Anton Gorodecki Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 @cez137 powtórzę jeszcze raz: na zapisie który wstawiłeś w poście powyżej Czapa już nie żyje, a zadanie Łukasza na zdobycie bazy wojskowej zaraz po podjęciu staje się niewykonane. Dlatego potrzebny jest zapis sprzed wejścia na Magazyny (nie autozapis). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) @Anton Gorodecki ahaaa! no dobra to może ten? nie wiem kiedy czapa ginie i go nie widzę, ten zapis jest zaraz po wejściu na MW, zobaczyłem schowek i od razu tam pobiegłem mw.dds mw.sav Nie no ten mod jest po prostu niesamowity , nia gadając z Łukaszem i upewniwszy się że Mruk i Max i Czapa są na miejscu żywi poszedłem od razu wybić wojaków, wybiłem ich, pozbierałem fanty i do lukasza, patrze, nie ma Czapy, szukam go po pagórkach, latam w te i we wte jak oszalały, pomyślałem że gdzieś może polazł ale żyje, ni huhu, ide z powrotem na bazę o on leży martwy przed wejściem, jak stamtąd wychodziłem nie było go, musiał przyjść w miedzyczasie ale co go zabiło nie wiem, przecież wszystkich wybiłem a mutantów tam nie ma Edytowane 12 Września 2020 przez cez137 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 @cez137 Poniżej zapis po zdobyciu bazy, ale przed rozmową z Łukaszem. Wszyscy anarchiści żyją. Baza zdobyta.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) @Anton Gorodecki czyli jednak jest wykonalna, co mam powiedzieć? dzięki po raz kolejny Edytowane 12 Września 2020 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Nie powiedziałem, że jest niewykonalne... Napisałem, że jest niewykonalne na zapisie gry który wstawiłeś wcześniej A tych anarchistów niekiedy naprawdę ciężko jest doprowadzić żywych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 @Anton Gorodecki dobra Panie, nie denerwuj się Pan tylko lepiej Pan pomóż raz jeszcze, bo w poradniku nie ma o tym mowy w ogóle, chodzi o zadania dla Swibłowa czy jak mu tam, ten dowódca kopaczy co im nieśliśmy to żarcie z polecenia Informatora, daje on takie zadanie jak na fotkach, nawet dialog zrobiłem żeby było wiadomo ocb z tym, i pytanie jest takie gdzie szukać tego fajansu i tych dokumentów? są jeszcze jakieś drzwi na zamek kodowy ale nie znam hasła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 @cez137 i jak ja mam się nie denerwować? Sprawdzałeś ten poradnik: Jednostka centralna: Spoiler Dokumenty: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Cez137 - nie zapomnij o: 1/trup pijawki dla 'zwierobojów" z radaru 2/ talizmany - ma być 7 a dostaniesz wtedy Obrońcę - taki artefakt 3/ jak już jesteś w laboratorium to weź głowę tuszkana dla "zwierobojów" 4/ zapoznaj się dogłębnie z solucjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 (edytowane) @Anton Gorodecki W dniu 12.09.2020 o 18:37, Anton Gorodecki napisał: Sprawdzałeś ten poradnik: nie, korzystałem z tego ogólnego, nawet nie wiedziałem te jest jeszcze jeden, a co do samego poradnika to niestety u mnie nie ma w tym miejscu tych dokumentów, kompa mam, do tego wylatuje w pulpit w X10 co jakiś czas z takim logiem FATAL ERROR [error]Expression : I != levels().end() [error]Function : GameGraph::CHeader::level [error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\game_graph_inline.h [error]Line : 171 [error]Description : there is no specified level in the game graph : 212 ...i takim i jeszcze innym i innym i innym, praktycznie co wylot to inny log FATAL ERROR [error]Expression : I != levels().end() [error]Function : GameGraph::CHeader::level [error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\game_graph_inline.h [error]Line : 171 [error]Description : there is no specified level in the game graph : 152 FATAL ERROR [error]Expression : I != levels().end() [error]Function : GameGraph::CHeader::level [error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\game_graph_inline.h [error]Line : 171 [error]Description : there is no specified level in the game graph : 230 Edytowane 14 Września 2020 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Mam pewien pomysł, ale muszę najpierw wypróbować go u siebie. Poproszę o zapis @cez137. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 (edytowane) Wiecie pany dlaczego Duch po znalezieniu dynamitu w Energetyku 'oddając' Striełokowi jego skradziony ekwipunek postanawia zachować sobie jego część(w tym ważne przedmioty fabularne)? Screen z jego ekwipunku: Spoiler Edytowane 14 Września 2020 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 @Anton Gorodecki proszę, w x10 i jak wyszedłem swilow.dds swilow.sav x10.dds x10.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 @cez137 wykonaj kopię zapasową folderu levels (gamedata/levels), następnie usuń go i skopiuj w jego miejsce folder levels z instalki moda. To powinno zapobiec wylotom. Co do dokumentów w X-10 to może burer je gdzieś przemieścił lub się po prostu tam nie pojawiły/wpadły w tekstury? Próbowałeś kilkakrotnie wejść do X-10 i szukać tych doków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 @Anton Gorodecki Nie wchodziłem do X10 kilka razy, tylko raz, ale za to kilka razy wczytywałem grę bo wylatywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Rozumiem @cez137. Zrób to co napisałem ci wyżej i daj znać czy pomogło. U mnie nie było problemów zarówno w X-10 jak i na Radarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) @Anton Gorodecki zrobiłem to co mówiłeś, papiery się pokazały, ale niestety wylatuję nadal, tym razem bez loga, nawet mam wrażenie że częściej niż wtedy, może to wina respawnu najemników? a tak przy okazji, te drzwi można otworzyć? jest do nich jakiś kod? Edytowane 17 Września 2020 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) Cez137 - tak, jest kod do tych drzwi, oglądaj trupy, zabijaj Monolit i ich truchła przetrzepuj, szukaj w PDA informacji od Monolitowca - PDA. Edytowane 17 Września 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 @cez137 nie umiem rozwiązać problemu twoich wylotów w X-10. Podałem ci solucję na ich rozwiązanie, ale jeśli ona u ciebie nie działa, to nie mam innych konstruktywnych pomysłów. Co do drzwi, to być może kod do nich opisano w poradniku. Ja niestety go nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 @cez137 Takie drzwi w różnych modach zawsze otwierałem kodem, który znajdował się w Notatkach. W ciekawostkach na tej stronie - [KLIK], jest napisany kod. Jego cyfry są takie: 342089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Pany da się zlikwidować jakoś tą wstrętną pogodę? ciągle mam zachmurzenie i ten deszcz, rzadko kiedy trafia się normalna pogoda, przez deszcz mi gra laguje , i jeszcze taka ciekawostka, lewitująca chimera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Cez137 - nie błaznuj, to nie jest Costa del Sol czy włosko-francuska Riviera, to są Bagna Poleskie i naturalnym w tym rejonie jest obfitość opadów, mgły, znikomego słońca: 1/ wchodzisz w opcje i regulujesz odległość oświetlenia terenu, cienie: Spoiler 2/ teren na którym toczy się akcja gier i modów Stalker: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 @cez137 a nie grasz czasem na statycznym oświetleniu? W wielu modach na takim oświetleniu miałem często pochmurną i deszczową pogodę, na dynamice i pełnym dynamicznym o wiele więcej słonecznej pogody. W TŚ 2 dawno grałem to nie pamiętam czy tu tak pochmurno było specjalnie przez autora zrobione. Potestuj. @vidkunsen z tym "nie błaznuj" to raczej Ty, co mają rzeczywiste warunki pogodowe jakiegoś miejsca do tego co ustawią w grze. A jakby zrobili Zonę z 40 stopniami i słoneczkiem jak na tropikalnych wyspach to co wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 @cez137ta pochmurna i ciemna pogoda to urok AA2. Sporo ludzi już na to narzekało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) @vidkunsen W dniu 19.09.2020 o 09:49, vidkunsen napisał: wchodzisz w opcje i regulujesz odległość oświetlenia terenu, cienie: Do prawdy? co Ty nie powiesz? dobrze że mi powiedziałeś bo w życiu bym na to nie wpadł ale wyobraź sobie że to w żaden sposób nie wpływa na pogodę @tom3kb 9 godzin temu, tom3kb napisał: a nie grasz czasem na statycznym oświetleniu? nie, na dynamicznym Ten Wariag to niezły skubaniec, bo mnie oskubał, wziął rzeczy ale nie oddał pancerza, a miałem Skata 9M, granatów i detektora, echo miałem, to tak ma być? Ciekawostka, wyjście z podziemi agro na bazie wojaków Edytowane 20 Września 2020 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Ludzie dlaczego Striełok nie chce spać? od pewnego momentu tak się zrobiło że on nie chce spać, nie, to nie energetyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi