Gość Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nie księżycowy pustak a po prostu "Księżyc". Jest to jedna z modyfikacji pustaka, można zrobić samemu albo dostać w czasie gry za questy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Sugerujesz Daniel iż można by poprawić to w treści zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Tak, jakbyś mógł to zgłoś na forum OP-2 -> Poprawki do tłumaczenia. Myślałem, że jest poprawnie w zadaniu.Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Chodzi o artefakt Księżyc. Błąd w tłumaczeniu, już poprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Siedze na Kordonie i walcze z gościem w czarnym egzo i nie moge go zabić z 200 strzałów ww głoweCo jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ze snajperem? Schodzi na dwa strzały z obrzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Mnie 200 go nie zdejmuje Przyjołem od Sidora zadanie na Leszego Edytowane 19 Września 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Myslę, że wznieciłeś wojenkę z którymś z ekipy Buustyego, stalkerów którzy ratują twój tyłek podczas questu na walizke z posterunku wojskowego i potem obozują w wiosce kotów. Bardzo niedobrze. Sprawdź w kontaktach, któż to jest ten nieśmiertelny wojownik. A może to sam Cień Monolitu wyszedł z Labiryntu by sie z tobą zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 W kontaktach mam tylko samych przyjaciółAle pewnikiem masz racje może to być kolega Buustiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Witam.Od dłuższego czasu usiłuję dostać się do schowka Kuzniecowa na jednym z dachów południowego kompleksu na Agropromie. Wychodzi mi że to wieża wartownicza ale na chwilę obecną brak mi pomysłu na wejście na nią. Czy to tylko moja indolencja czy też Twórcy trochę przesadzili ze zrobieniem z tego moda zręcznościówki? Będę wdzięczny za drobną podpowiedź.Pozdrawiam.Drzewo dobre jeno gałązka nie ta. Udało się. @Łobuz i @obal dzięki za pomoc Edytowane 19 Września 2015 przez apophis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Z drzewa obok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Tak się to robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Panowie i Panie czy jest jakiś sposób żeby uspokoić kolegę Buustiego nie cofająć gryCofnołem się do pierszego zapisu po Epickej walce na posterunku i on ma jakiś uraz do mnie Niechce mi się powtarzać tej Morderczej walki na posterunkujestem też o 6 h do przodu nawet Chałwe udało mi się obronićW kontaktach mam samych przyjaciół nie ma wrogów Edytowane 20 Września 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Panowie i Panie czy jest jakiś sposób żeby uspokoić kolegę Buustiego nie cofająć gryCofnołem się do pierszego zapisu po Epickej walce na posterunku i on ma jakiś uraz do mnie Na twoim miejscu cofnął bym się, aby utrzymać "pokojowe stosunki" z Buustym. Pamiętaj że trzeba mu oddać walizkę z pieniędzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Panowie i Panie czy jest jakiś sposób żeby uspokoić kolegę Buustiego nie cofająć grySpróbuj u Sidorowicza w kwestii relacji z ugrupowaniami - może pomoże. Panowie - mam małe pytanie o lornete dla gostka z MW.Gdzie tego szukać? Edytowane 20 Września 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 @boberm łap - https://www.youtube.com/watch?v=CfmL55bwNjc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Złapałem - dzięki , dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Coś nie tak z tłumaczeniem Skrytka KuźniecowaAgropom , południowy kompleks , koło rusztowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Łap - https://stalkerteam.pl/topic/7355-problemy-ze-schowkami-i-kwestami/?do=findComment&comment=82629 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Jeszcze jedno szukam w X-18 dokumentów dla Sacharowa W pomieszczeniu z lodówką nie ma zajrzałęm wszędzie czy to Bug czy zmiany scenariusza Edytowane 20 Września 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 O ile pamiętam, lokalizacja tej książki się nie zmieniła. Pewnie pseudogigant tupnął o jeden raz za dużo i gdzieś poleciała. Poszukaj dokładnie w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Wyszedłem z podziemi i wszedłem z powrotem i się znalazła tam gdzie zawszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Szukam Obrzyna dla Dana Tam nie ma ani Kontrolera ani Chimer ani Strzelby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Między przejściem na DM a lasem jest kotlina . Szukaj na drzewie.Spotkasz tez wszystkie w/w ustrojstwa w ilości zacnej. Edytowane 20 Września 2015 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Dokładne miejsce gdzie szukać broni poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi