mkk7 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Kolejny filmik z modyfikacji broni, bardzo dużo opcji i od razu widocznych zmian w zakresie wyglądu, mocy i precyzji konkretnej broni. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez mkk7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jaram się <3 Już nie mogę się doczekać <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Mam przeczucie że ruscy cziterzy też się już przygotowują. Spotkałem się z nimi w Stalker Online, spotkałem się z nimi w steamowym StalkerZoneOnline są w Survarium i na pewno będą i w tym projekcie. A ich obecność niestety całkowicie psuje każdą grę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Kilka dni temu miał miejsce stream rozgrywki i powiem tylko, że według mnie wyglada średnio. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez sedoro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Mechanika walki - Genialna. Miło spojrzeć na rzeczy, które niestety nie są normą w grach FPS (a powinny). Grafika - Nie jest to szczyt gamedevu, ale nie jest brzydko. Wprawdzie niektórzy zwracali uwag na niedociągnięcia (np. słońce świecące przez budynek), ale w porównaniu do graficznych baboli z Fallout 4 wypada to bardzo dobrze. Koncept gry - MMO FPS. I to jest najgorsze - z długą i ciekawą kampanią byłoby to "must have", a tak jestem co najwyżej sceptyczny. Survarium ma podobny koncept, a jak wyszedł w praniu, wszyscy wiemy. Ogólnie - Zamiast "yupi" jest "ech". Ale w odróżnieniu od wielu współczesnych gier zapowiada się na solidny tytuł. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Irmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja tam dalej jestem ciekaw. Zobaczymy w praniu jak wszyscy zauwazyli. Może dodadzą wątek fabularny? Kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Będzie to kolejna ruska gra z masą ruskich cziterów, bo przecież battleye albo VAC są nie potrzebne. Do tego chyba ich pogięło z ceną tego bubla w pre alfa! za wersję najbogatszą chcą 110 euro, toż to 500zł i mam zapłacić za coś w co jeszcze nawet nie można pograć? Survarium też miało być och i ach a wyszedł Counter Strike w Stalkerskim uniwersum - przegrałem tam może ze 2h a i tak tylko dlatego, że było darmowe. Dużo gram/grałem w ruskie gry online i jednego jestem pewien, cziterów tam będzie jak mrówków, szczególnie że jak zginiesz to tracisz cały ekwipunek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Tyle kosztuje najtańsza wersja EfT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 No cóż, ruscy... Ceny z kosmosu :v Może nie chcą swoim sprzedawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Dziś o 21 czasu moskiewskiego ma być kolejny stream developerów, ciekawe co tym razem potłuką: klawiatury, a może monitory przez okna polecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Wspomniany wyżej gameplay: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Gameplay o długości 28 minut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Twórcy gry podali że 4 sierpnia rozpoczną się testy alfa, gdzie pojawią się wszystkie elementy w pełnej grze, niestety dostęp będą mieli tylko ci co wykupią najdroższe wydanie gry w przedsprzedaży, nabywcy tańszych wersji po wylosowaniu wolnych miejsc. W przypadku beta testów każdy pre-order będzie mógł w nich uczestniczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Kolejne 15 minut rozgrywki na jednej z lokacji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 A tu kolejny 10 minutowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Serce mi wyje w piersi wiedząc że kolejna odsłona STALKERA mogłaby mieć taką ładną grafikę (przynajmniej taką oczywiście, zapewne miałaby lepszą). Bardzo podoba mi się wygląd "inwentarza" - prosty, powiedziałbym nawet że ascetyczny "dizajn" a przez to bardzo czytelny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Kolejny gameplay z targów Gamescom 2016. Niestety gra nie ma dalej ustalonej daty premiery. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Im dłużej czekam tym bardziej mam wrażenie, że będzie to crap... Nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Kolejne video z zamkniętych testów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Nowe video, tym razem grafika w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Twórcy gry gościnnie w koncernie Kałasznikow, niezły przegląd broni. Przybliżonej daty premiery dalej nie ma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Filmik od developerów podsumowujący prace nad grą w 2016 roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Nawet w pracy człowiek ma czas na relaks 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ciekawi mnie ten mod do zewu ;D Bardzo dobrze im idzie i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Pierwsza próba Escape from Tarkov okazała się dla nieprzygotowanej redakcji GameGuru druzgocącą klęską. Wbrew nazwie, nie uciekliśmy z miasta, ale wysłaliśmy tam desant - taka praca dziennikarzy. Podjęliśmy zuchwałą próbę opanowania rozszerzonej wersji-alfa "Ucieczki z Tarkowa", to jednak okazało się dużym błędem. Jak wszystko wyszło - możecie zobaczyć w naszym materiale wideo! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi