Jump to content

Odrodzony: cz.1 v7.64 - Zagadki Północnej Zony

Recommended Posts

74wbr7snffr71.jpg
Tytuł Oryginalny: Doppelganger - Загадки северных территорий. 7.64
Platforma: Czyste Niebo 1.5.10
Data Premiery: 14.10.2015r
Autor: Reborn Team

OPIS:

Spoiler

Zagadki Północnej Zony to rozszerzona wersja moda z serii Reborn - Odrodzony: Duplikaty cz.1 v7.63 - Odmienne Światy. Największą zmianą, która została wprowadzona, jest zmieniona rozgrywka oraz start gry. 

• Produkcja jest przeznaczona dla graczy, którzy mieli już doświadczenie z poprzednią wersją 7.63;
  • Należy posiadać 64-bitowy system operacyjny - inaczej mogą pojawić się błędy; 

Główne zmiany:

Spoiler
  • Ułatwiono dostęp do Grawiguna oraz Egzoszkieletu Monolit - zostały przeniesione na lokację Rozpadlina;
  • W Szpitalu detonator do wysadzenia zawaliska przeniesiono na pierwsze piętro;
  • Usunięto freeplay;
  • Poprawiono anomalię PSI na Topielach;
  • Zmieniono, dodano lub usunięto niektóre zawartości w plikach moda;

Niektóre mody z serii Reborn doczekały się także polskiej wersji językowej. Należą do niej: 

Pozostałe mody z serii Reborn: 

SCREENY: 

Spoiler

POMOCNICZE SCREENY:

Spoiler

BIAŁORUSKI REZERWAT:

Spoiler

Заповедник11-1. Сухое дерево11. Сухое дерево10-1 Вырубка тайник10 Вырубка9-1 У генератора9 Генератор8-1 У Кладбища техники8 Кладбище техники7 Дымящиеся кусты5-6 Гнездо птицы4 БТР3 В пещере2 Пещера1-1 Сгоревшая деревня1 Сгоревшая деревня

MAPY LOKACJI Z PODPOWIEDZIAMI:

Spoiler

ЯнтарьЮпитерПерекрёсток на ЯнтареЧАЭСХранители картыХранители карты - дворТопиТёмная долинаТаинственный КордонСкрытая дорогаСтеклянный тоннельСвалкаРыжий лесРадарПустые землиЗападная ПрипятьПригородПолигон ОсознанияПредзоньеНаучная станцияМёртвый КордонМёртвый городМёртвый БарКладбище техники(Промзона) - Мёртвый БарЛощина ст. молнийЛиманскЛеший крайЛес забвенийКордон(нормальный)Кладбище техники(Промзона)ЗатонЗаставаРостокЗаброшенный институтДолина шороховДолина ФеиДикая территорияДолина камнейГоспитальВыжигатель 2ГенераторыВосточная ПрипятьБолотаБар 100 рентгеннАТПСкладыАгропромАномалии по заданию в МГГонка на УАЗе по ЧАЭС (оптимальный маршрут)

LOKALIZACJA NARZĘDZI DLA TECHNIKÓW:

Spoiler

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

64d40ebfe6d109fe09880570df94e47b.jpg

178327d8a2d95e50387d3fa0f2001c12.jpg

1dc9318a531cf87f14398d89d89ba8c2.jpg

6b50910891cf782097f8c1d4e77b1674.jpg

INSTALACJA: 

Spoiler

Poprawna kolejność instalacji: 

• Czyste Niebo 1.5.10
  • Należy usunąć zawartość folderu patches
  • Pobrane i rozpakowane archiwa z modem oraz patchem umieszczamy w głównym katalogu gry
  • Grę uruchamiamy ze skrótu START_DoppelgangER_build

LINKI DO POBRANIA:

Spoiler

Mod:

Patch:

Źródło: Logo2021_site.png.1d603075f10eb6d7a4300f627d4274d9.png

• Positive 5

• Guest changed the title to Odrodzony: cz.1 v7.64 - Zagadki Północnej Zony
  • Guest unlocked this topic
  • Agrael unfeatured this topic
  • 1 year later...
10 godzin temu, tom3kb napisał(a):

@Sabre3PL założyć konto na yandexie, pobrać na swój dysk, a stamtąd na kompa.

@Sabre3PL a w ogóle wiesz w co się pakujesz? To są poschizowane i dziwaczne mody, no i ten to nie jest pierwsza część. Uproszczona jedynka to Reborn FF Artefakty śmierci.

Oj nie wiem, ale pamiętam że kiedyś grałem w Stalker Soup albo jakos inaczej się to nazywało, po rosyjsku, też mnie ciekawi ile części tego jest, narodnaja solyanka chyba.... a ten modzik to po prostu chce sprawdzić, wróciło mi się do stalkera przy okazji grania w True Stalker.
Też mam problem z pobraniem tego, gdy klikam zółty przycisk, jest napisane że potrzebuje premium 
EDIT: Dobra ogarnąłem xD przepraszam za lekki spam

Edited by Sabre3PL

@Sabre3PL

Mamy na forum wstawkę Stalkersoup, ale to jest jakby angielska wersja NS. Nie jestem aż takim fanem NS lub OP - który "bazuje" na NS z 2010 r,, aby zgłębiać się w ich odmienne wersje, ale Stalkersoup to po prostu Solianka z innymi teksturami oraz "pobocznymi" bajerami. Na pewno Stalkersoup zostało wzbogacone o jakieś inne dodatki związane z kolejnymi zadaniami - możliwe, że o DMX lub coś w tym stylu. 

Natomiast dziwi mnie fakt, że zainteresowałeś się serią Reborn, która... No, jest bardzo specyficzna. Delikatnie mówiąc. Najlepiej zacząć od Artefaktów śmierci. Generalnie mamy w swoim zbiorze kilka modów z serii Reborn, które doczekały się polskiej wersji językowej.