vidkunsen Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Kарамель(ku) - landrynki, spałner :spawner_TT2_Krus1971.zip http://chomikuj.pl/krulikozwierz/gry+filmy+i+inne+takie+g*c3*b3pie+g*c3*b3poty/spawner_TT2_Krus1971,3207082037.zip%28archive%29 tamże masz podstawowe łupy do moda - ok. 70% pasuje - ammo, złom, pancerze niektore arty ...itd/itp.Działa do gier z podstawki Cienie 100004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Kарамель(ku) - landrynki, spałner :spawner_TT2_Krus1971.zip http://chomikuj.pl/krulikozwierz/gry+filmy+i+inne+takie+g*c3*b3pie+g*c3*b3poty/spawner_TT2_Krus1971,3207082037.zip%28archive%29 tamże masz podstawowe łupy do moda - ok. 70% pasuje - ammo, złom, pancerze niektore arty ...itd/itp.Działa do gier z podstawki Cienie 100004Bardzo dziękuję za podpowiedź i spawnera...zaraz sprawdzę w praktyce... :yes: a tak pozatym jak się korzysta z tego spawnera... :ermm: Edytowane 20 Stycznia 2015 przez jerczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Do spawnera był gdzie indziej klawisz F1, ale jak nie zadziała, to próbuj następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Do spawnera był gdzie indziej klawisz F1, ale jak nie zadziała, to próbuj następny.@metek sprawdałem wszystkie klawisze oprócz quick save i load save...niestety nie działa.... :wallbash: Z tymi landrynkami są jakieś jaja...owszem znalazłem landrynki u zabitego obserwatora w Sarkofagu oraz u zabitego stalkera w Barze, kiedy wybrałem w rozmowie z Szubinem opcję powrotu na ziemię i wtedy wszyscy są dla mnie wrogami...zrobiłem to specjalnie, żeby się przekonać czy w ten sposób znajdę te cholerne landrynki...za żywota ni diabła nie mogę ich znalęźć, by wykonać misję dla Dulcynei... :wallbash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Spałner to zazwyczaj f1 ale w tym prZypadku po eskajpie naciskasz S. :) p.s. landrynki maja tez panki z wolności na wiosce z pijawkami lub na bazie, czasem znajdziesz w chutorze tam gdzie zazwyczaj trepy z powinności sie czaja na pankow z wolności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Spałner to zazwyczaj f1 ale w tym prZypadku po eskajpie naciskasz S. :) p.s. landrynki maja tez panki z wolności na wiosce z pijawkami lub na bazie, czasem znajdziesz w chutorze tam gdzie zazwyczaj trepy z powinności sie czaja na pankow z wolności.Bardzo dziękuję za pomoc...zadziałało...a landrynki ukrywają się pod nazwą "sweet"... za tą pomoc leci plusik... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jakby co to wal jak w dym, mam pare kwestii w zanadrzu:http://www.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_lost_alpha.shtml i nie tylko, patrz na w/w stronę tez czasem pomocna. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zajímavý odkaz jak získat 2x exo: https://www.youtube.com/watch?v=Mck1KqO0veY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Chłopaki podajcie jakiś działajacy link do downloadu, bo yandeksy z pierwszej strony nie działają( nawet przez stronę moda) a torrentów nie ciągnę. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Trzeba mieć konto na Yandeksie. A warto, bo coraz więcej modów jest tak wstawiane. Bez konta pobieranie jest nierealnie długie, nawet jak jest. https://yadi.sk/d/rrxQEGFgEH478 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Zrobiłem jak rzekłeś i sobie pobieram :whistling: . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Witam, Ciekawi mnie czy są jeszcze jakieś mody tych autorów? Znam Tajne ścieżki 2 I Fotograf. Oba są po prostu zaje***** bez dwóch zdań. Nawet soljanka przy nich wymięka. Czy zrobili oni jeszcze jakiś mod? Bedę bardzo wdzięczny za odpowiedź :) Edytowane 11 Marca 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Autorzy FOTOGRAFA i TT2 pracują nad nową modyfikacją pod SoC 1.0004 . TERRA INCOGNITA - myślę, że warto zapamiętać ten tytuł .Więcej informacji , screeny , video na stronie : http://ap-pro.ru/forum/59-10528-1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Hej, Wielkie dzięki, na pewno zapamiętam a stronę do zakładek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Siema gawron. Wcześniej już zwróciłem uwagę na ten mod na tymże chyba forum, ale to miło, że jest nas już dwóch, którzy czekają na tenże m.in. mod :) p.s. zaciąłem się i gram po raz kolejny, może nie będzie wylotu na śmietnisku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Ja nie miałem żadnych wylotów praktycznie w fotografie, bardzo stabilny mod a jakość produktu niezwykle wysoka. Z chęcią zapłaciłbym nawet 100 zł za taki mod jeśli tyle by kosztował. Edytowane 12 Marca 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Vidkunsen , myślę , że jest nas więcej oczekujących na odpalenie tego MODa . Jeśli gra będzie na takim poziomie jak FOTOGRAF , czegóż chcieć więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Znalazłem inną wersję moda, z nowymi pukawkami. http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=23767&sec_id=17To także dla tych, którzy się jeszcze nie zaprzyjaźnili z yandeksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 teraz postawiłem na rus wersji 10004 i moze da radę, inne kwestie na minimalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Jakby kogoś denerwowały sny podczas spania czy wkurzający komunikat "Fotograf nie chce spać" kiedy budzisz się o 2 w nocy to chciałbym podzielić się skryptami zmodyfikowanymi przeze mnie, które usuwają pewne niedogodności: Usunięcie snów podczas spaniaŚcieżka: C:GamesSTALKER Shadow of chernobylgamedataconfigmischttp://1drv.ms/1MFcZN3 Spanie bez ograniczeń (usunięcie komunikatu: "Fotograf nie chce spać")Ścieżka: C:GamesSTALKER Shadow of chernobylgamedatascriptsUwaga! Skrypt teraz nie sprawdza czy mutanty cię nie zjedzą więc nie śpij na dworze!http://1drv.ms/1MFcYsu Mam nadzieję, że komuś się przydadzą :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam.Zacząłem grać w Fotografa i mam pytanie czy po wgraniu finalnego patcha z pierwszego postu trzeba koniecznie grac od początku? Zauważyłem ten patch dopiero teraz jak juz trochę pograłem a poprzedni sejw wczytakl mi sie bez problemu..Pytanie drugie: jak uruchomić samochód na bazie Korpusu Pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Dawno w niego nie pykałem ale po tym paczu nowa gra wskazana.A co do autek to zobacz w ustawieniach który klawisz jest przypisany do zapłonu.F wsiadasz a chyba B odpalasz.Możesz poczytać poradnik Cichego do tego moda.Bardzo dobrze zrobiony.Zresztą jak wszystkie inne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Idziesz do klienta z Folgore - kwatermistrz chyba Mario(włoch z Folgore), on daje namiar na misje cobyś zdobył wachę oraz coś tam z fabryki (patrz solucję od Cichego lub: http://stalkermod.ru/forum/66-fotograf/52518-gid-po-prohozhdeniyu-moda-fotograf.html?format=html) przynosisz fanty do w/w włocha i on ci kopsa kluczyki, podobny myk z kwestem będzie na lokacji obok gdzie od woronina z WDW bedziwasz tez miał opcje na łade samarę. Co do pacza to w/w Cichy napisał, że nie trzeba grac od nowa ale jest to wskazane - twój wybór. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Też radzę zagrać od nowa. Problemy mogą wyniknąć w dalszej grze. W modzie jest wiele nowych rozwiązań mogących bez tego patcha w nowej grze, nie spracować.A mod dłuuugi i wtedy dopiero będzie żal moda porzucić. Albo zaczynać grę na nowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Też radzę zagrać od nowa. Problemy mogą wyniknąć w dalszej grze. W modzie jest wiele nowych rozwiązań mogących bez tego patcha w nowej grze, nie spracować.A mod dłuuugi i wtedy dopiero będzie żal moda porzucić. Albo zaczynać grę na nowo.Dzięki za wszystkie odpowiedzi !Zacznę więc moda od początku.Co do uruchomienia samochodu chodzilo mi tylko o to jak go uruchomić kluczyk już mam więc sprobuję zrobić tak jak radził niania66 EDIT: Pierwsza przejażdżka zaliczona :) Edytowane 18 Marca 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi