LolQ Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Oh nie, to już koniec? Świetna produkcja.. Czy istnieje część druga lub mod który kontynuuje poczynania Ponurego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 @LolQ Przeczytaj temat, to się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Czy instalacja moda poprzez EXE jakoś specjalnie się rożni od standardowej? Nigdy nie robiłem modów poprzez EXE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 @Szeregowy Killer Nie, to po prostu jakiś instalator zamiast spakowana gamedata. Jak chcesz to zawsze możesz np zainstalować sobie dla pewności to w jakimś folderze na pulpicie, tak dla pewności żeby widzieć co tam jest. Potem to co potrzeba (np gamedata i bin) przenieść do folderu gry. Możliwe, że po tej instalacji w folderze na pulpicie będzie jakiś plik uninstall, którego możesz użyć do deinstalacji tego co zainstalowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 @tom3kb Dziękuje. Ogólnie już zdarzyłem pograć w moda jest fantastyczny. Jak na razie świetnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Mod Ukończony. Świetna Fabuła! Brak Wylotów! Mod jest wspaniały. Daje mu 10/10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Witam, w PDA mam zadanie Los oddziału włącz nadajnik, czytam i nic nie mogłem wyszukać na temat tego zadania chyba, że przeoczyłem, gdzie włączyć ten nadajnik. Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Ranger801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Mam problem z modem otóż po uruchomieniu gry dzieje się to co na obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 A próbowałeś uruchomić mod jako administrator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 @kazik Spróbowałem i dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 @Ulman w logu nic nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 502 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'flares_moon_yellow_light'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Fix z 07.07.16 zainstalowany? Dodano: Trzeba znaleźć sekcję flares_moon_yellow_light w plikach i zastąpić dany plik oryginałem z instalki moda. @Ulman Nie instalowałeś/zmieniałeś czegoś samemu? Plik ten jest związany z łuną księżyca. Dodano 2: szukaj w gamedata/config/weathers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Ok. Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Ulman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Przeinstaluj po prostu moda, bez kombinowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Po przeinstalowaniu moda dalej dzieje się to samo wywala do pulpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarXoss Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ten Mod jest Epicki. Kiedy ciąg dalszy? Zaczyna się robić coraz ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 @SarXoss Temat ma raptem 8 stron, korona Ci z głowy nie spadnie, jak go przeczytasz - wtedy dowiesz się jaka zawiła historia stoi za ewentualną kontynuacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 @SarXoss i od razu zerknij do Sector 11 bo coś czuję, że w nim to się zakończy albo będą nawiązania do tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarXoss Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 15 godzin temu, Sierioża napisał: @SarXoss Temat ma raptem 8 stron, korona Ci z głowy nie spadnie, jak go przeczytasz - wtedy dowiesz się jaka zawiła historia stoi za ewentualną kontynuacją Stwierdziłem fakt doskonałości tego moda. A o fabule chcę się dowiedzieć z następnej części. Troluj kogoś innego 15 godzin temu, tom3kb napisał: @SarXoss i od razu zerknij do Sector 11 bo coś czuję, że w nim to się zakończy albo będą nawiązania do tego moda. Dzięki za cynk. Nie omieszkam sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpeł194 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Mod mi nie działa, po odpaleniu gry mam czarny ekran a potem gra się wyłącza, program X-Ray 1.6 przestał działać. Wie ktoś o co może chodzić? Bardzo bym chciał pograć na tym modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Może być kilka powodów; 1. Zła podstawka (albo zła wersja (Są WW i RU) lub brudna (instalowane były już inne mody); 2. Źle wypakowany mod (złym programem); 3. Zła kolejność instalacji; 4. Zaśmiecony system. Zrób wszystko jeszcze raz, przeinstaluj podstawkę, wyczyść system jakimś cleanerem, wypakuj moda innym programem i przestudiuj instrukcję instalacji jeszcze raz, jak to nie podziała to wróć do tego tematu, tym razem podając loga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpeł194 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Faktycznie, źle zainstalowałem, teraz już działa ale mam inny problem, mianowicie dialogi i napisy. Te pierwsze są w przykładowej formie: Lab8_cośtam_cośtam a drugich brak, najemnik coś do mnie mówi, ja oczywiście ruskiego nie znam a napisów brak, dlaczego? Polonizację mam zainstalowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Źle zainstalowany mod, polonizacja jak masz zamiast dialogów napisy w stylu blabla_blabla_dialog albo text Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpeł194 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Wydaje mi się że zrobiłem wszystko jak należy, jak pisze w instrukcji. Pobrałem moda z ostatniego linka, nie chciałem się bawić w pobieranie w częściach, Zainstalowałem moda Zainstalowałem fixa Zainstalowałem polonizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi