kondotier Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Tytuł Oryginalny: Doppelganger - Загадки северных территорий. 7.64 Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Data Premiery: 14.10.2015r Autor: Reborn Team OPIS: Spoiler Zagadki Północnej Zony to rozszerzona wersja moda z serii Reborn - Odrodzony: Duplikaty cz.1 v7.63 - Odmienne Światy. Największą zmianą, która została wprowadzona, jest zmieniona rozgrywka oraz start gry. Produkcja jest przeznaczona dla graczy, którzy mieli już doświadczenie z poprzednią wersją 7.63; Należy posiadać 64-bitowy system operacyjny - inaczej mogą pojawić się błędy; Główne zmiany: Spoiler Ułatwiono dostęp do Grawiguna oraz Egzoszkieletu Monolit - zostały przeniesione na lokację Rozpadlina; W Szpitalu detonator do wysadzenia zawaliska przeniesiono na pierwsze piętro; Usunięto freeplay; Poprawiono anomalię PSI na Topielach; Zmieniono, dodano lub usunięto niektóre zawartości w plikach moda; Niektóre mody z serii Reborn doczekały się także polskiej wersji językowej. Należą do niej: Reborn: FF - Artefakty Śmierci; Odrodzony: Duplikaty - Cz.1 v7.63 - Odmienne Światy; Odrodzony: Duplikaty - Cz2. Źródło; Pozostałe mody z serii Reborn: Reborn: 2.50 - Artefakty Śmierci Reborn: 2.52 - Inna Droga Reborn: Nowicjusze idą do Zony [Build 672] Reborn: Stalker Wolfenstein SCREENY: Spoiler POMOCNICZE SCREENY: Spoiler BIAŁORUSKI REZERWAT: Spoiler MAPY LOKACJI Z PODPOWIEDZIAMI: Spoiler LOKALIZACJA NARZĘDZI DLA TECHNIKÓW: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Poprawna kolejność instalacji: Czyste Niebo 1.5.10 Należy usunąć zawartość folderu patches Pobrane i rozpakowane archiwa z modem oraz patchem umieszczamy w głównym katalogu gry Grę uruchamiamy ze skrótu START_DoppelgangER_build LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Patch: Yandex - [KLIK] Źródło: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabre3PL Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Może mi ktos powiedzieć jak ja mam pobrać tego moda z Yandex? mam napisane że limit pobierania został przekroczony, a link z dysku google nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia @Sabre3PL założyć konto na yandexie, pobrać na swój dysk, a stamtąd na kompa. @Sabre3PL a w ogóle wiesz w co się pakujesz? To są poschizowane i dziwaczne mody, no i ten to nie jest pierwsza część. Uproszczona jedynka to Reborn FF Artefakty śmierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Sabre3PL: mod: https://disk.yandex.ru/d/M5ubbJ6M4zckTQ pacz: https://disk.yandex.ru/d/-zHPuqId84ofQw?w=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabre3PL Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) 10 godzin temu, tom3kb napisał(a): @Sabre3PL założyć konto na yandexie, pobrać na swój dysk, a stamtąd na kompa. @Sabre3PL a w ogóle wiesz w co się pakujesz? To są poschizowane i dziwaczne mody, no i ten to nie jest pierwsza część. Uproszczona jedynka to Reborn FF Artefakty śmierci. Oj nie wiem, ale pamiętam że kiedyś grałem w Stalker Soup albo jakos inaczej się to nazywało, po rosyjsku, też mnie ciekawi ile części tego jest, narodnaja solyanka chyba.... a ten modzik to po prostu chce sprawdzić, wróciło mi się do stalkera przy okazji grania w True Stalker. Też mam problem z pobraniem tego, gdy klikam zółty przycisk, jest napisane że potrzebuje premium EDIT: Dobra ogarnąłem xD przepraszam za lekki spam Edytowane 28 Stycznia przez Sabre3PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia @Sabre3PL Mamy na forum wstawkę Stalkersoup, ale to jest jakby angielska wersja NS. Nie jestem aż takim fanem NS lub OP - który "bazuje" na NS z 2010 r,, aby zgłębiać się w ich odmienne wersje, ale Stalkersoup to po prostu Solianka z innymi teksturami oraz "pobocznymi" bajerami. Na pewno Stalkersoup zostało wzbogacone o jakieś inne dodatki związane z kolejnymi zadaniami - możliwe, że o DMX lub coś w tym stylu. Natomiast dziwi mnie fakt, że zainteresowałeś się serią Reborn, która... No, jest bardzo specyficzna. Delikatnie mówiąc. Najlepiej zacząć od Artefaktów śmierci. Generalnie mamy w swoim zbiorze kilka modów z serii Reborn, które doczekały się polskiej wersji językowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi