majster Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Już się zbliża wersja 3.0 a spolszczenia do 2.1 jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Nie żebym się czepiał, ale jakoś spolszczenie nie jest mi potrzebne do wersji angielskiej bo tak jest tylko kilka podstawowych tekstów, które każdy raczej powinien znać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Co najwyżej Qwert wyda spolszczenie na 3.0 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Macie problemy spolszczenie Tfu... Ja będąc w gimnazjum przeszedłem całego SHOCa bez spolszczenia. I jakoś mi to nie przeszkadzało a wy kilkoma zmianami tekstowymi się martwicie. Tłumacze mają lepsze rzeczy do roboty i swoje życie a jak już będą to tłumaczyć to z nudy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Tylko że Qwert to już spolszczył :P Czeka tylko na launcher. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Już do tej pory to sami byśmy ten launcher na kalkulatorze zrobili :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 http://www.youtube.com/watch?v=nlCacj1wkCI http://www.youtube.com/watch?v=0rEg3YQRAfA http://www.youtube.com/watch?v=5IOcLU2Vbak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Mam problem ze spawnerem w wersji 2.1. Po zmianie w linijce G.SWM.DEBUG= false na true, wywala mi Bug Trap nawet pod czas próby wejścia do głównego menu przy odpalaniu. Mam SWM 2.1 połączonego z Atmosfear 3. Bez AF3 też były problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Przypomniał mi się ten mod. Pobiorę v2.1 i spróbuję odpalić. Zachęciły mnie do tego filmiki z prac nad v3.0. Fan Trailer i Ładowanie magazynków (tak jak w Rzeźni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) @gawron twórcy moda współpracują z RoH-taka ciekawostka. Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Strielon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Jeśli wszystkie magazynki tak będzie w modzie trzeba ładować, to na pewno w niego nie zagram. Bo przypuszczać należy, że podobny "realizm" będzie zastosowany i do innych czynności. Powinni jeszcze wprowadzić dla snu, realny czas. To nie są rozwiązania dla gier. Zwyczajne wytapianie czasu. Zanim GG załaduje magazynek do rpK, można w realu flaszkę obalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Hmm mogą wprowadzić ładownice. Mi się to podoba będizie trzeba ogarnąć broń przed wypadem <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Już były mody, w których trzeba było lądować magazynki. Ale do magazynka wskakiwała cała paczka. Ale absurdu z ładowaniem po jednym naboju, jeszcze nie było. Teraz chcąc mieć odpowiednia ilość magazynków naładowanych, to jak otworzysz plecak, to będą widoczne tylko one. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Chętnie zobaczę co i jak z tym modem. Absurd z ładowaniem magazynków jest na naszym forum, ten mod to prawdziwe wyzwanie, zapewniam, że da się grać - Жесть v.1.0.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 W wiadomościach o następcy "2" ( «Shoker Weapon Mod 3.0» ) Pojawiły się nowe screeny... ŹRÓDŁO: http://ap-pro.ru/news/blic_novosti_16_11_16/2016-11-16-833 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Po screenach pojawił się filmik... Spodobało mi się walenie po łbie skrzynką amunicyjną. Spoiler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Mam nadzieję, że takie celowniki na stałe zagoszczą w Zonie. Moją uwagę zwrócił też rozkładany dwójnóg przy pozycji leżącej, jak i sama pozycja strzelecka. Spoiler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Nowy film: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Tak jak mówił @MonoLityczny, to jest przełomowy mod na broń. Według mnie idealnie by pasował do misery i CoM'a ;D A patent na ładowanie magazynków jest naprawdę ciekawy i realistyczny Edytowane 13 Marca 2017 przez SEB2E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Ładowanie magazynków było już w modzie do Cienia i muszę powiedzieć, że po pierwszym zachwycie strasznie mnie to wkurzało (tam jeszcze było drugiego ograniczenie, że w różnych pancerzach mogłeś nosić różną ilość magów, w zwykłych kurtkach np 2 do pistoletu i ze dwa do kałacha) bo to utrudnienie ograniczało tylko nas npc-e walili sobie normalnie zmieniając magazynki. A wyobraź sobie, że musisz załadować ze 20, 30 pustych magazynków to cie cho@#$a weźmie Ps. czy tylko mi się niepodobna umieszczanie wszelkiej masy kolimatorów, aimpointów na tych dwururkach, wiadomo celowanie łatwiejsze ale te giwery wyglądają z tymi nowoczesnymi dodatkami jakoś tak śmiesznie i pokracznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) E tam, ładowanie kul do magazynków w grach Aperionu (i samo zarządzanie tym bałaganem zwanym ekwipunkiem) było bardzo relaksujacym zajęciem. Do Saigi raz śrutowe raz kulowe. Do karabiów raz przeciwpancerne, raz dum-dumy. Żeby życie miało smaczek... Za to celowników na dwururkach nie mogę ogarnąć, po co i na co? Z bliska nie celuję, na parę kroków naprzód wystarczy to co jest i tyle. Edytowane 13 Marca 2017 przez ZapomnialemLoginu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Widocznie widzieli oferty sklepów myśliwskich http://kolba.pl/kolimatory-mysliwskie-k326.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Godzinę temu, ZapomnialemLoginu napisał: E tam, ładowanie kul do magazynków w grach Aperionu (i samo zarządzanie tym bałaganem zwanym ekwipunkiem) było bardzo relaksujacym zajęciem. Zobaczymy co powiesz jeśli w modzie będzie PKM i będziesz chciał poużywać i zrelaksować się przy ładowaniu taśmy Co do wyglądu moda elegancko to wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Teraz, tom3kb napisał: Zobaczymy co powiesz jeśli w modzie będzie PKM i będziesz chciał poużywać i zrelaksować się przy ładowaniu taśmy Co do wyglądu moda elegancko to wszystko wygląda. Nic z czym nie poradziłyby sobie moje speedhacki (niezbędnick na długie podróże i czasochłonne czynności). Skoro o tym modzie do ShoCa już wspomnieliśmy (Zone of Alienation) to twórca żyje i planuje zrobienie swojego moda do CoCha. Trzymam za niego kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Po 4-ro. miesięcznej przerwie kolejny film.... http://www.youtube.com/watch?v=GDwMX9qxlNw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi