Tychon Sokołow Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jak to dobrze widać i jak dla mnie ten kolor nie jest taki czarny ale dobra poprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Сектор газа — Вечером на лавочке: Spoiler Nie musisz zakładać nowe tematy o tym, czego słuchasz, mamy już od tego temat " Nasze Ulubione kawałki ", tak więc przenoszę - Agrael. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Znalazłem coś takiego. Zespół z St. Petersburga. The Grand Astoria. Dla mnie odjazd ! www.youtube.com/watch?v=2rO0m2yEPt8 www.youtube.com/watch?v=JTTtPDpdN18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Borys Griebieńszczikow: Ty tylko Mamie, że ja... : Edytowane 22 Września 2016 przez vidkunsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Osobiście słucham różnorodnych gatunków muzyki , jednak są takie utwory , których mogę słuchać na okrągło i mi się nie znudzą.Podzielę się kilkoma może komuś też się wkręci Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Słucham głównie piosenek z mojej młodości. To lata 70-80 te. Nie lubię rapu, hop-hipu i wszelkich piosenek "łubu dubu". Chętnie natomiast słucham też wczesnego disco-polo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 9 godzin temu, dopyl napisał: Osobiście słucham różnorodnych gatunków muzyki , jednak są takie utwory , których mogę słuchać na okrągło i mi się nie znudzą.Podzielę się kilkoma może komuś też się wkręci Myślałem, że tylko ja tu Static-X trochę słuchałem Mi jeszcze zawsze w głowie ich 2 kawałki chodzą: Spoiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi