pacjent1972 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Tytuł oryginalny: Спуск Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004/1.0006 Data premiery: 03.07.2016 r. Autor: X-Team Autor spolszczenia: @gawron Śr. długość rozgrywki: (~30 minut) OPIS: Spoiler Zejście to mod fabularny oferujący krótką przygodę na dwóch lokacjach. Poznajcie historię bojownika frakcji Wolność o ksywce Kent, który z braku zajęcia podjął się z pozoru prostego zlecenia - jego celem jest odnalezienie dwóch zaginionych zwiadowców w pobliżu laboratorium X-19. Czy wszystko pójdzie zgodnie z planem? Przekonajcie się sami! Cechy moda: nowa, aczkolwiek bardzo krótka fabuła; modele mutantów autorstwa Greshnik13rs; nowe modele broni z OWR; zmieniona pogoda (z wykorzystaniem zasobów projektu Panoramic Mod). SCREENY: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Pobieramy, a następnie rozpakowujemy archiwum. Folder gamedata należy przenieść do głównego katalogu gry. Dokonujemy zmian w pliku fsgame.ltx: linię $game_data$ = false| true| $fs_root$| zmieniamy na: $game_data$ = true| true| $fs_root$| LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod + spolszczenie: Nasz serwer - [KLIK] Link zapasowy (CloudMail) - [KLIK] Autor/rzy spolszczenia moda NIE WYRAŻA/JĄ ZGODY na jego uploadowanie / publikowanie na inne serwery niż forum stalkerteam.pl Źródło: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Poradnik od MegaTiEstO 96: Edytowane 15 Lipca 2016 przez matri32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 @pacjent1972 - masz loga błędu po wyleceniu na localization? Czy przez przypadek mod nie ma swojego localization, w którym oprócz tych tradycyjnych trzech lini jest cała litania nazw plików? Bo jeśli jest, to trzeba zmiany języka na pol, zrobić w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Odinstalowałem go @kondotier, nie miał swojego localization.ltx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 U mnie jest wszystko w należytym porządku: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 No to dobrze że działa. Coś popieprzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Nie wiem jak u Ciebie @pacjent1972, ale u mnie powodem problemów z uruchomieniem gry był brak tekstury w modzie. Link do spolszczonych plików tego mikro-mini moda - LINK 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Pierwszy raz jako pierwszy opisuję wrażenia z "moda". Pewnie dlatego, że innym się nie chciało. Fajne modele broni i dźwięki O fabule to się nie ma co rozpisywać bo to w sumie taki jeden, krótki quest, pomysł na misje do większego moda nawet ok, nie działamy samemu tylko z grupą. Szkoda tylko, że wyglądamy jak armia klonów bo wszyscy to te same modele, po ostatnim zadaniu Spoiler walka z 2 pijawkami (fajne modele) ale walka zero funu, bo walimy do nich z bezpiecznego miejsca, a one nie mogą nam nic zrobić bo nie potrafią wbiec do góry po schodach nagłe ciach, mod się urywa, chociaż mogło być jeszcze jakieś wyjście z labu, pogadanie z naszym dowódcą, że zrobiliśmy co trzeba. Mod na 30-40 minut z czego przez pierwsze 20 czekamy jak nasi kompanii przelecą przez pół mapy. A jeszcze obrazek w menu tak dobrany kolorystycznie, że tam gdzie mamy opcje nic prawie nie widać. Bym zapomniał, spolszczenie bez błędów, a przynajmniej ja nie zauważyłem w tych kilku zdaniach Moja ocena 2/10 jak samodzielny mod, jako quest w czymś większym byłby ok jakby go trochę doszlifować. Edytowane 20 Lipca 2016 przez tom3kb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Trudno to coś nazwać modem i napisać jakąś rozsądna recenzję , instalacja plus sama rozgrywka zajęła 30 minut. Tak jak pisał @tom3kb jako osobne zadanie w jakimś szerszym modzie było by Ok. W trakcie dobiegnięcia oddziału do nas możemy sobie pobiegać wokół anten, ale i tak nic ciekawego tam nie znajdziemy. Z muntantów tylko same pijawki do wybicia w labie w tym dwie "unikatowe", samiec i samica alfa. Jeżeli chodziło o bezpieczne wybicie tych ostatnich to akurat u mnie wykazały się inteligencją i wbiegały na schody. Amunicji mamy tylko tyle ile dostajemy na starcie, dobrze że później kumple pożyczają nam broń bo musielibyśmy te alfy ubić z pistoletu albo co gorsze wyriezać nożem . To taki króciutki przerywnik między większymi modami. Edytowane 25 Lipca 2016 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Nie ma pliku w yandisku :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Wróciłem do poprawy wstawek modów i dzisiaj padło na Zejście. Przeczytałem, że jest to bardzo krótki mod, a więc czemu by go nie ograć. Czy się zawiodłem ? Nie, bo wiedziałem, z czym mam do czynienia. Jedyną interesującą "nowością" były modele dwóch pijawek. Jak to @gawron napisał - mikro-mini mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi