kondotier Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 @Starika.. Mod domaga się włożenia do napędu, dyskietki z oryginalną grą Cień Czarnobyla. Kiedy robiono ten sposób degradacji, nikt nie wiedział, że będą wersje cyfrowe. Wyjściem z tego impasu jest podmiana silnika w bin na silnik nie wymagający płyty. A jego już sam musisz poszukać w internecie, a zym problemu raczej mieć nie będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 @kondotier chodzi Ci o crack? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 10 minut temu, Starika.. napisał: @kondotier chodzi Ci o crack? Dlaczego od razu takie brzydkie nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 a to słowo crack to jakaś tajemnica poliszynela tutaj ? @kondotier przyjmuję, że to o ten wątek chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Śmieje się. @starika a ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 już zrobiłem i wszystko siadło jak trzeba zrobię na forum może odświeżony wątek na forum jak to robić dla ludzi, którzy grają w tę grę na steamie(jeśli mogę) a w dzisiejszych czasach jest tych osób jest zdecydowanie o wiele więcej niż kiedyś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strieloker03 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) Witam stalkerzy! Mam spory problem z upadłą gwiazdą. Podczas wizyty w X-10 w celu znalezienia kombinezonu do biolabu. Kombinezon jest oczywiście za drzwiami w pomieszczeniu z burerem. No więc burer zabity, jednak w momencie w którym chce podnieść kombinezon gre bez żadnego ostrzeżenia wyrzuca do pulpitu. Próbowałem już kilkanaście razy, przechodziłem od nowa cały lab, zmieniłem oświetlenie na statyczne i włączyłem średnie ustawienia, jednak nic to nie dało. Gra cały czas wyrzuca do pulpitu w momencie podnoszenia kombinezonu (bez żadnego komunikatu). Jedyne co udało mi się osiągnąć to wcześniejsze wyrzucenie do pulpitu, zaraz przed otwarciem drzwi oraz przy jednej z prób w środku nie znalazłem burera 😐. Mam nadzieje że znajdzie się ktoś kto będzie mógł mi pomóc, bo mod ma bardzo ciekawą fabułe. Oczywiście gram na wersji 1.0004 Edytowane 14 Maja 2021 przez Strieloker03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Witajcie. Mam problem z wylotami do pulpitu podczas wczytywania zapisów. Ktoś wie co z tym zrobić ? FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:393: attempt to compare number with nil stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6996 Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Gdy wchodzę na Bagna to wywala FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : _VertexStream::Lock [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\R_DStreams.cpp [error]Line : 44 [error]Description : (bytes_need<=mSize) && vl_Count Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 @marko6996 zmniejsz ustawienia grafiki i zasięg widoczności przed wejściem na Bagna. Zmniejsz rozdzielczość, przejdź na oświetlenie statyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi