Skocz do zawartości

Crash po zainstalowaniu spolszczenia.

Rekomendowane odpowiedzi

@Stieczkin A tak z ciekawości mój 2.10 waży (471 MB (bajtów: 494 492 366)). Zerknij w swój.

Plus do tego spolszczenie to razem bym musiał gdzieś 600Mb na hosting jakiś wrzucać.

A jak grasz na tym 2.10R to radzę nie wrzucać spolszczenia bo jest kupa zmian to prędzej czy później będą wyloty. Lepiej graj po angielsku albo rosyjsku.

Pokaż ukrytą zawartość

• Dodatnia 1

@Stieczkin Wrzuciłem na MEGA, patch 2.10 i polonizację z fiksem dla niego. Dodałem też do pierwszego postu do tematu moda.

Link: moz-extension://4afa91f9-385b-4322-9ffb-c8ec8c724b58/mega/secure.html#!ZgwmBQDJ!SV-GZfMKla_sYCXI75Ph1PNnHUhHNLIPjvFg7Q0Lkvk

Można by też dodać tą całą paczkę do pobieralni żeby nie przepadła. Bo np linki do Fixa PL są już martwe, a i tej wersji patcha 2.10 już nie ma bo wyszły kolejne.

A link dorzucić np tam:

aaa.jpg

Do tematu moda.

• Dodatnia 3

@tom3kb Niestety po nowej instalacji i wgraniu Twojej paczki znowu locik. W tym wypadku nawet sposób Bubera nie pomógł. Najgorsze jest to że zapomniałem skopiować zapisy gry i jeśli uda mi się odpalić grę tak jak za pierwszym razem to idę od początku. 

edyta: No i zaczynają się schody, teraz to już nic nie pomaga. Nawet usunięcie pliku i folderu. Nie wiem czy pomogło by poprawienie wpisu który zaproponował Buber ponieważ nie ma w nim wiersza " inv_ruck  = 5,    1,".

Edytowane przez Stieczkin

@Stieczkin Zapisy z nowszej wersji  np ten 2.10R nie będą działać na starszej, tak samo raczej z 2.09 na 2.10. Niby był jakiś patch, który pozwalał grac z 09 na 10 ale u mnie to nie działało.

Czyli postawił bym moda od zera z patchem 2.10 i jego spolszczeniem.

Ewentualnie grał na 2.10r po angielsku, rosyjsku lub bodajże po francusku.

@tom3kb Zacząłem od początku po rosyjsku. Reszta w/w języków jest mi obca. Chciałbym spolszczyć, łatwiejsza rozgrywka no ale jak się nie da. Po rosyjsku powoli będzie szło do przodu. Dawno nie używałem więc też będę musiał sobie poprzypominać. 

Może komuś się uda kiedyś rozkminić to nasze spolszczenie tak żeby wchodziło bez crasha.

W dniu 9.11.2019 o 16:24, Stieczkin napisał(a):

Może komuś się uda kiedyś rozkminić to nasze spolszczenie tak żeby wchodziło bez crasha.

Rozwiń  

Może się uda... Postawiłem od nowa modyfikację STALKER_OGSE_0693_Final_2_0 + patch 2.10 + OGSE Spolszczenie v2.10 razem z patchem 01 do niego (pod tą wersję moda i pod tego patcha zostało zrobione spolszczenie, żaden inny). Mnie gra działa. Jeśli wciąż jesteś zainteresowany, a wierzę, że jesteś, w spoilerze podałem sposób mojej instalacji z właściwymi linkami. Powodzenia.

Pokaż ukrytą zawartość

• Dodatnia 3

@gawron

Niech Ci Zona w znajdźkach wynagrodzi. Miałem wszystko tak jak Ty zainstalowane oprócz spolszczenia. Zdążyłem już trochę pograć po rosyjsku. Pobrałem tylko spolszczenie z linków podanych przez Ciebie. Odpaliłem grę, wybrałem nowa i trzymałem mocno kciuki. DZIAŁA! Super. Bardzo dziękuję za pomoc.

• Dodatnia 2