boberm Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Nie bawiąc się w udowadnianie samemu sobie , że nie jestem wielbłądem- poprawiłem w actor .ltx pewne parametry .jump_speedclimb_coefstalker_restrictor_radius stalker_small_restrictor_radiusTeraz włażenie tam gdzie jest trudno - w tym także skoki - nie jest dla mnie wyzwaniem i nie muszę planować pierdyliona ruchów do przodu, typu skok "a" ,potem "b" ,potem.... a na końcu "z" - i hurrra jestem na mie..............- o shit spadłem- muszę jeszcze raz. Edytowane 19 Września 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Na pewno jest to jakieś rozwiązanie problemu Jednak wolałbym wiedzieć JAK można to zrobić i CZY można bez poprawiania parametrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Daj jakieś wskazówki do tego schowka. Czyj on jest? A na Wysypisku są w sumie dwie serie schowków Kolekcjonera. Zrób screena kartki ze wskazówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 To schowek żyły z bronią rakietową? Tam nic ciekawego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Wybaczcie panowie moje gapiostwo - od razu mogłem wstawić "Lewy" jak mniemam to schowek Kolekcjonera? - tego schowka nie mogę znaleźć. "Prawy" to schowek z serii "śpiewających" - znalazłem go, jednak nie mogę się do niego dobrać Edytowane 19 Września 2015 przez Anton Gorodecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) 13 godzin temu, kobal napisał:Na posterunku najemników na Magazynach Wojskowych. Niestety Kobal - nie ma go tam. I chyba nigdy nie było - w międzyczasie kilkakrotnie robiłem tam zamieszanie skracając drogę z MW na Jantar.Czy jest możliwość zespawnowania albo postaci , albo fanta tejże , bo nie uśmiecha mi się cofanie o wiele kroków w tył . Edytowane 19 Września 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Hmm o ile pamiętam musisz popchnąć do przodu resztę kwestów nowego scenariusza i dopiero wtedy się pojawi. tak samo Archara niby powinien tam być ale dopiero po zrobieniu innej nitki się pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Mam pytanie po którym zadaniu dostaje się przejście na MW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Po oddaniu fleszki krugłowa do barmana bodajżeEwentualnie możesz kupić u Kabla ale to chyba zryje fabułę tak jak u @Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jak Krugłowa odprowadzisz na Jantar Da ci fleszke za wiaduktem ze spalaczami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ok dzięki za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 @ Anton Gorodecki. To stare schowki Kolekcjonera. Tu masz link do filmu, ewentualnie możesz sobie przejrzeć poradnik do moda Zaurusa Apokalipsa z dodatkiem Kolekcjoner, tu na forum. Swego czasu wstawiałem tam screeny z schowkami Kolekcjonera i te stare praktycznie się nie zmieniły. A tu masz link do filmu z drugim schowkiem. Nie wiem czy to ten bo ten jest niewidzialny, niemniej jest tam jak wejść na te maszynerię.@ Bobern. Nie sądze by można go było zespawnować. Poza tym myślę, że Śruba spawnuje się dopiero po rozmowie z Gawrem. Może gdzieś leży jego trup, tylko go nie przeszukałeś? Najemnicy często wychodzą aż pod chutor. Stoją też przy ogrodzeniu od strony wioski pijawek. Jakby co, ja bym zaczął jeszcze raz od rozmowy z Gawrem.@ Anatol. Przejście na MW z Baru dostaje się chyba po przyniesieniu czegoś Barmananowi. Niestety nie pamiętam już czego. Ale chyba to fleszka Krugłowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Na magazynach wojskowych z poradnikiem rosyjskim nic nie znalazłem 2 h szukałem i NullPo drzewach się nawspinałem i wyobrażnie mam podrapaną od tych gałęziAcha w ruskim poradniku nic nie ma (w pobliżu wysadzonego przejścia)Rynny i inne elementy zbadane ale nie znalazłemps.Swoją drogą w sztabie w ruskim poradniku pokazane jestu Kutwy za sejfem (przez okno powinno być widać) ale jak tam się dostać Edytowane 19 Września 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Tu masz link do filmu. Ten schowek przy wysadzanym przejściu jest w okolicy 3.44. To schowek żyły z bronią rakietową? Tam nic ciekawego nie ma Nie lekcceważyłbym tej broni z okresu 2 Wojny Światowej, którą sie znajduje w tych trzech schowkach z questu Rakietowa Broń. Wedle mej wiedzy, będzie kilka egzemplarzy potrzebnych daleko później do innego questu, a prawdopodobnie nigdzie indziej jej nie zdobędziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 kobal jak zwykle jesteś wielki Bardzo dziękuje za znalezienie materiałów. Teraz będę wiedział przynajmniej gdzie szukać i nie będę niepotrzebnie zawracał gitary (zapewne problemy z następnymi schowkami będą również), ponieważ bariera językowa uniemożliwia mi szukanie czegokolwiek do OP-2 na YT.Ja już nie posiadam zapisów gry z zadaniami od Gawra (chomikuje 2 GB sejwów, później usuwam, zastępuje świeżymi i tak na zmianę), ale może któryś z kolegów podrzuci bobermowi stany gry z ok. tego etapu gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Szanowni Koledzy - w kwestii "poszukiwań" - po przeanalizowaniu poradnika Soli dotyczącego nitki nowych questów- czyli Ducha i Kła - spełniłem wszystkie wymagania dotyczące pojawienia sie Sruby - i nic.Kolokwialnie mówiąc - dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Wstaw sejwa. Jeżeli uda mi się go odpalić ( gram na czystej wersji ) to spróbuje ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Łał skakanie musiałem ustalić na 25 m żeby na drzewa czubek wskoczyćTroche przesadzają z tymi skrytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Wstaw sejwa. Jeżeli uda mi się go odpalić ( gram na czystej wersji ) to spróbuje ci pomóc.Drogi Kobalu - z nisko opuszczoną głową proszę o pomoc. dlakobala.dds dlakobala.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Problem rozwiązany Tu masz swój sejw dlakobala1.dds dlakobala1.sav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Zapisy gry uruchomiłem. boberm byłeś w ogóle u Dana?kobal wyjaśnij proszę jak i co naprawiłeś? Edytowane 19 Września 2015 przez Anton Gorodecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Antonie dzieki za zainteresowanie -- byłem u Dana na Bagnach w kwestii PDA Tyranta .Oprócz tego zrobiłem tez kilka questów dla niego. Kobalu - pewnie sie powtarzam - jesteś WIELKI. Edytowane 19 Września 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Stawiałem że to może być ów problem... Najważniejsze że masz już "naprawione" zapisy gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Zapisy gry uruchomiłem. boberm byłeś w ogóle u Dana?kobal wyjaśnij proszę jak i co naprawiłeś? Klasycznie. Poszedłem do Kabla, przystawiłem mu lufę do głowy i mówię mu - gadaj draniu gdzie jest Śruba albo przynajmniej jego PDA. W mig wszystko wyśpiewał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Co to za artefak Księżycowy Pustak z zadania na broń rakietową dla Żyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi