Vorenus Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Może jeszcze jest wcześnie, ale ja mogę nie mieć okazji przez jakiś czas na napisanie posta a nie czułbym się dobrze bez złożenia Wam Wszystkim życzeń. Zdrowych, spokojnych, radosnych i beztroskich świąt dla Was i Waszych bliskich. Każdy jest na swój sposób inny ale mamy wspólne zamiłowania do Stalkera, Zony i tych nie spotykanych gdzie indziej klimatów. Nie wiem czego jeszcze mogę życzyć tak szerokiemu gronu ludzi ale chyba Wszyscy czekamy na świetną drugą część Stalkera i na kolejne kapitalne i przetłumaczone mody. Miejcie się zdrowo i życzę jak najmniej zwiech i pulpitów podczas misji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamo103 Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Nawzajem .wszystkiego najlepszego wesołych świąt szczęśliwego nowego roku i mokrego dyngusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 To ja też życzę wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, pieniędzy i szczęścia. Życzę jak Vorenus braku wylotów przez robaka. Do zobaczenia do 1 stycznia. ( chyba ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozio Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 To i ja wam życzę wesołych świat,prezentów i czego tam chcecie a i szczęśliwego nowego roku i dożo :wodka: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Najważniejsze to zdrowie, szczęście, spokój. Mało wylotów na pulpit i dużo radości z czasu spędzonego w strefie. Proste, szczere życzenia dl a wszystkich userów i fanów stalkera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Życzę wszystkim użytkownikom wesołych świat, zdrowia, radości w nowy roku.. i w ogóle wszystkiego co najlepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Wszystkim stalkerom na świecie dużo zdrowia szczęścia i pomyślności i w Zonie i w prawdziwym życiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Stalkerzy, życzymy wam wesołych, pogodnych świąt bożego narodzenia spędzonych z rodziną. Życzymy wam także szczęścia, pieniędzy oraz zdrowia które jest potrzebne widząc częste wypady w Stalkerze. Niech spełnią się wasze wszystkie marzenia. P.S Życzymy wam także udanej nocy sylwestrowej oraz lekkiego poranka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Ja tak od siebie dla wszystkich użytkowników i gości naszego forum... Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty cieszyły każde smutne oczy, by Świąteczna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość! Stalkerom drogi szerokiej i bezpiecznej do najbliższej przystani, Gdzie przy ognisku może i kolędę zanucić można będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted December 25, 2010 Author Report Share Posted December 25, 2010 Nie napisałbym tego lepiej - 10 na 10 malakasie.. Z serca dołączam do życzeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts