smox Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Tapety dla miłośników motoryzacji, chociaż nie tylko - http://www.el-tony.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Dla miłośników motoryzacji mówisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Moje propozycje:http://www.tapeciarnia.pl/edycja,225596 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Coś Stalkerskiego: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Witam w tym temacie zachęcam do podzielenia się swoimi tapetami w tematyce Stalkera/Zony. No to ja zaczynam, tak wygląda moja: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 @Strielon - Połączyłem temat który założyłeś z Tym. Są niemal identyczne tak więc.. A tak już swoją drogą to moja tapeta: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ja to miałem taperkę zrobioną z tego (bez kalendarzyka na dole ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 @Agrael sorki memorki, następnym razem skorzystam z wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Kilka artworków ze strony stalker-mods.su, które mogą służyć również za tapety: Spoiler 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Czuć klimat stalkera. A tutaj ma tapeta Edytowane 25 Lipca 2016 przez SEB2E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jeszcze tylko Zoppot und Gotenhafen i masz komplet 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Dzieci! one nawet lwa za... A trzecia jest na urlopie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ostatnie u mnie na kompie: Jakub Różalski: https://www.artstation.com/artist/jakubrozalski http://polskagrafikacyfrowa.pl/jakub-rozalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A u mnie od kilku lat całkowicie w niestalkerskich klimatach niezmiennie : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Moje ulubione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Cichy -Saturna masz przepieknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Spoiler Moja ulubiona tapeta: Edytowane 24 Października 2016 przez Agrael Wielokrotnie kierowałem do ciebie prośby byś używał Spoilera, gdy wstawiasz więcej jak 2 zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 @up Mam tą 3 od góry ustawioną od jakiegoś czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) Temat trochę stary, ale myślę, że warto go "odświeżyć". Oto moja tapeta własnoręcznie wykonana. ^^ Skromne dzieło mojej pracy w photoshopie (jako amator, proszę o wyrozumiałość). Poszczególne elementy ów grafiki, pozyskiwałem z: Wallpaper Abyss. Edytowane 27 Sierpnia 2021 przez Reven 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Źródło: [KLIK] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Wilki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Jak "stalkerskie tapety" to sobie Wilka co najwyżej takiego mogłeś strzelić. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Ikony z pulpitu zepsuły by całokształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 12 godzin temu, vidkunsen napisał(a): Wilki 9 godzin temu, tom3kb napisał(a): Jak "stalkerskie tapety" to sobie Wilka co najwyżej takiego mogłeś strzelić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi