xydeify Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 nie zgubiła się dopa w opisie ? bo w linkach jest a w opisie brak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam wszystkich entuzjastów Soljanki. Zainteresowanie znajomego sprawiło, że i ja wróciłem do tematu. Proponuje do pobrania swoja wersję Soljanki. Jest to pełna wersja SOLPL_REPACK_24_12_11 w wersji spakowanej do plików .dbx. zawierającej wszystkie elementy a takżę pełne fleszki muzyczne oraz witaminę 500 kg. Wygodna dla tych, którzy po prostu chcą wrzucić na dysk i grać bez opcji mieszania w parametrach. Do dystrubucji dołączony jest plik tekstowy wyjasniający funkcje poszczególnych plików .dbx .Cała instalacja wymaga tylko dwóch etapów:1. Zainstalowania podstawowej wersji Stalkera SoC v1.0004 ( lub pobrania z mojego linka i rozpakowania paczki 2,56 GB podstawki S.T.A.L.K.E.R. - SoC PL 1.0004.7z.)2. Pobrania z mojego linka paczki 6,41 GB SOL Packed.7z i rozpakowania archiwum. Następnie zawartość otrzymanego katalogu należy skopiować do katalogu podstawki ze zgodą na nadpisanie plików. To wszystko - pozostaje tylko grać. Wersja sprawdzona przeze mnie wczoraj - wszystko działa.Podaję linki do plików na moim dropboksie: 1. Podstawka SoC v1.004 - S.T.A.L.K.E.R. - SoC PL 1.0004.7z *2. Soljanka - SOL Packed.7z * Ostrzeżenie! Soljanka jest modem i wymaga jako podstawy gry Cień Czarnobyla. Wstawiona tutaj kopia mojej legalnej wersji SoC v1.0004 może być pobrana jedynie wtedy, kiedy pobierający również posiada legalną wersję gry Cień Czarnobyla. Nie zgadzam się na wykorzystanie udostepnionej kopii gry SoC v1.004 przez osoby nieposiadające jej legalnej kopii. Przyjemnej gry Uwaga: Patch 08.04.13 niestety nie działa w tej wersji. Wersja nie zawiera DMX - nie sprawdzałem, czy dodanie DMX do tej dystrybucji działa. Pewnie mozna to zrobić w normalny sposób, tzn, instalując moda za pomoca katalogu 'gamedata'. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Posiadam taką wersję Solianki (tak pisze na ekranie) - ver. 11.01.11 pod spodem 19.04 + dopa 14.08 + patch 3.09 Nie jestem znawcą Solianki, więc chciałbym zapytać - czy wersja wstawiona przez @trurla3 bardzo różni się od mojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Moja Soljanka to wersja z 24.12.2011 z "Polskim akcentem" Yurka z 13.01.2011 roku. Jest to praktycznie osateczna wersja Soljanki. Trudno mi powiedzieć na ile rózni sie od Twojej. Jedyny sposób to pobrać i sprawdzić :). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) trurl3 - usiłuję pobrać Soliankę z linku w Twoim postcie #27.Ale mam problem. Wejście z niego na stronę Google daje komunikat "Ups, nastąpił problem z wyświetlaniem", ale jest przycisk pobierania.Użyłem go i dostałem okienko zapisu. Ale jest różnica w wielkości pliku podanego w postcie = 6,41 a wielkością na hostingu = 3.8.Zgoda na zapis uwarunkowana jest nie sprawdzaniem na virusy - a wyrażona - powoduje jakieś dziwne zapisywanie. Z nie określonym czasem pobierania. Pasek pobierania od razu jest pełny. Tak ma być? PODBICIE TEMATU:Pytanie do trurl3 - możesz się do niego odnieść? Edytowane 7 Maja 2015 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Próbowałeś napisać PMa? Jak nie masz ciągle odpowiedzi mogę spróbować skontaktować się z Trurl3 inną drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Rozmawiałem na ts-e zTrulr3 powiedział że zajrzy na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Na razie boksuję się z ReBornami. Tak że, spokojnie poczekam, aż trulr3 się zjawi.A że ReBorny są aż trzy, a od dzisiaj nawet cztery, to mecz bokserski trochę potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Kondotier-pobierasz spakowana wersję dlatego może być mniejsza.Pobieranie z takim komunikatem,że niaskanowany skutkuje brakiem podania czasu i prędkości pobierania.Trzeba zostawić żeby się pobrało-tak miałem przy którymś modzie.Pobrało się w całości-po skończeniu pobierania masz przycisk sprawdź archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 smerf45 - Dzięki za odpowiedź.Tylko że ta nieznajomość czasu pobierania, jest przeze mnie nie do przyjęcia.Z niektórych hostingów, może trwać to wieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Co do punktu nr 8 instalacji. Plik thumbs znajduje się w "Soyanka 19.04gamedatatexturesui" i nie ma atrybutu ukryty - przynajmniej u mnie. Edytowane 14 Maja 2015 przez pajak117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Wystarczy bodajże w szukajke w explorerze wpisać thumbs i się powinien pokazać. Ten plik nie ma chyba atrybutu ukryty ale żeby go zobaczyć trzeba w Windowsie w opcjach folderów chyba odkryć "chronione pliki systemu operacyjnego" czy coś ale głowy nie dam za to, sprawdź u siebie czy masz tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Co do punktu nr 8 instalacji. Plik thumbs znajduje się w "Soyanka 19.04gamedatatexturesui" i nie ma atrybutu ukryty - przynajmniej u mnie.Z tego co pamiętam pliki thumbs są ukryte albo systemowe. Jak ktoś wie o co chodzi to poradzi sobie z usunięciem ale na wszelki wypadek wrzuciłem tego bata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Tak też zrobiłem, szukajką, pliki systemowe/ukryte zawsze mam poustawiane żeby było na wierzchu, to pewnie dlatego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zainstalowałem scaloną sole z mega i gra nie chce mi się uruchomić sama podstawka wer 10004 uruchamia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 anatol -> tyle razy już pisano. Dawaj loga błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Właśnie że nie ma loga pamiętam o wstawianiu logów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 To poszukaj sobie innej paczki z NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 @Anatol nie graj w oryginalną solę bo niedługo będzie OP-2 spolszczone. Poczekaj jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ok dziękuję i tak wykasowałem wszystko bo miałem awarię dysku poczekam na to spolszczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Zrobiłem reupa na wszelki wypadek. Rozpakowywać 7zipem.Soyanka 19.04, DOPa 14.08.10, Patch 20.08.10, 3.09.10https://drive.google.com/folderview?id=0B_eZclRki7HMfjVCTWhWS2ZqNGZLMkJsQmYzVklzZDM3TXNnWkhqRkxiVDgyTjlySjczU00&usp=drive_web Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez pajak117 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: d:\stalker sola\gamedata\scripts\bind_stalker.script:94: attempt to index global 'art_hit' (a nil value) stack trace: Wszystko wzięte z 1 posta i według opisu zainstalowane . POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajor Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 zrobiłem wszystko tak jak jest napisane ale jak wgrywam aktualizacje to wyskakuje mi błąd ze program XR_3DA przestał działać a jak wgram spolszczenie to zaczyna sie włączać ale po chwili wyskakuje to samo , wie ktoś o co może chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @Gajor, zagraj lepiej w Soliankę 2016. Unikniesz wielu stresów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi