Yurek Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 W tym temacie opisujcie gdzie znaleźliście jakieś unikatowe rzeczy w modzie - arty, broń, gadżety itp.Screeny mile widziane :D Ja na razie mogę opisać takie znajdźki:- Egzoszkielet o podwyższonej ładowności (+100kg) w jednym z osadników w podziemnym laboratorium gdzie znajdujemy zabitych naukowców i Rennesa- granatnik RG-6 w Limańsku - dom po lewej na początku lokacji, gdzie zawsze stalkerzy lub Wolność miała swoję bazę - na pietrze, gdzie był gościu z karabinem maszynowym- w Starej Wsi jest trzech stalkerów , którzy zmieniają się w Bauery i tam w zwałowisku jest plecak z bezcennym artefaktem o nazwie Wampir (+ 909 wytrzymałości)- w Ognistej Pieczarze w Zapomnianym Lesie jest w jednej ze skrzynek SWD Dalekosiężny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielebny Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 W czołgu, w czerwonym lesie na północnym wschodzie jest FN 2000 i koło 600 sztuk amunicji przeciwpancernej 5.56. Aby otworzyć schowek, trzeba podejść do włazu na wieży czołgu (w Czystym Niebie było tam 2000 sztuk amunicji do PKM-u). 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 W Sortowni w piwnicy bazy wojskowej (tam gdzie dostajemy ekwipunek) za kratą po prawej jest skrzynka. A w niej sporo amunicji ppanc - przydatne na początku gry.Sposób na otrzymanie amunicji:Ponieważ drzwi się nie otwierają, żeby po nią sięgnąć, w pliku system.ltx ustawiamy: take_dist = 12 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Na Bagnach, w tunelu ziemnym, tam gdzie w CS był detektor anomalii za materacem - leży Wintorez, tyle, że zniszczony. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
de Vries Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Czerwony Las stara kopalnia, tam gdzie w CS był kompas dla Leśnika. Na samym dole w szafie w łazience, Buldog 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 W Sarkofagu, tam gdzie urzędował zawsze Monolit, schodzi się po metalowej drabince, tam gdzie jest okropne promieniowanie, w skrzyni metalowej jest egzoszkielet. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
de Vries Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Na pace ciężarówki przed bramą do sarkofagu, SCAT10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Na pace ciężarówki stojącej w tunelu z przejściem do Limańska w Czerwonym Lesie jest plecak, a w nim karabin Gaussa i trochę amunicji do niego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobby Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 (edited) W Sortowni na hřbitově za vesnicí kde je bar pod jedním z křížů.Náboje 5.45x39_ap 200 ks. http://ulozto.cz/x5DZRETd/ss-libor-04-21-13-20-02-56-predbannik-jpg Edited April 21, 2013 by Hobby 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 (edited) A ja znalazłem u Hugo artefakt-legendę o nazwie Cordium Controleri.Ma wszystko na zielono, a więc tak:Zdrowie +100%Promieniowanie -9Głód +7%Wytrzymałość +182Krwawienie -333%Telepatia +70% Jest wart 25 patyków. Och, jak on by się przydał na początku gry. Jeśli wszyscy go zdobyli, to nie mam czym się chwalić. :confused: Czy to miał ktoś ten artefakt? Edited April 22, 2013 by metek58 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 (edited) Tak. Też go znalazłem u Hugiego :) W sumie nawet na początku nie popatrzyłem, co to za cudo, dopiero po Twojej wiadomości sprawdziłem jeszcze raz :) Edited April 22, 2013 by apg2312 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadeo 2013 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 (edited) Stara Wieś artefakt- bardzo przydatny tylko po przejściu z Szpitala na Wschodnią Prypec (końcowa faza moda), traci swoje właściwości.Pisałem o tym w schowku na początku tematu ale było cięzko go znaleźc . Dzięki Yurkowi mogę zrobic screena z tego schowka .http://imageshack.us/photo/my-images/829/sstadeusz042213142330lo.jpg/ Edited April 22, 2013 by tadeo 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozaq94 Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 (edited) Limańsk , piwnica przy placu ,gdzie w CS-sie leżały ciała członków ugrupowań Wolność i Powinność . Na półkach są skrzyneczki w których jest łącznie około 1500 sztuk amunicji 9x39 ppanc . Edited August 4, 2013 by kozaq94 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typowy_Monoliciarz Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 Wysypisko tam skąd dostaniemy w podstawce wezwanie o pomoc w obronieniu na wieży w skrzyniach drewnianych jest sporo ammo do viper ppanc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacenty Posted April 11, 2020 Report Share Posted April 11, 2020 (edited) W Czerwonym Lesie: - na brzegu rzeki, na lewo od mostu - skrzynia, a w niej plecak z apteczkami naukowców i antyradami, - w tunelu, gdzie rozmawiamy ze Zgarbionym, w dwóch BTR-ach AS WAŁ i ammo 9x39. ================================================================== @kondotier= dziękować Edited April 11, 2020 by bacenty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted April 11, 2020 Report Share Posted April 11, 2020 @bacenty Za wpis, nagroda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts