gawron Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Wracaj jak najszybciej w całości i w zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie mogę ustawić właściwej skórki. Domyślnie otwiera się biała, na której po otwarciu stylu, nie widać w nim napisów. Kliknąłem "na pamięć", coś się zmieniło, ale nadal nie mogę wywołać czarnej.Mam mieszA juz myślałem że ankę czarno białą. Na skórce Godlike, nie widzę treści postów.To samo dotyczy SB. Nie widzę wpisów.A już myslałePotwierdzam !!!A już myślałem że to coś u mnie się poprzestawiało...APELUJĘ o przywrócenie Black "Godlike"-Chrome FINALL !!!!! Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez kazik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Poprawiono panel moderacji (Widoczne tylko dla moderatorów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Chciałem usunąć z PW już nie aktualne rozmowy, ale jest tam tylko opcja "hurtowa", nie ma pojedynczego ani ze wskazaniem. Tak będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Dodano obramowanie stopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Na jakim stylu, bo na domyślnym nic nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Na domyślnym. CTRL + F5 i sprawdź stopkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Chyba że chodzi o boczne obramowanie i tło dla stopki. To było. Myślałem o obramowaniu poziomym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Nie da się dodać obramowania poziomego niestety żeby wyglądało to schludnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Razem z nową skórka, zniknęło motto, jakie wyświetlało się pod moimi postami.Szukałem w moim profilu możliwości jego przywrócenia, ale nie znalazłem takiej opcji. Mogę dodać tylko dane dotyczące mojego komputera.Gdzie szukać, jeśli jest, rozwiązania problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Hej,Niestety jest to bardzo ukryte. Musisz wejść w ustawienia konta a nie w ustawienia profilu(wiem, głupie). I tam masz opcję "sygnatura"Regards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Ten głupi system nie lubi mojego obrazka...Teraz mam nowy. Eh. Szczerze nie rozumiem czemu stary obrazek był za duży. Był taki sam jak wcześniej. Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez litosns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Skórka jest ok, pobawiłbym się tylko z marginesem gdyż na matrycy 1280px jest pozioma belka przewijania strony która niczemu nie służy gdyż forum jest równe tej rozdzielczości. PS. Przy edycji jest przycisk ,,Napisz Temat,, myślę że powinno być wyślij lub zapisz. Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Кристофер (Kpuc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Pozioma belka przewijania jest na przykład mnie potrzebna, gdy mam jednocześnie otwarte na pół ekranu dwa okna. Wtedy przy jej pomocy mogę przejść na tę część skórki, która nie jest widoczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Skórka jest ok, pobawiłbym się tylko z marginesem gdyż na matrycy 1280px jest pozioma belka przewijania strony która niczemu nie służy gdyż forum jest równe tej rozdzielczości. PS. Przy edycji jest przycisk ,,Napisz Temat,, myślę że powinno być wyślij lub zapisz.Pierwszy problem o którym wspominasz może być trudny do rozwiązania ponieważ szablon jest dynamiczny i dostosowuje się do rozdzielczości. Być może nie był testowany na 1280px. Postaramy się zbadać tą sprawę.Co do drugiego problemu prawdopodobnie jest to błąd "od górny" i zostanie poprawiony niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Poprawiono problem związany ze zbyt długimi reklamami na przeglądarce "Chrome" oraz jej klonów opartych na webkit "Iron. Opera. etc" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 To w sumie błache, ale CSS'ka minimalnie do poprawki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Tak ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 To puste miejsce pod TS aż razi w oczy, to marnotrawstwo miejsca Panowie. Pomyślcie o wstawieniu tam czegoś użytkowego dla ST, na starej skórce byli "stalkerzy z kasą", teraz goło i smutno tam jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 No wróciła stroneczka i wreszcie jest ładniutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi