cichy Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jak w temacie - pisałem już o tym i z informacji jakie posiadam nie dotyczy to tylko mnie. Podczas kiedy zaloguje się na Forum, przy przeglądaniu działów i postów, kiedy nacisnę belkę górną wylogowuje mnie. Pomaga wyczyszczenie komputera CCLEANEREM - wtedy mogę działać do woli. Prosiłbym mających takie problemy o opisanie ich w tym temacie. Zgłoszone zostało to do Suportu, ale jak na razie twierdzą, że to tylko nasz problem. Bardzo proszę o ewentualne sygnały i opis ich. Kolega @portals będzie miał na czym się oprzeć w rozmowie z dostawcami oprogramowania. Za pomoc dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jeśli ktoś ma taką możliwość i takowy problem, prosiłbym o nagranie krótkiego filmiku dowolnym programem tak aby było widać cały proces. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Również od długiego czasy mam taką sytuacje, że kiedy z głębi forum, np. bycia w postach tematu, od razu wybiorę przejście do strony głównej, mam jej obraz jakbym był wylogowany. Nie ma np. wpisów SB. Ale wystarczy dać opcję z Windowsa "odśwież stronę" i dostaję obraz forum po zalogowaniu. Czyli jest to chyba problem z ciasteczkami. Bo nawet opcja "zapamiętaj mnie", nie skutkuje. Skrypt forum wejście na stronę główną traktuje jak wejście przed zalogowaniem. Nie pamięta, że logowanie było zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 @cichy, @vidkunsen: Czy możecie potwierdzić czy jak odświeżycie stronę tak jak pisze @kondotier to problem znika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Problem nie jest nowy, zaistniał zdaje się już w 10.2016, ktoś chyba Kondotier proponował opcje odśwież - prawy klik i wybór opcji lub cos takiego i lewy klik. Ale co zrobić jak w/w możliwość nie jest dostępna? - brak opcji odświeżania. Stosuje metodę ponownego logowania, wpis danych i potem pokazuje się ponownie okno wpisu logowania wtedy najeżdżam na hasło, kursor myszki i naciskam enter, jestem znowu na forum. Wiem o czym prawdopodobnie myślisz Portals i według mnie to może być "coś złośliwego" od kogoś, tylko jak mawiali starożytni - kto na tym zyska? jet to jak odrzucanie o 1 metr łopatki w piaskownicy bawiącemu się dziecku. p.s. traktuję to jak kolejny wyrzut/wybros/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 @vidkunsen: Odświeżyć można F5 na klawiaturze chyba w każdej przeglądarce. To nie jest nic "złośliwego" na serwerze raczej problem tylko nie wiem do końca gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Napisałeś F5, więc spróbuje jak się problem powtórzy, korzystam z przeglądarki z lisem chyba firefox. F5 działa, teraz, jakby co to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 @vidkunsen , jak masz liska, to masz przecież na pasku adresowym taką strzałkę na prawie pełnym okręgu. To ona jest do odświeżania. Chyba że w ustawieniach strony przeglądarki, nie dałeś tego paska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Nie znam się ale popatrzę lub dzieciaków popytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 U mnie F-5 działa - dziękuję za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 U mnie problem również występował, jednak od pewnego czasu jest ok. Używam Google Chrome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Rozumiem że problem występuje tylko na stronie głównej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Tak. Wracałem z czytania tematu głęboko zakorzenionego w trzewiach Forum na stronę główną. I tamże też występował problem. Na razie odpukać jest spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 @portals - tak, dotyczy to strony głównej. U mnie przy cofaniu się stopniowym, czasem nie występował. Ale bezpośredni powrót na stronę główną powodował połączenie z forum sprzed logowania. Jednak fakt, że odświeżenie dawało pobyt zalogowany, świadczy że nie zostaliśmy wylogowani, ale niepoprawnie przeniesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi