kondotier Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Tytuł oryginalny: Reborn 2.50 Артефакты смерти Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Data premiery: 20.08.2011 r. Autorzy: Reborn Team OPIS: Spoiler Reborn 2.50 Artefakty Śmierci to jedna z największych oraz najbardziej rozbudowanych produkcji na platformie Czystego Nieba, obok której trudno przejść obojętnie. Mod jest kontynuacją przygód Szramy, który po próbie likwidacji Striełoka na terenie elektrowni jądrowej w Czarnobylu wywołuje potężną emisję - Zona po raz kolejny ukazała swoją nieprzewidywalną naturę. Żaden z uczestników tych wydarzeń nie przewidział, że to z ich winy Strefa Wykluczenia zyskała własną świadomość i całkowicie zmieniła rzeczywistość w jej wnętrzu. Szrama ponownie budzi się na Bagnach, ale tym razem jako Odrodzony. Wskrzeszony przez Zonę i z niezwykłymi zdolnościami otrzymał drugą szansę dokonania właściwego wyboru. Pełna swoboda działań; Nowa fabuła i zadania, które bazują na poszukiwaniu informacji; Mod wymaga bystrości umysłu i zdolności zapamiętywania; Poszerzono granice lokacji; Możliwość wyboru frakcji przed rozpoczęciem gry; Nowy wygląd Strefy Wykluczenia; Niektóre mody z serii Reborn doczekały się również polskiej wersji językowej. Należą do niej: Odrodzony: FF - Artefakty Śmierci; Odrodzony: Duplikaty - cz1. Odmienne Światy v.7.63; Odrodzony: Duplikaty - cz2. Źródło; Pozostałe mody z serii Reborn: Odrodzony: 2.52 - Inna Droga Odrodzony: Nowicjusze idą do Zony [Build 672] Odrodzony: Cz.1 v7.64 - Zagadki Północnej Zony Odrodzony: Stalker Wolfenstein SCREENY: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Poprawna kolejność instalacji: Czyste Niebo 1.5.10 Mod posiada własny instalator - wystarczy postępować zgodnie z jego wskazówkami. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Źródło: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Dział jeszcze nie został rozruszany, ale dobrze że coś tu zostało wrzucone w sumie do tego został on stworzony, co do opisu moda padła propozycja aby wszystkie nowe mody tagować wersją Stalkera do której zostały utworzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Allen - Czy podanie wersji podstawki w opisie moda nie wystarczy? Chyba nie ma takich, co się nie połapią.Nie za bardzo wiem, jakbym miał zrobić to "tagowanie".A przy okazji, możesz tego linka przy temacie moda, zamienić na widzialny obrazek? I mała informacja dla wszystkich. Jest już wcześniej wstawiony ten sam mod, jako RBFF. Ale są mocne różnice.Mod Reborn- Odrodzony, od początku szokuje swoimi rozwiązaniami, hardcorową rozgrywką i krasomówczymi dialogami. Dla części rus graczy było to nie do zniesienia, więc zrobili "zelżoną" wersję, łatwiejsza do przełknięcia. To RBFF. Opis zmian, jest w jego temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Do tej pory są trzy mody z serii REBORN. Ostatni z serii został spolszczony i właśnie trwają testy. Może warto zrobić osobny dział do tych modów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Też jestem za tym, bo REBORNY znacząco różnią się od pozostałych Stalkerów.Dodam za jakiś czas REBORN-Inną drogą i na razie będzie komplet.Zanim wypuszczą czwartą część - patrząc na wypuszczanie tych istniejących -miną lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 @smoxPrzecież jest osobny dział i czeka na Wasze spolszczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Allen - Czy podanie wersji podstawki w opisie moda nie wystarczy? Chyba nie ma takich, co się nie połapią.Nie za bardzo wiem, jakbym miał zrobić to "tagowanie". Tak jak mówiłem to wszystko na razie są propozycję, tagowanie miałoby służyć łatwiejszemu wyszukiwaniu modów i ich segregacji, tagi dodajesz pod nazwą tematuA przy okazji, możesz tego linka przy temacie moda, zamienić na widzialny obrazek?Zrobione, teraz aby obrazek się wyświetlał trzeba użyć opcji "Wstaw inne mulitmedia" > "Wstaw grafikę z adresu URL". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes12041993 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zainstalowałem sobie tego moda ale w menu jest język rosyjski, wszystko cyrylicą napisane, pomimo że przy instalacji wybierałem polski, pytanie co mam zrobić żeby ten język był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zainstaluj sobie Reborn FF bo jest normalny w porównaniu do tych wersji 2.50-2.52 itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 @ramzes12041993 Reborn2,50 nie był przetłumaczony. RebornFF, to ten sam mod ze spolszczeniem, ale pozbawiony nieprzyswajalnych udziwnień. Ale grając w FF i tak napotkasz wiele "sztuczek", nawet wyglądających jak bugi. Np. latanie w powietrzu przy spotkaniu z kontrolerem, przerzucanie przez teleporty w różne miejsca na całej mapie i wiele innych. Zacznij od przeczytania wpisu "Jak prawidłowo zacząć moda RebornFF". Zaoszczędzisz sobie wiele nerwów. I zapomnij o przyzwyczajeniach i rutynie z innych modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Witam mam małe pytanko, ktoś się orientuje dlaczego po instalacji czystego nieba, po nałożeniu moda wszystko jest napisane cyrylicą, mimo iż podstawka jest po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @★HUNTER★ Przeczytaj dokładnie post, który widnieje nad twoim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 A no faktycznie, moje niedopatrzenie dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @Agrael Chciałem odpowiedzieć HUNTER , ale mam problem z tymi gwiazdkami. Jak je dodawać? @HUNTER - Dlatego miałeś grażdankę, bo przy uruchamianiu moda, na sam koniec pobierana jest zawartość gamedaty. A że mod to gamedata po rosyjsku, stąd grażdanka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @kondotier Skopiuj sobie z mojej nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @★HUNTER★ Jak widzisz, kopiowanie nie daje zamleczonego tła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Faktycznie niektórzy użytkownicy mogą mieć problem ze skopiowaniem mojej nazwy. No cóż jak mus to mus, gwiazdki usunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @Hunter0 No i pięknie. Bierzesz się za moda, gdzie pomoc od innych na pewno się przyda. Teraz problemu nie będzie. w Rebornie FF. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi