Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Hejka, 1. Paczka euro się przyda, jak znajdziesz drugą to spyl a jak dolary to też spyl, zostaw tylko euro.Koniak to masz do questa, jak znalazłeś drugi to możesz wziąć grzdyla :yes:pistolet Fotografa nie jest przydatny 2. Nie, nie robiłem tego questa bo mi się nie chciało :) Jeśli masz problemy z jakąś podpowiedzią to powiedz z którą, postaram się rozszyfrować. Pozdrawiam Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Koniak był chyba tylko potrzebny żeby dostać się do bazy Ukraińców na Korpusie Pokoju a ten który mam dostałem zamiast egzo od myszolapa (misja z nietoperzami).A misje z Dziadkiem chciałem robić bo ma to chyba coś wpólnego z Martwym Miastem w którym jeszcze nie byłem i nie mam tam przejścia. Myslałem że to otworzy mi drogę do MM. Czy ja dobrze rozumiem przewodnik Cichego odnośnie potyczek z Dziadkiem;CYT:.1. W Promzonie robiąc schowek na samej górze "pchlego targu" natknąłem się na plecak z kolejną notatką Zapadły. Czy "pchli targ" to hala w której stoi Kutwa ?2 Robimy po 2-3 schowki na lokacjach z byle czym. Czy chodzi o zakładanie schowków z użyciem kupionych plecaków i znaczników GPS - czy tez można skorzystać z placaków które są już na lokacji? 3.W pewnym momencie zauważymy, że jeden ze schowków znika. Czy chodzi i o to że przychodzi sms o kradzieży od Dziadka lub z GPS? Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Hej, Obiecałem pomoc z podpowiedziami więc się postaram: Przejście do MM dostaniesz bez robienia questów dziada. 1. Nie wiem2. Nie wiem3. Nie wiem Mam nadzieję, że pomogłem :teehee: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 O ile pamiętam Zapadło obrabia wszystkie schowki, nie tylko robione przez nas. Jeśli schowek wyposażyłeś w GPS, to kiedy przyjdzie SMS, że okradziono schowek, sprawdź czy i który GPS ci zniknął z mapy. Jak zniknął, to jesteś okradziony. Idziemy tam i sprawdzamy. Zapadło daje jakieś namiary na siebie. W każdym bądź razie, coś trzeba dla niego zrobić, aby przestał kraść, lub go walnąć i spokój. Wybacz za małą precyzyjność, ale po Fotografie, zdążyłem już zagrać w sporo modów. Wszystkie szczegóły się w głowie nie mieszczą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 O ile pamiętam Zapadło obrabia wszystkie schowki, nie tylko robione przez nas. Jeśli schowek wyposażyłeś w GPS, to kiedy przyjdzie SMS, że okradziono schowek, sprawdź czy i który GPS ci zniknął z mapy. Jak zniknął, to jesteś okradziony. Idziemy tam i sprawdzamy. Zapadło daje jakieś namiary na siebie. W każdym bądź razie, coś trzeba dla niego zrobić, aby przestał kraść, lub go walnąć i spokój. Dlatego przestałem robić schowki jak spotkam Dziada to ołowiu mu nie pożałuję....Jak dla mnie to tylko taki problem z tym dzidkiem że dźwigam ze sobą pare kilo kryształów i chyba odpuszczę sobie ich transmutacje dla Sacharowa.DWA PYTANIA ;1.Czy da się skończyć mod bez tych transmutacji ?2.Czy da się coś zrobić aby patrząc przez lornetkę było widać takie prostokątne obramowania namierzonych postaci?W każdym modzie w który grałem tak było a teraz tego zaznaczenia nie ma i czasami mi go brakuje..Oglądałem na rus-tubie filmiki z Fotografa i takie zaznaczanie celu w widoku z lornetki jest. Dzięki za pomoc !!!! p.s. Zaraz będę widział jak dostać się do Martwego Miasta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja pamietam, że znalazłem pierwszy schowek Zapadły na Kordonie, później żadnych swoich schowków nie robiłem, część fantów chowałem chyba w tej skrytce na posterunku jak się wchodzi do Baru (co dają misję na zabicie sfory psów). No i raz wchodzę tam do tego bunkra i dziadek Zapadło sobie tam stoi ;) Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Pisałem już, że te transmutacje są konieczne. W poradniku, pomiędzy cz3 i 4, masz opis ich kolejności i par itemów do przekształceń. Uwaga na szpony przy chyba trzecim poziomie. Tylko podziemne działają.Bez tego mod szybko się skończy.Ale rozwalając Zapadłę bez powodu, pozbawiasz się części gry, wynikającej z jego zadania. Zrób 1 albo 2 schowki. W końcu dziad się do któregoś dobierze. A i nie wiem, czy bez okradzenia, się na niego nadziejesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Hejka, 1. Nie, są wymagane do jednego z ostatnich questów ale jak dla mnie to zadanie z mozolnym zbieraniem tych kryształków jest trochę przegięte i ja sobie je po prostu zrespiłem. Resztę absolutów dla siebie zrobiłem natomiast sam, odczuwam z tego powodu satysfakcję i były również bardzo przydatne bo dają nieskończony bieg ;) 2. A nie ma? Dziwne. Ja zrobiłem z 5 schowków i dziad nigdy mi się nie pojawił więc to olałem po prostu ;) Jakby był jakiś problem to wal śmiało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udało mi się dotrzeć do Martwego Miasta :) Co do dziadka i transmutacji to jeszcze pomyślę... Ponawiam dwa swoje pytania:1. Czy Koran i Euro (mam dwie paczki) są potrzebne w dalszej grze?2.Czy da się coś zrobić aby patrząc przez lornetkę było widać takie prostokątne obramowania namierzonych postaci?W każdym modzie w który grałem tak było a teraz tego zaznaczenia nie ma i czasami mi go brakuje..Oglądałem na rus-tubie filmiki z Fotografa i takie zaznaczanie celu w widoku z lornetki jest. DZIĘKI Z POMOC ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 1. Już mówiłem żebyś drugie euro sprzedał :) A koran to nie przypominam sobie żebym go używał ale pewności nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jeśli zrobiłeś już zadanie, w którym było to euro potrzebne, to z innymi znalezionymi zrób co chcesz. Noś, wyrzuć sprzedaj. Daj do schowka, może Zapadło się łatwiej skusi. Bo on na byłe co, jakiś tam złom nie poleci.Pytałeś też o "pchli targ". Tak cichy nazwał te ruiny na wysypisku, na ich początku, podobne do tych z podstawki. To tylko jedna ściana z narożnikiem. Na samą górę ciężko wejść. Ale jest tam dobry schowek dziada Zapadły. I przypuszczam, że obrobienie go przez ciebie, przywoła dziada.Nie pamiętam, czy lornetka wstawiona przez moda jest możliwa do podmiany przez np. kupno u handlarzy. Sprawdź to u nich. Jak maja lornetki w sprzedaży, to zrób zapis, kup lornetkę i sprawdź jaka jest. Jak ta co chcesz, to graj, a jak nie, to wgraj zapis.Może któryś z naszych modotwórców, ma plik na taka lornetkę i ci udostępni.Koran u mnie był dekoracją. Może miał do czegoś posłużyć, ale na to nie natrafiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) ... Nie pamiętam, czy lornetka wstawiona przez moda jest możliwa do podmiany przez np. kupno u handlarzy. Sprawdź to u nich. Jak maja lornetki w sprzedaży, to zrób zapis, kup lornetkę i sprawdź jaka jest. Jak ta co chcesz, to graj, a jak nie, to wgraj zapis.Może któryś z naszych modotwórców, ma plik na taka lornetkę i ci udostępni.... Co do lornetki to nie mam w niej opcji oznaczania żywego celu od początku. Jakis czas temu w którejś potyczce zgubiłem oryginalną i kupiłem dodatkową lornetkę u Sacharowa ale z nią jest ten sam problem jak z pierwszą. Proszę modotwórców o pomoc !!! Mam jeszcze pytanie:Wybieram się do Martwego Miasta czytałem dialogi opisujące sposób powrótu do baru przez Anomalny las.Czy da się do Martwego Miasta wchodzić i wchodzić z niego wielokrotnie ? Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Czy ktoś podpowie jak dostać się na Promzone ? Robię zadanie dla Browna - odszukać przejście do Promzony, gdzieś na starej drodze przy północnym posterunku... Obłaziłem drogę na lokacji Korpus Pokoju w te i powrotnie, wszędzie niewidzialny mur a przejścia nie ma. Potem przejrzałem forum i ponoc trzeba pogadać z Charonem na Poligonie Doswiadczalnym i wówczas powie jak znaleźć przejście. Tyle tylko, że w domku/wieży za ogrodzeniem go nie ma. Obgadałem już chyba wszystkie postacie na Poligonie i nie pojawia się zaden komunikat inicjujacy - poza pierwszym, że takowy mądruś istnieje i trzeba mu przypochlebiać, by powiedział coś istotnego - rozmowę o nim a ni on sam w domku :-( Utknąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Czy ktoś podpowie jak dostać się na Promzone ? Robię zadanie dla Browna - odszukać przejście do Promzony, gdzieś na starej drodze przy północnym posterunku... Obłaziłem drogę na lokacji Korpus Pokoju w te i powrotnie, wszędzie niewidzialny mur a przejścia nie ma. Potem przejrzałem forum i ponoc trzeba pogadać z Charonem na Poligonie Doswiadczalnym i wówczas powie jak znaleźć przejście. Tyle tylko, że w domku/wieży za ogrodzeniem go nie ma. Obgadałem już chyba wszystkie postacie na Poligonie i nie pojawia się zaden komunikat inicjujacy - poza pierwszym, że takowy mądruś istnieje i trzeba mu przypochlebiać, by powiedział coś istotnego - rozmowę o nim a ni on sam w domku :-( Utknąłem. Piszę z pamięci ale skoro robisz zadanie dla Browna to:Po jego otrzymaniu zanim pójdziesz na Poligon powinieneś pogadać na Korpusie Pokoju z gen.Smithem (nie wiem czy tak zrobiłeś) Gen daje zadanie na Poligon. Trzeba tam odnależć Drozdowa który ma pomóc w modernizacji aparatu Fotografa. Smith wspomina też o Promzonie i Lesie.Na poligonie trzeba pogadać z Woroninem mówi on o ścieżce z Promzony do Lasu którą zna Charon. (Jak potem dotrzesz do Lasu to trzeba z niego zgodnie z życzeniem Woronina wracać starą ścieżką na Poligon - ale to bedzie duzo póżniej).Teraz mówimy z Drozdowem o modernizacji obiektywu aparatu on odsyła nas Lewszy który jest w Barze - odkładamy wątek Baru na potem.TERAZ KONIECZNIE odnajdujemy w tym samym budynku w którym jest Woronin pofesora Sacharowa ! Robimy z nim eksperyment z kryształami po tym otwiera się przejscie z Poligonu na Bagna i z powrotem. Choron w tym momencie powinien już być u Siebie ale WARTO w tym miejscu przed wizytą u Charona udać się na Bagna i zrobić zadania dla Sacharowa - trzeba też pamiętać na Bagnach o zadaniu od Kruglowa na detektor anomalii.Ja pominąłem Sacharowa i Bagna - Od Charona dotarłem do Promzony potem do Lasu potem do Baru i tu urwała mi się fabuła...Powodzenia ! p.s. Pytanie: Czy gdy patrzysz przez lornetkę to masz w widoku prostokątne obramowanie namierzonego żywego celu? Pytałem o to w moim poście powyżej. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Odpowiedź na twoje pytanie - nie, nie mam. Oglądając przez lornetkę widzę normalnie postacie i mutanty ale bez żadnych dodatkowych wizualnych indegrediencji. Co do moich problemów z Charonem i przejściem na Promzone. Dzięki za odp. Niestety nadal tkwię w martwym punkcie ponieważ jedyne czego z twojego opisu nie zrobiłem jeszcze to ukończenie zadania dla Drozdowa (wiadomo, na tym etapie nie moge przejść do Lewszy do Baru...) i nie skończyłem zadań dla Sacharowa i Krugłowa. Nie mam jeszcze 1 anomalii - nie mogę jej w ogóle znaleźć. A dla Sacharowa znalazłem już kilka kryształów ale nie dokonałem przemiany w absoluty. Może dla tego cały czas brak Charona i możliwości przejścia na Promzonę ? Będę dziś w takim razie walczył z anomaliami i kryształami. Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. Mod cholernie skomplikowany. A propos, mam juz klucze do 3 aut ale nie umiem ich uruchomić, jak się to robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Co do aut to podchodzisz, f i i chyba cos tam z wachą(paliwem) było jeszcze?, jeśli anomalie to pewnie zadanie z bagien i tam masz te w/w anomalie + lokację z bazami rus, ukr i wioską stalkerów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Podchodzisz, naciskasz f i później przyciskiem zbindowanym odpalasz. Ja u siebie mam na B ustawione kturn_engine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) jacekrowinski.... i nie skończyłem zadań dla Sacharowa i Krugłowa. Nie mam jeszcze 1 anomalii - nie mogę jej w ogóle znaleźć. A dla Sacharowa znalazłem już kilka kryształów ale nie dokonałem przemiany w absoluty. Może dla tego cały czas brak Charona i możliwości przejścia na Promzonę ? Będę dziś w takim razie walczył z anomaliami i kryształami. To troszkę nie tak. Ja Charona znalazłem we wskazanym miejscu bez robienia misji na Bagnach dla Sacharowa i Krugłowa ale wykonanie ich do końca może wywoła pojawienie się jego na Poligonie. Gdybyś miał problem z anomaliami (na Bagnach są wszystkie siedem) daj znać. P.S.Ponawiam pytanie do wszystkich; Wybieram się do Martwego Miasta czytałem dialogi opisujące sposób powrótu do baru przez Anomalny las.Czy da się do Martwego Miasta wchodzić i wchodzić z niego wielokrotnie ? Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 O ile pamiętam, raz otwarte przejście, działa już stale.O której anomalii mówisz? W poradniku cichego są one pokazane.I chyba w temacie były wstawiane screeny, z ich lokalizacją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i sugestie. Samochód już działa. Anomalii, której nie mogę znaleźć to trampolina.Poza tym mam problem, bo na bagnach mam totalny wylot. Pierwotnie, gdy byłem tam pierwszy raz - szukając zwłok Wasiljewa bodajże - miałem wywałki co kilkanaście sekund, w różnych miejscach, zaraz jak przeszedłem na koniec most. Zmniejszyłem ustawienia grafiki na oświetlenie dynamiczne obiektów i udało sie już bez wylotów zakończyć misję oraz pogadać z Bagiennym Doktorem. Teraz wszedłem tam kolejny raz, by znaleźć trampolinę i skończyć misję Krugłowa z anomaliami, skręcam w lewo i idąc do gospodarstwa po lewej stronie za mostem mam zaraz przed nim - w różnych miejscach próbowałem - wylot raz za razem :-(Nie wiem nawet gdzie logów błędów szukać. Gram na Win7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Hej, Wyłącz oświetlenie dynamiczne na bagnach, KP i labkach bo będą wyloty. Na dynamice ja też mam wyloty tam. Pozdrawiam Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Anomalii, której nie mogę znaleźć to trampolina.Nie wiem nawet gdzie logów błędów szukać. Gram na Win7. Tu u mnie była trampolina.Jeśli nie zmieniałeś ścieżki przy instalacji podstawki i moda to logi w Win 7 znajdziesz tu: C:UźytkownicyPublicznyDokumenty publicznestalker-shoclogs Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) jacekrowinski - dobrym sposobem na to, aby nie szukać logów, zapisów i screeenów w plikach tworzonych jak w postcie wyżej, trzeba w pliku fsgame zrobić zmianę w linii ze ścieżka zapisu na taką: $app_data_root$ = true| false| $fs_root$| ZAPISY Wtedy w katalogu głównym gry, pojawi Ci się kat ZAPISY, a w nim wszystko co potrzebne.A wielokrotnie też radziłem, aby nie stawiać modów bezpośrednio na podstawce. Ją należy traktować jak świętą krowę, a mody stawiać na jej kopii ( Nowy katalog ze skróconą do 4 - 5 znaków nazwą moda i do niego wklejamy kopię podstawki. Skrót od silnika na pulpit i gotowe ). Do tej kopii wklejamy gamedatę i to co należy z moda. Zmiana w fsgame i gramy. Po skończeniu gry, katalog z modem do kosza. Nowy mod, nowa kopia. Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez kondotier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Dzięki wszystkim za porady. Część okazała się skuteczna. Oświetlenie zmniejszone na Dynamiczne Oświetlenie Obiektów - zero wylotów na bagnach. Logi odszukane acz nie przeglądałem, by i wywałów nie było.Co do nieszczęsnej trampoliny. To nie trampoliny nie mogę znaleźć a karuzeli.Na bagnach natomiast widziałem ciekawą rozpierduchę, bo pojawiło się 5 zombich i stoczyli walkę ze snorkami, pijawkami i błotniakami. Stałem na balkoniku w starej chacie i lukałem na towarzystwo, jak się wzajemnie wycina, przez lornetkę. Najzabawniejsze było jednak AI komputera, bo tych 5 zombie pomimo obskakiwania ich i okładania czym popadło przez tą całą ferajnę wyszło z tego bez szwanku. Jak zombiaki wróciły do chatki, zdmuchnąłem ich z M16 waląc z lunetą po łebkach. Na placu bitwy po zombiakach zostały 4 pijawki, 3 błotniaki i 2 snorki. Gdybym ja poszedł na zwarcie z taką ilością mutantów, dostałbym największy wpier dol jaki mi się nigdy nie przytrafił grając w Stalkera. A akurat AI gry pozwolił zombiakom na bezstratną masakrę mutantów...Charona jak nie było w chatce, tak nie ma...I jeszcze jedno pytanie - jak jest z transmutacjami kryształów, bo coś mi nie działą ? Wchodzę w psi-strefę, wrzucam 2 kryształy o jednkowym kształcie ale innych kolorach i nic, brak przemiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Hej, Jeśli w logach masz coś typu VertexStream Lock bla bla i na tym się wywala to właśnie trzeba włączyć/wyłączyć oświetlenie statyczne. A trampoline na 90% znalazłem na jednej z tych lokacji Bagna, Korpus Pokoju, Kordon. Włącz sobie noktowizor w dzień I gdzie zobaczysz jakąś zadymę na ziemi to save I wrzucaj detektor. Jeśli chodzi o kryształy to luknij w poradnik. Są 4 rodzaje stref i w każdej możesz transmutować tylko odpowiadające ze sobą kryształki. Jeśli jakiejś nie możesz znaleźć to masz tutaj filmic ze wszystkimi (sam korzystałem) - https://www.youtube.com/watch?v=oR4zluAepcc Pozdrawiam Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi