, nibypsy, rodenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Nibypsy w LOST World TOD są przekokszone, mając umiejętności psa psionicznego (atak psioniczny, wytrącanie broni) , a ten to czysta zagłada bo ma to zmultiplikowane. Dlatego Czerwony Las w miejscu gdzie te psy są to prawie czysty cmentarz- na 99 % w tym miejscu spoczniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Pijawki, kontrolery i zombie to nic (zabijam nożem, bo najlepiej). Najgorsze to są nibyolbrzymy, bo przecież ciężko znaleźć głowicę do RPG-7. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Chimery najgorsze dla mnie. Były w Oblivion Lost 2.2 Edytowane 24 Listopada 2013 przez kamil190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Chimery najgorsze dla mnie.Jeszcze nie spotkałem w podstawce Soc'a chimery... Widać mało wiem o tej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 co mnie wkur...a - ten mutant sidor i te jego kretynizmy, bajera ćwoka z kładki na barze: ...idź sobie stalkerze, guru monolitu i te jego gadki soc ns 5 tt 2, idę do typa w ramach misji a ten... a ten sobie siedzi i przycina na bałałajce i nie chce gadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KojoTPL Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ja tam nienawidze pijawek ale kontrolerów jeszcze bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Mnie najbardziej wkurza Bibliotekarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Bibliotekarz jest w METRZE 2033 (albo w modach). Ale widzę, że trzymasz się trendów i mieszasz ze sobą gry. Tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ja nienawidzę wszelkich maleństw gryzących mnie po kostkach, tuszkany, psy, koty czy inne maleństwa z modów: szczury, robale. Z tych poważnych potworków to snorki ale to także przez ich wzrost. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Wszystkie są uciążliwe , ale nie wyobrażam sobie STALKERA , bez mutantów . Więc niech gryzą , szarpią , atakują . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Mutanty, to nieodzowna część Stalkera i nie wyobrażam sobie gry bez nich. Jeżeli weźmiemy pod uwagę mody, to mutantów jest coraz więcej. Teraz gram w Deja vu i oprócz mutantów znanych z innych modów spotkałem na razie dwa których nie widziałem. 1. Wiedźmy, są ich dwa rodzaje. Jeden już był we wcześniejszej wersji moda, a drugi widziałem pierwszy raz.2. Wypełzacz kąśliwy (taką nadaliśmy nazwę) - to taka niby żaba z zębami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 To już lepsze byłoby samo Pełzacz (ewentualnie z dodatkiem Kąśliwy) niż Wypełzacz. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Bibliotekarz jest w METRZE 2033 (albo w modach). Ale widzę, że trzymasz się trendów i mieszasz ze sobą gry. Tak trzymaj!Nie mieszam a w Soli jest na Bagnach przy Cerkwi. Atak w ogóle to nie przeczytałem pierwszego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi