metek58 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 @bonio78, przeczytaj posty pod tematem moda, tam podano szczegółowo, co z czym się je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 A user ltx do jakiego folderu wkleic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 CDokumentyS.T.A.L.K.E.R. Zew Prypeciuser.ltx přepsat starý soubor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Plik user wklejamy tam, gdzie zwykle są zapisy gry. Ja mam zapisy w folderze gry (poprzez docelowe wskazanie w fsgame), a Ty zapewne masz gdzieś indziej i tylko Tobie jest wiadome, gdzie gra robi folder z zapisami. @Hobby wskazał Ci miejsce, gdzie masz ewentualnie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 A teraz już wiem dzięki chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam.Mam pewien problem. Dotarłem do Agropromu,dostałem namiary na skrzynkę na drugim piętrze,zdobyłem dwa klucze od Zombi,otwieram skrzynkę... i pusto. Zadanie nie zaliczone. Ale to nie koniec pytań do grających w tego moda.1. Czy udaje się wam uruchomić moda na wysokich rozdzielczościach i z DX11,oczywiście teselacja włączona? Bo mnie nie. Wyloty z pustym logiem.2. Czy na Agropromie macie pełne opisy (oczywiście w języku polskim) kluczy do skrzynki na drugim piętrze?3. Czy polonizacja usuwa możliwość pobierania części ciał odstrzelonych mutantów?Będę wdzięczny za podpowiedzi bo może to ja mam jakiś problem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Miałem ten sam problem z pustą walizką na Agropromie. Rozwiązanie jest takie - zabijasz zombie, ale nie wolno zabierać kluczy. Klikasz na walizkę i dostajesz nowe zadanie. Dopiero wtedy zbierasz klucze i otwierasz walizkę. Opisy kluczy i innych kwestowych przedmiotów nie posiadały opisów w oryginale, więc pozostały nie przetłumaczone. W polonizacji nie zmienialiśmy możliwość pobierania części ciał odstrzelonych mutantów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Miałem ten sam problem z pustą walizką na Agropromie. Rozwiązanie jest takie - zabijasz zombie, ale nie wolno zabierać kluczy. Klikasz na walizkę i dostajesz nowe zadanie. Dopiero wtedy zbierasz klucze i otwierasz walizkę. Opisy kluczy i innych kwestowych przedmiotów nie posiadały opisów w oryginale, więc pozostały nie przetłumaczone. W polonizacji nie zmienialiśmy możliwość pobierania części ciał odstrzelonych mutantów.@Smox.Bardzo dziękuję za odpowiedzi. No to mam problem bo u mnie brak możliwości zabierania części ciał mutantów a w oryginale jest bo uruchomiłem moda bez polonizacji z dodatkami. Jeszcze raz pobiorę polonizację i nałożę na moda.A czy masz jakąś sugestię odnośnie problemów z DX11 bo ten problem jest dziwny.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ten mod to pierwsza część nowego cyklu modów i sporo jest w nim niedoróbek. Być może Twój problem z DX11 jest jakoś z tym związany. Nie znam się na tym, może ktoś bardziej kompetentny Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Ten mod to pierwsza część nowego cyklu modów i sporo jest w nim niedoróbek. Być może Twój problem z DX11 jest jakoś z tym związany. Nie znam się na tym, może ktoś bardziej kompetentny Ci pomoże.@Smox.Dzięki za pomoc i za polonizację,Tobie i całej ekipie.Pozdrawiam. @Smox.Mam jeszcze jedno pytanie. Czy skończyłeś moda a jeśli tak to w jaki sposób udało Ci się wsiąść do helikoptera?Dochodzę do Prypeci i dalej problem. A znalazłeś może dziwną anomalię na Jantarze czy to przygrywka do kolejnej części moda?Pozdrawiam. Edytowane 31 Października 2013 przez apophis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4top Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 WitamMam problem ze znalezieniem *trupiarki* wie może ktoś gdzie sie znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Nie gram w tego moda, ale ona chyba jest jak zawsze w jednym miejscu.Kordon-między chlewną a wyjściem na wysypisko.Po prawej stronie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Tu są dokumenty pod jodłą obok trupiarki - teraz trupiarka stoi blisko drogi i nie jest starym Ziłem - w tym modzie lokacje są całkowicie przerobione.Dokumenty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4top Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wielkie dzieki,znalazłem!Ale mam nowy problem z zadaniem "Na Granicy Śnierci-zameldować gotowość" wykonałem wszystkie zadania i zostało tylko to jedno ale w rozmowie z Kapitanem nie wychodzi żądany tekst,spotkał się ktos z takim błędam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witam, czy miał ktoś może problem z przejściem na Zaton? Ponieważ po znalezieniu zagłuszaczy na Agropromie, występuje mi bezlogowy wylot.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nowa wersja powstaje 2.0:http://ap-pro.ru/forum/59-10064-2#565973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 W logu mam tak opisany fatal error, który crashuje mi całego stalkera. Gra się zacina kiedy klikam w menu ,,Nowa Gra". próbuje przeskoczyć na kolejny ekran, i BUM.Co można na to poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Z treści Loga wynika, że nie masz pliku no.ogg. Spróbuj zainstalować jeszcze raz mod i wszystkie fixy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Instalowałem ze 2 razy,problem pozostał ten sam.Będę czekał na coś nowego jak się ukaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jest informacja na http://ap-pro.ru/forum/59-10064-5, o tym że na dniach powinien zostać udostępniony następca tego moda "Klondajk". Zawiera w sobie tę wersję, małe zmiany i na koniec trzy freeplaye. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Mam pytanie wie ktoś może jak usunąć te efekty dodatkowe chodzi mi głownie o nowe textury i ten 16:9 efekt , czy to wokół ekranu gdy jesteśmy w masce mam słabego kompa i nie wyrabia mi :/ ale także jakoś to mnie nie przeknuje :) wole stary normalny wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joeredpll Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Link do fixa wygasł, może ktoś podać inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 I ja proszę o nowy link do fixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Zobacz tu link do fixa:http://przeklej.org/file/z5Z7fA/%D0%A4%D0%B8%D0%BAN%81.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 metek58 mały problemik, ale nie mogę tego otworzyć żadną przeglądarką - strona niedostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi