tom3kb Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 @PiotrIwan Ja strzelam, że to nie chodziło o "Stock" tylko o: Co do szybkiej podróży to pewnie chodziło o tego moda: http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/coc-fast-travel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) @tom3kb Ups rzeczywiście, powinienem napisać nowemu koledze poprawnie. A przechodząc do tematu szybkiej podróży to jest jakaś instrukcja instalacji? Edytowane 26 Stycznia 2017 przez Ulman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wernoch Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Co do Arsenal Overhaul 3 to jest strasznie cienki. Fajne jest to że nawalili broni od cholery, ale ulepszanie broni u mechanika jest zrobione totalnie na odpiernicz się. Wszystko się powtarza i nie można jakoś określić broni. Nie mówiąc już o tym że przez przypadek kupiłem sobie strzelbę u Żwawego, która po pełnym ulepszeniu zabija śrutem z chorej odległości. Po co ci karabin bierz strzelbę kupę pocisków i jedziesz aż do monolitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirai Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nie będę tłukł nowego tematu więc zapytam tutaj - która z broni snajperskich (licząc z AO) jest waszą ulubioną i dlaczego? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mestrux Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Mam problem a mianowicie robiłem reinstall moda i po prostu nie widzę połowy hud np nie widzę rąk ani mapy możliwe że gryzą się dodatki czy Arsenal Overhaul gryzie się z tym: POST PRZENIOSŁEM TUTAJ, PONIEWAŻ TEMAT "COC-OPIS I INSTRUKCJA INSTALACJI" NIE SŁUŻY DO DYSKUSJI - @Anton Gorodecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Zainstalowałem w ten sposób: Coc 1.4.22 PL AO 3.1 v.5 PL HD Stalker Pack + Faction_reskins Na koniec z polonizacji CoC-a trzeba skopiować plik gamedata/configs/localization.ltx do gamedata/configs CoC-a. @ChaBoyyHD zainstaluj ponownie jak wyżej a na pewno będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mestrux Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 @Anton Gorodecki Zrobiłem tak i dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Zrób czystą instalację CoC + patch 1.4.22 + polonizacja. Następnie zainstaluj dodatki tak jak opisałem w poprzednim swoim poście. Upewnij się że w menu OPCJE/ROZGRYWKA zaznaczone jest wyświetlanie wskaźników i interfejsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Panowie da się zamontować tłumik do Groza-1? Kupiłem 7.62, ale niestety nie da się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 @daniu to jest groza 9mm czy 7.62mm ? Zresztą niewykluczone (dokładnie nie pamiętam), że do grozy jest tylko jeden tłumik. Podobnie jak z lunetą. Jest tylko jedna przeznaczona do tej broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 7.62mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naczelny_troll Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Mam małe pytanie: widziałem już większość broni z tego dodatku, przewijają się wśród stalkerów, ale za diabła nie mogę znaleźć m134. On w jakimś specyficznym miejscu jest? Ma go któryś z handlarzy? Bo u Żwawego go nie widziałem. Ktoś się orientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 @naczelny_troll Z tego, co pamiętam, to u mnie mieli go Monolitowcy na CEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhoulVampire Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Witam, chciałem pobrać spolszczenie do AO3 z podanego linku, ale wyglądał na to że wygasł. Mógłby ktoś wrzucić na jakiś hosting i podesłać? Cytat Oops! An Error Occurred The server returned a "500 Internal Server Error". Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Proszę. https://yadi.sk/d/PfpJM35W3ThbQm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 9 godzin temu, GhoulVampire napisał: Witam, chciałem pobrać spolszczenie do AO3 z podanego linku, ale wyglądał na to że wygasł. Mógłby ktoś wrzucić na jakiś hosting i podesłać? To musiał być jakiś chwilowy błąd, sprawdzałem i teraz działa dobrze. @anatol dziękuję za szybką reakcję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duchol Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Modzik bardzo fajny, mamy ogrom broni do wyboru i do tego pierdyliard amunicji różnych kalibrów, w stosunku do OWR 3.0. Grając mamy bardzo często dylemat na co się zdecydować i z czym hasać po zonie ponieważ każdy śmiga z czymś innym. Dobra a teraz do rzeczy, animacje przeładowania broni cieszą oko, a dźwięki ucho, broń zachowuję jak na moda przystało w miarę realistycznie, więc w strzelaniu na większy dystans preferowany pojedynczy tryb ognia, zresztą słowa tefo nie oddadzą. Po prostu trzeba go przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Fis70 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Nie wiem czemu, ale nie mam plików typu items/outfit/inne .ltx I sie wykrzacza ocb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 A wrzucałeś coś jeszcze, czy tylko A.O.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Fis70 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Nic co wpływa na sklep, chyba że wyciąganie hajsu z trupów coś psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi