Vorenus Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Może jeszcze jest wcześnie, ale ja mogę nie mieć okazji przez jakiś czas na napisanie posta a nie czułbym się dobrze bez złożenia Wam Wszystkim życzeń. Zdrowych, spokojnych, radosnych i beztroskich świąt dla Was i Waszych bliskich. Każdy jest na swój sposób inny ale mamy wspólne zamiłowania do Stalkera, Zony i tych nie spotykanych gdzie indziej klimatów. Nie wiem czego jeszcze mogę życzyć tak szerokiemu gronu ludzi ale chyba Wszyscy czekamy na świetną drugą część Stalkera i na kolejne kapitalne i przetłumaczone mody. Miejcie się zdrowo i życzę jak najmniej zwiech i pulpitów podczas misji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamo103 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nawzajem .wszystkiego najlepszego wesołych świąt szczęśliwego nowego roku i mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 To ja też życzę wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, pieniędzy i szczęścia. Życzę jak Vorenus braku wylotów przez robaka. Do zobaczenia do 1 stycznia. ( chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 To i ja wam życzę wesołych świat,prezentów i czego tam chcecie a i szczęśliwego nowego roku i dożo :wodka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Najważniejsze to zdrowie, szczęście, spokój. Mało wylotów na pulpit i dużo radości z czasu spędzonego w strefie. Proste, szczere życzenia dl a wszystkich userów i fanów stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Życzę wszystkim użytkownikom wesołych świat, zdrowia, radości w nowy roku.. i w ogóle wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wszystkim stalkerom na świecie dużo zdrowia szczęścia i pomyślności i w Zonie i w prawdziwym życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Stalkerzy, życzymy wam wesołych, pogodnych świąt bożego narodzenia spędzonych z rodziną. Życzymy wam także szczęścia, pieniędzy oraz zdrowia które jest potrzebne widząc częste wypady w Stalkerze. Niech spełnią się wasze wszystkie marzenia. P.S Życzymy wam także udanej nocy sylwestrowej oraz lekkiego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ja tak od siebie dla wszystkich użytkowników i gości naszego forum... Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty cieszyły każde smutne oczy, by Świąteczna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość! Stalkerom drogi szerokiej i bezpiecznej do najbliższej przystani, Gdzie przy ognisku może i kolędę zanucić można będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Nie napisałbym tego lepiej - 10 na 10 malakasie.. Z serca dołączam do życzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi