Stalkerman1 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Cześć planuję rozpocząć moją przygodę z serią stalker ale chce zacząć od cop i zobaczyć czy mi się spodoba, a wiem że jest sporo modów, nie znam się na nich oraz na ich instalacji więc porszę was o radę byście polecili mi mody które poprawiają grafikę, tekstury, dodają jakieś przydatne ale nie pusjące rozgrywke ulepszenia mogą zawierać rozszerzenia fabularne ale ważne by były proste do instalacji, gre zamirzema pobrać z torrentów więc orgnalna nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zerknij do tych tematów : http://stalkerteam.pl/topic/5518-kt%C3%B3ry-mod-dla-cop-polecacie-wybra%C4%87/ http://stalkerteam.pl/topic/6399-zew-prypeci-czy-czyste-niebo-od-czego-zacz%C4%85%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 gre zamirzema pobrać z torrentów więc orgnalna nie będzie Nic mi do tego, ale dzisiaj ceny oryginalnej gry np. na allegro, to 20-30 zł z przesyłką. Warto się zastanowić, czy opłaca się ściągać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkerman1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 jak mi się gra spodoba to może kupię, niechce kupować w ciemno żeby później nie kurzyła się tylko, co do tematu można zamknąć odpowiedź uzyskałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Tylko żeby potem nie było płaczu na forum, że mody mi nie chodzą na piracie ratujcie. Bo i takie rzeczy są możliwe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Stalkerman1 - jak widzisz, od wyjścia podstawek minęło kilka lat, a dalej żyją i trzymają się dobrze. te setki uczestników forów stalkerskich, zaczynało od nich.A jednym z podstawowych warunków do stawiania na nich modów, to oryginalna podstawka. I to najlepiej na dysku.Na wszelkiego rodzaju "wynalazkach" można się przewieźć i zniechęcić do grania. Zazwyczaj mają one już zaimplementowane różne dodatki, dobrane pod gust wystawiającego. I dlaczego od razu chcesz podstawkę "ulepszać"? Aby poczuć klimat zony i docenić mody, trzeba zagrać najpierw na oryginale. Bo sobie nie za bardzo wyobrażam, że od razu na Zewie Prypeci postawisz Dywersanta. I chcę Cię poinformować, że tematyka Zewu Prypeci, jest całkowicie odrębna od Cienia Czarnobyla i Czystego Nieba. Inny scenariusz, inny silnik.Pojęcie o zonie i stalkerce dostaje się z tych dwu innych. I najlepiej zacząć od Czystego Nieba, będącego prequelem Cienia Czarnobyla. Ale od ZP też można zaczynać stalkerską przygodę i złapać bakcyla :). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkerman1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 wiem włąśnie teraz zauważyłem że w złym dziale napisałem, a co do modów i stalkera to narazie gra jakoś mnie nie zaciekawiała + strasznie dużo ma błędów i mówie tutaj o orginalnej i strasznie pobiera zasoby gdzie normalnie gry z 2009 lecą mi na najwyżyszych tu mu mam spadki fpsów itp, więc chyba postanowię nie modyfikować gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jak masz oryginalną grę to upewnij się, że masz pobrane patche, a nie, że grasz na pierwszym wydaniu. Bo faktycznie wtedy mogą być bugi. Chociaż Zew był dobrze zrobiony i nie miał dużo patchy, wersja końcowa to 1.6.02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkerman1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 tak właśnie mam ten patch zainstalowany, a probelmy często występują przy obozie najemników w fabryce utlizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Może jakieś info z czym problem. Spadki fps czy coś ważnego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Stalkerman 1 ostatnio gram i polecam: Zew - Gariman mod 13,Dywersant Hybryda - http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=631.msg3639#new Niebo - czysty strzał - clear shot Cienie - droga w nieznane -fonetycznie: put w nieizwiestnostGram na rus podstawkach w wersjach oryginalnych ale jak masz problem z językiem to zobacz czy nie ma spolszczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi