kondotier Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 @pacjent1972- ten Epizod1 to kompletny repack. Wystarczy wypakować do odpowiedniego katalogu ( uwaga katalogi w katalogach paczki!!!), zrobić skrót pulpitowy i grać. Znalazłeś nowego moda, to go wstaw do jego tematu. Nabiorę chęci, to zagram dla sprawdzenia. DODANO. Kliknij, aby wybrać pliki Postawiłem moda i ruszyłem z grą. Mod nie posiada opcji zapisywania stanu gry i wczytywania zapisów. Niby mod ma katalog na zapisy, ale jak je zrobić i wczytać, nie dotarłem. Czyli trzeba grać tak, aby nie zginąć ( mnie się nie zdarzyło), a tym bardziej nie mogą nasi współtowarzysze. Zginą, zaczynamy grę od nowa. Może ktoś to rozwiąże. Kilka screenów z moda. DODANO2. Epizod1, to mod w którego gra się 3 do 5 minut. Jest to chyba jakaś wprawka dla modera. Stąd brak możliwości zapisów. Powtórzyłem grę jeszcze raz i po zabiciu kontrolera, dostałem taki ekran Co wy na to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Mod dość krótki a szkoda bo jak się w niego człowiek wkręci to okazuje się że już koniec. Instalacja na polską podstawkę bezproblemowa, jedyny wylot przy ekologu w podziemiach na screenie ale wgranie ponownie fixa naprawiło problem. Pomysł dość ciekawy choć może brakować detektorów i zbierania artów bo w tym modzie oprócz jednego wartościowego znalezionego w labie i otrzymanego od dziadka inne są bezwartościowe, może również brakować handlu i modernizacji sprzęt. Na początku trochę zabawy z nowymi misiami ale jak się pomyśli to rozwiązane jest proste, jest kilka ciekawych zagadek a granie bez aktywnych zadań przy dokładnym śledzeniu wiadomości i czytaniu PDA nie nastręczy wielu trudności. Na krótki przerywnik warto zagrać w tego modzika . Drugi screen to już prawie końcówka. Tu również podziękowania dla tłumaczy za ich pracę. Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez mkk7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Mod na początku trudny ale jest ok Po wgraniu wszystkiego coś mi screenów nie robi nie wiem czemu :( Spoiler Na misie jest sposób-anomalia Spoiler Nie wiem czy ja mam buga czy co ale daje esc i s to dropi mi strzelba i śrut Edytowane 5 Maja 2016 przez Bartek12326789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Witam,czy ktoś podpowie gdzie szukać podsłuchu?Miotam się po całej bazie i nic.Pomocy,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Dach pierwszego baraku od wejścia na bazę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 A precyzyjniej, aby nie mylić baraków, to te półokrągłe. Pomiędzy nimi są skrzynie. Po nich na dalszy i przeskok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Dobrze w tym modzie podkręcić siłę skoku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Kochani,przeszukałem oba baraki,przejrzałem każdą deskę a podsłuchu niet.Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Druga strona tego tematu, pierwszy post @gawron-a, masz tam screena. Podsłuch jest słabo widoczny ale jest tam, zapewniam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Tam gdzie nakierowany jest kursor (słaba jakość bo jak widać brane z yt) Edytowane 6 Maja 2016 przez blablabla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Dzień dobry. Mam problem z tym modem a mianowicie nie wchodzą mi zapisy gry. Gra się ładuje, ale kiedy pokazuje się "KLIENT: synchronizacja..." automatycznie zaliczam wylot do pulpitu, ponieważ program XR_3DA nie odpowiada. Błąd zdarza się pomimo ponownego zdegradowania gry do wersji 1.004 oraz ponownego wgrania moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Witam. Mam problem z tym kodem do pierwszych drzwi w x18. Jest PDA ale nie ma w nim kodu. Obszukałem wszystkie trzy trupy i nic. Mimo że zaczynałem poziom trzy razy. W wypadku podsłuchu w bazie pomogło wgranie save'a sprzed wzięcia zadania od Radiowca( za pierwszym razem miałem flaszkę). Dnia 6.05.2016 o 14:51, pacjent1972 napisał: Dobrze w tym modzie podkręcić siłę skoku. Ja wstawiłem pliki z podstawki i działają bez zarzutu. Po znakach interpunkcyjnych jak np. kropka robimy spację przed następnym zadaniem. To podstawy języka polskiego na poziomie szkoły podstawowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Wstawiasz całe pliki z podstawki, to możesz mieć problemy z modem. Tak nie można. Jeśli już, to rób zmiany ręcznie tylko tego co chcesz zmienić. Wziąłeś PDA z trupa przy drzwiach, ale to nie ten trup. Wróć na schody i przeskocz nad zerwanymi wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Przejrzałem wstawkę i przepadło nam parę linków: - Dwa patche do spolszczenia - Link do MEGA ( całość zapewne od @pacjent1972, czyli Mod + Spolszczenie + Patch 1 i 2 ) Jakby się okazało, że ktoś z was posiada u siebie tę paczkę, to prosiłbym o dodanie. Najważniejsze są te patche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 @Agrael Linki do patchy dla spolszczenia może wcięło, ale patchy nie. Są w moich wpisach z nimi. Patch nr 1.7z Patch nr 2.7z I taka informacja. Po wstawieniu spolszczenia, mod ma inną nazwę : Dawne dzieje. Zdarzenie 3 . 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 @kondotier Nie zauważyłem tych dwóch patchy. W każdym razie dobra robota. Mamy już komplet linków. Oba patche znajdują się już na naszym serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 @Agrael W linkach do pobrania, można moda pobrać tylko z torrenta. O ile dobrze pamiętam, mod nie za wiele waży, więc czy nie można by go było w naszej pobieralni umieścić jako kompletnego ze spolszczeniem? Nie będzie chyba dla Ciebie to jakąś wielką trudnością. A przy okazji sprawdził byś, czy w opisie instalacji potrzebny jest pkt. 4, kopia pliku rus z przemianowaniem na pol. To było potrzebne bez spolszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Goły i z wszystkimi fiksami: https://yadi.sk/d/Qiw5DAQK3LZn9d z fiksami bez rejestracji: https://yadi.sk/d/q4Xf38Ner3Qg4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 @kondotier Właśnie umieściłem pełną wersję na naszym serwerze. Zawiera: - Dawne Dzieje. Zdarzenie 3 - Spolszczenie - Patch nr.1 oraz nr.2 do spolszczenia - Minimapę - localization.ltx ( w razie problemów ) Moda pobrałem z linku od @vidkunsena. ( Źródło: http://stalker-worlds.ru/forum/topic/3791-old-episodes-episode-3/ ) Kopia pliku rus z przemianą na pol nie jest wymagana. Spolszczenie zawiera już tę zmianę. Uwaga: Link do torrenta został dodany do alternatywnych linków we wstawce. Jest to wersja Repack. Modzik odpalony, ale chwilowo nie będę w niego grał. Spoiler ----- Mod ukończony. Tak szczerze mówiąc, to rewelacji nie ma, ale spodziewałem się tego. Powiedziałbym, że przeciętniak i to dość krótki, bo jego przejście zajęło mi jakieś dwie godziny. Na plus można zaliczyć niedźwiedzie i samą końcówkę moda. Zakończenie... Cóż - nie zawsze musi być wszystko po myśli GG. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi