Sarkazm Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Teraz, wariat napisał: @Sarkazm Żeby zbierać części z mutantów musisz mieć nóż. a gdzie znajde, bo jestem już na wysypiskach i nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Kuzniecow daje Ci nóż jak weżmiesz od niego zadanie na zabicie pijawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 niejedną już zabiłem na kordonie, mam nadzieje że nie tą co trzeba :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 @Sarkazm Kuzniecow da Ci zadanie na zabicie pijawki nożem, da Ci swój bagnet. Na pewno jej nie zabiłeś, bo respio się ona dopiero po wzięciu tego zadania. Tak poza tym opisuj takie rzeczy w temacie z problemami, to jest temat z opiniami, nie róbmy tu bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 A ok, nie jestem zresztą aż tak głupi by iść na pijawke z nożem, wezme scyzoryk i tyle mnie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 @Sarkazm jak weźmiesz tego questa to go wykonaj bo jego zadania chociaż poboczne chyba też są do czegoś potrzebne. A jak tą pijawkę zostawisz to jak nie ty przez przypadek ją zastrzelisz albo wojsko i lipa. Ona ma bić ubita nożykiem. A różne noże możesz też kupować u handlarzy. Ceny odpowiednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 @Sarkazm - zadanie na zabicie pijawki nożem nie znalazło się w modzie przez przypadek. Jak go nie zrobisz, nie masz dalszych od Kuzniecowa i będą problemy. No i chyba, jak masz młot lub siekierę, to trzymanie ich w ręku też pozwala zbierać części. A młota i siekiery nie lekceważ. Młot na zombiaki to zabójcza broń, zamiast wagonu amunicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Sarkazm napisał: A ok, nie jestem zresztą aż tak głupi by iść na pijawke z nożem, wezme scyzoryk i tyle mnie widział Wbrew temu co mozna sądzić - to nie jest trudne. Co prawda ona bierze Ciebie na raz , ale ty ją też. Wystarczy , że raz ciachniesz. Moja sugestia - podkraść sie do niej - czesto jest przy tylnej ścianie . BTW : niewzięcie tego miniquestu nie skutkuje jakimiś poważnymi problemami . Ot - nie masz na początku noża .Reszta zadań Kuznieca i tak bedzie szła swoim "ciągiem" .Zawsze zdążysz wrócić do tego zadania pózniej. Edytowane 3 Marca 2020 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 1 minutę temu, boberm napisał: Wbrew temu co mozna sądzić - to nie jest trudne. Co prawda ona bierze Ciebie na raz , ale ty ją też. Wystarczy , że raz ciachniesz. Moja sugestia - podkraść sie do niej - czesto jest przy tylnej ścianie . BTW : niewzięcie tego miniquestu nie skutkuje jakimiś poważnymi problemami . Ot - nie masz na początku noża .Reszta zadań Kuznieca i tak bedzie szła swoim "ciągiem" . Mam za to wielki młot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 @Sarkazm No to części możesz brać. Tylko że on się też z czasem "zużyje". Możesz temu zaradzić, wstawiając czita na niezużywanie " chołodnowo orużija". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Jak zrobi kompletny ciąg zadań "zbierackich" broni dla Akima - dostanie nastepnego! Ergo - niechaj używa na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi