trurl3 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 No i wybór jest trudny. Condemned wygląda na badzdziej dopracowany, ale nie widzę nigdzie strony wspierającej. Za to dl rwquital jest forum na AMK... Tak czy inaczej Condemned jest jednak rozwijany i aktualnie dostepny jest patch v5.o a także pewne dodatki w rodzaju Mini-mapy. Dodałem do pierwszego posta troche materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Możecie dać linki do patcha 2.4 i 4.2 ale nie z torentów wielka prośba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Niestety, na razie nie ma innych linków. A poza tym to co masz do torrentów? Jak ściągnę patche to wstawię na hosting (Rapidshare... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Do torentów nie mam zaufania kiedyś pobrałem jakis program i okazał się mieć wirusa. Na obecną chwile sciągam moda w partach, jest on z jakimś patchem jak mi się nie uda pobrać patcha to będe grał bez patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Do tego moda jest już 5 patchów . Uruchomiłem wersje podstawową, ale teraz ściągam patche. Trzeba je unstalować po kolei. Jesli ciągniesz wersje moda z patchami, to dobrze. Ja ściągam z torrentów same patche bez moda. Jak zejda , wstawię gdzies na hosting. Mod jest silnie hardcorowy, nie ma żadnego HUD-a. W dodatkach pojawił sie HUD do dodania ale działa dopiero po zainstalowaniu wszystkkich patchów, od v2.5 do v4.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ja pobieram w partach z pierwszego postu, co z fixem umożliwiająym gre na polskiej podstawce, ile ważą łącznie patche i da rade je wrzucić do pobieralni forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 No dobra, dotarłem wreszcie do strony 'domowej' moda na AMK. Będą świeże informacje . Na razie mam 5 patchów, przyczym trzeba instalować 4 z nich. Razem ważą 200 MB. No i oczywiście fix-pl. SPrawdziełm sam - wszystko działa. Jest też dodatkowo patch z HUD-em do doinstalowania. No i wyjaśniło się trochę... Lost World Condemned na AMK jest traktowany jako temat archiwalny. NA prośbę autora temat został zamknięty Archiwum. Autor przerzucił się na Lost World Requital i ten mod jest dalej rozwijany. Czyli trzeba spróbować teraz tego... Mam już ściągnięty. Jednym słowem kończymyu temat LWC, zaczynamy LWR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Trurl da rade wrzucić te patche na jakiś serwer? LW3 poszukałem i znalazłem to jest właśnie LWC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 poszukałem i znalazłem to jest właśnie LWC. Już dawno o tym wiemy...mod LWC/lw3 ...jest tematem archiwalnym. Nie należy sobie nim zawracać głowy. Jeżeli twórca poprosił o zamknięcie tematu to znaczy ,że nie ma czego szukać. Uwagę należy zwrócić w stronę LWR ...kontynuacji pracy autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zawsze można pograć, szkoda że wszystkich patchy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nic się nie martw... wstawie patche. W końcu to tez jest grywalny mod i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w niego popykać. Tylko na wsparcie techniczne nie licz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ty mi tu o plikach nie mów, chciałeś patche do LWC, to będziesz miał. A co do podobieństwa plików wcale nie byłbym taki pewien. Ti nie jest ten sam mod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Patche wstawione w pierwszym poście. Miłego ściągania. Instalowac po kolei wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 GDZIE JEST NIBY TO SPOLSZCZENIE...??? PRZEKIEROWUJE DO STRONY GŁÓWNEJ ST. ! EDIT (12.11.2011) Yurek Pisanie postÓw drukowanymi literami w zaden sposÓb nie przyspieszy otrzymania odpowiedzi na nurtujace Cię pytanie, a jest powszechnie uważane w necie za "krzyczenie" i w zwiazku z tym nie jest mile widziane na żadnym forum. Na przyszłość proszę pisać posty w normalny, a nie "krzykliwy" sposÓb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Do tego moda NIE MA SPOLSZCZENIA ! Mody, które posiadają polonizację są na naszym forum w dziale: Mody przetłumaczone na język polski Jeżeli tam nie ma danego moda - to znaczy, że polonizacja do niego nie została zrobiona. Do LWC swego czasu trurl3 zrobił nakładkę polonizacyjną, która NIE JEST w żadnym przypadku polonizacją w pełnym rozumieniu tego słowa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Połączyłem tematy ...Polonizacji do tego moda niema. Kiedyś uznano, że LWC jest podstawą dla moda LWR i do tego ostatniego powstało tłumaczenie.Według komentarzy na forum źródłowym mody LWC i LWR różną się fabułą i różnymi smaczkami zawartymi w gameplay.Link do patch 5.1 jeżeli wykopię wstawię do tematu...Link ...http://narod.ru/disk/2556668001/LWC_P5.1.exe.html//Znalazłem opinię o patch 5.1....А с патчем 5.1 будут проблемы в Мертвом городе,т.ч.не ставьте....co znaczy.. Z patch 5.1 będą problemy w Martwym Mieście, nie instalować.Zawsze można zrobić kopię plików przed instalacją patch 5.1 i przywrócić w razie problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovat Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 czy można moda wrzucić na inną strone ? Ta mi nie działa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 @Sovat - który link nie działa? Pierwszy link działa na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovat Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Edit: Wszystko działa, mod pobrany, ale jak jest po rosyjsku to se w niego nie pogram, bo nic nie rozumiem. Czy jest może do niego spolszczenie, lub ktoś postarał by sie je zrobić ? Grzebałem w plikach w folderze text, jednak nic z tego skoro zamiast rosyjskich liter są jakies dziwaczne znaczki typu: Ěîăó ďđĺäńňŕâčňü Ńňđĺëîę ďîňî itp. Samemu może dał bym rade, ale potrzebował bym jakiegos translatora tych znaczków czy coś w tym stylu. Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Sovat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Do tego moda NIE MA SPOLSZCZENIA ! Mody, które posiadają polonizację są na naszym forum w dziale: Mody przetłumaczone na język polski Jeżeli tam nie ma danego moda - to znaczy, że polonizacja do niego nie została zrobiona. Do LWC swego czasu trurl3 zrobił nakładkę polonizacyjną, która NIE JEST w żadnym przypadku polonizacją w pełnym rozumieniu tego słowa !Ano właśnie :( a muszę przyznać że właśnie szukałem odpowiedzi na to pytanie gdyż "włączyłem grzałkę". Obecnie katuję COP ale powrót do SOC to sama radocha :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroganin1 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Czy to jest najnowsza wersja tego moda? Bo po opisie wygląda bardzo ciekawie, a przy moim necie nie chce mi się pobierać tego na darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi