MaklerR Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @Grisza Wolkow Chyba z 5 razy grałem w OP-2 i nigdy nie było problemu z edycją plików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @MaklerR ja nie wiem, nie próbowałem, ale z anty anty działa dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Witajcie stalkerzy, nie mogę uruchomić instalatora op-2. Wyskakuje błąd [Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest niepoprawna]. mam win 10 x64 pro i co próbowałem 1.Zmienić nazwę 2.Otworzyć 7zip i winrar 3.Antywirus wyłączony defender też 4.Uruchomić jako admin 5.Pobierałem z 2 różnych źródeł 6.Kopiowałem i rozpakowywałem na innym dysku (nie systemowy) nie mam pojęcia co zrobić i to już 2 mod z którym mam takie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Wiele dobrych pomysłów, ale najprostszego, co opisano w instrukcji nie zrobiłeś. Może pomoże: Cytat (...) Teraz OP-2. Modyfikacja ma własny instalator. Przenosimy pliki modyfikacji na dysk systemowy i uruchamiamy instalator. (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 8 godzin temu, suchyyy1 napisał: Wyskakuje błąd [Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest niepoprawna]. Taki błąd pojawia się kiedy grażdanka jest obecna w nazwie pliku (trzeba wtedy usunąć nazwę katalogu i wpisać dowolną nową). Równie dobrze może jednak być to coś innego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Nie pamiętam, aby w OP2 były katalogi grażdanką. Może się to przytrafić, przy dodawaniu nieodpowiednich dodatków. A jak już taki katalog się trafi wewnątrz gamedaty, to trzeba go przetłumaczyć na "robaczki". Wstawienie innych znaków nic nie da. Mod dalej go nie będzie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 @Sierioża- to nic nie daje 3 godziny temu, Anton Gorodecki napisał: Taki błąd pojawia się kiedy grażdanka jest obecna w nazwie pliku (trzeba wtedy usunąć nazwę katalogu i wpisać dowolną nową). Równie dobrze może jednak być to coś innego... Nie mam możliwości ingerencji w pliki bin (są tam 4 pliki bin i 1 setup) i nie wiem gdzie ta grażdanka może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 @suchyyy1 czy wrzuciłeś wszystkie pliki (t.j. setup.exe, setup-1a.bin, setup-1b.bin, setup-1c.bin, setup-1d.bin) do jednego folderu (i dopiero wtedy uruchomiłeś setup.exe) czy "leżą" sobie one po prostu wśród innych plików w jakimś folderze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 18 minut temu, Anton Gorodecki napisał: @suchyyy1 czy wrzuciłeś wszystkie pliki (t.j. setup.exe, setup-1a.bin, setup-1b.bin, setup-1c.bin, setup-1d.bin) do jednego folderu (i dopiero wtedy uruchomiłeś setup.exe) czy "leżą" sobie one po prostu wśród innych plików w jakimś folderze? wszystkie są w jednym folderze i tylko te pliki są tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 @suchyyy1 A zerknij w ten temat i do podpowiedzi w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 21 minut temu, tom3kb napisał: @suchyyy1 A zerknij w ten temat i do podpowiedzi w nim. O jesteś wielki poszło. Dziękuję bardzo No i masz babo placek wywala grę Dziwne ale mam 2 logi FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'wpn_colt_arm' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Mam złą wiadomość... Przejrzyj poprzednią stronę tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 @Sierioża-GRA POSZŁA DZIĘKI CHŁOPAKI ZA POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Jeszcze małe pytanko mam repacka i jak używać czitów. Gta jest bardzo trudna a że mam problemy z oczami ciężko jest wypatrzyć artefakty. Ogólnie chciałbym parę artefaktów, nie wiem jak wpisać jakieś komendy czy coś innego. POMOŻECIE????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Witajcie kto wie gdzie dokładnie jest schowek kostii, gdzieś koło młyna w lesie ale gdzie to nie mam pojęcia. I szukam schowka wilka. Ok kostiię mam ale jak mam zrobić by ten dokument w zrujnowanym domu pod blachą się znalazł. Próbowałem ładować grę z 30 i nic, może jakaś specjalna sekwencja proszę o pomoc Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Nie można postawić tego moda na polskiej podstawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 @Zwinny nie wiem czy dobrze rozumiem pytanie ale jeśli tak to można postawić na polskiej podstawce tylko powinna to być wersja 1.0004. @suchyyy1 wstaw sejwa na Kordonie mogę sprawdzić u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Na pierwszej stronie piszę że na podstawce ru działa lepiej, to prawda? Ktoś z was ukończył grę na polskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 @Zwinny Skoro masz polską podstawkę i się zastanawiasz to postaw moda na RU tak jest zalecane. W pierwszym poście jest namiar na repack od @coma Jak pobierzesz repack i wypakujesz w głównym katalogu będzie folder Patch Pamiętaj, żeby zmienić wersję na 1.0004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Nie mogę tego moda w żaden sposób odpalić bo albo wywala bugtrapa albo "nie znaleziono punktu wejścia procedury w bibliotece xr3da.exe" 4 razy robiłem instalkę na nowo wedle instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 @Zwinny A sprawdziłeś czy masz kompletne biblioteki VC ++? Szczególnie te z 2005 i 2008r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) 4 godziny temu, kondotier napisał: @Zwinny A sprawdziłeś czy masz kompletne biblioteki VC ++? Szczególnie te z 2005 i 2008r. Nic to nie dało, zrobiłem tak : Downgrade ruskiego shoca do 1.0004 Instalacja op Patch Fix Spolszczenie Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Już działa, ściągnąłem paczę z drugiego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KontrolerZTM Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Spolszczenie działa do repacka od SeregA-Lus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavesspleenstream Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 witam . próbuję zainstalowac op2 bez skutku . linki do repaka z modem nie działają. op 2 przy instalacji tworzy folder o nazwie S T A L K E R, czy tak to ma być ? jeśli wskazuje mu żeby instalował sie na podstawce to zamienia pliki gamedatadb . pytanie wiec czy instalacja op2 ma zamieniać te pliki czy podstawka ma być rozpakowana w folderze gamedata? bo coś robie zle już ze 2 dni przy tym siedzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi