Gh0sTp Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Właśnie to nie było zadanie od Sacharowa. Pierwsza wizyta na Jantarze to było zadanie na odnalezienie Wasiliewa. Może pojawił się on tutaj bo wytłukłem najemników na początku gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 To było jakieś zadanie, ktoś nas do niego posłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrrrr Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Witam Zainstalowałem ze steama S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat. pobrałem moda z pierwszego postu. Zainstalowałem, pobrałem spolszczenie i nie działa. Uruchamia się gra z rosyjskimi napisami. Kopiowałem spolszczenie kilka razy zamieniając pliki i nic :( . Co może być nie tak? Edytowane 5 Lutego 2019 przez Piterrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Skoro z pierwszego posta, to repack. Gdzie masz napisane, żeby stawiać go NA podstawce? Masz w instrukcji jak wół, żeby zainstalować z pliku setup.exe i odpalać ze skrótu. A spolszczenie kopiujesz do folderu z repackiem, który nie ma nic wspólnego z kopią na Steam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrrrr Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Mój błąd, dzięki wielkie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Wiadomo z jakiego powodu w drodze x19 spotykamy zjawę "Sobowtór", która powoduje wylot bez loga? Oraz po wybiciu najemników na początku gry zdobyłem kluczyk, ale nie mam pojęcia czy coś otwiera i gdzie. Edytowane 9 Lutego 2019 przez Gh0sTp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrrrr Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Mam pytanie. W Rudym Lesie w kopalni pozbierałem fanty dla gościa od napraw przed tym jak o to prosił. Teraz mając to zadanie i fanty w plecaku nie mogę ich zebrać z kopalni (bo je zabrałem wcześniej) jak i "Naprawiator" nie bierze ich ode mnie z plecaka. Czy już zostanę z tym zadaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 @Piterrrrr. Sprawdź, czy na pewno zebrałeś wszystko, co trzeba. Aby zaliczyć, zadanie w inwentarzu powinieneś mieć: - drut miedziany x 2 - kalafonia x 2 - tekstolit x 2 - tranzystory x 4 - kondensatory x 2 Jeśli czegoś brakuje, poniższy filmik powinien Ci pomóc. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrrrr Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Dzięki wielkie, nie miałem jednak wszystkich części. A teraz pytanie jak się wchodzi do Baru? Błądzę strasznie i nie widzę wejścia. Ok, znalazłem Edytowane 12 Lutego 2019 przez Piterrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnuśniarz Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam, mam zlecenie na śledzenie Stefana. Po bitwie z najemnikami poszedłem do Rudego Lasu i znalazłem Tego Jegomościa martwego. Wziąłem PDA i nie wiem co teraz zrobić aby to rozszyfrować. Ktoś wie gdzie to trzeba oddac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrrrr Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Witam Jestem w laboratorium pod Generatorami. Rozmawiam z nieznaną postacią i każda opcja dialogowa kończy się tym, że ląduje w korytarzach. Próba wyjścia z nich przenosi mnie do następnego i tak w kółko. Jak je opuścić? A i w tym laboratorium nie ma możliwości używania broni, czy tak ma być? Mam już wyjście. Znalazłem naukowca ale on nie ma kodu do zamka szyfrowego. Gdzie go znaleźć? Edytowane 26 Lutego 2019 przez Piterrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Witam pomoże ktoś przy próbie szybkiego zapisu GPU shading: vs(fffe0300/3.0/30), ps(ffff0300/3.0/30) * GPU vertex cache: unrecognized, 16 * NVidia MGPU: Logical(1), Physical(1) * Starting rendering as 2-GPU. *** RESET [396 ms] * MEMORY USAGE: 303600 K * End of synchronization A[1] R[1] * [win32]: free[1312784 K], reserved[258408 K], committed[2623048 K] * [ D3D ]: textures[1610554 K] * [x-ray]: crt heap[3278 K], process heap[1801547 K], game lua[73126 K], render[933 K] * [x-ray]: economy: strings[23647 K], smem[16393 K] stack trace: [error][ 87] : Parametr jest niepoprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 14 minut temu, Reaper napisał: Witam pomoże ktoś przy próbie szybkiego zapisu A przy normalnych zapisach jest ok? To olać quicksave Mod ma duże wymagania, w tym system 64bit, patrz pierwszy post. Nie wiem jakiego masz kompa ale grafika w dół i wtedy sprawdzić szybki zapis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Przeinstalowałem i działa aż miło. Nie wiem dlaczego wcześniej był problem. Dzięki za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 No dooobra. To i ja zapytam - od dwóch dni motam się z zadaniem "Dziwny dźwięk" - tym, gdzie coś się tłucze za drzwiami z zamkiem kodowym. Kodu nie mam, nie wiem, jak to sprawdzić. I tym samym nie mogę pomóc Loni Smętnemu. Nie mogę ruszyć dalej, obleciałem chyba wsio dwa razy i nie wiem, co dalej. Nie wpuszcza mnie też na Magazyny Wojskowe - pomimo wzięcia zadań do wykonania na tychże. Tu pewnie jakoś mi się odblokuje, ale te zadanie dla naukowców chyba mnie zastopowało na amen.. Coś mi się skopało, czy po prostu jestem pierdoła..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelix Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Pomoże ktoś, nie działa mi spolszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 @Marcelix dziwne innym działa A co konkretnie robisz? Bo spolszczenie jest przystosowane do wersji Repack moda (gra i mod w jednym), tego pobrałeś i zainstalowałeś? Czasem nie instaluj tego repacka na Zew Prypeci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelix Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Spolszczenie udało mi się jakoś zainstalować, ale mam inny błąd. Co chwilę wywala mi grę. Tak się nie da grać wogóle. Wyrzuca mnie z gry gdy: chcę sprawdzić ekwipunek, zapisać grę, porozmawiać z jakimś NPC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 @Marcelix, tak się akurat złożyło, że po przerwie wróciłem do Stalkera i akurat wczoraj zainstalowałem sobie tego moda. Wszystko świetnie działa. Są dwie najbardziej prawdopodobne przyczyny Twoich problemów - 1. Zła instalacja (chociaż trudno to sobie wyobrazić, bo opisane jest to naprawdę dokładnie) 2. Słaby komp, który zwyczajnie nie wyrabia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 4 godziny temu, Marcelix napisał: Co chwilę wywala mi grę Kryształowa kula nie powiedziała nic, co mogłoby pomóc w rozwiązaniu Twojego problemu Bez loga to są strzały na ślepo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Ściągało mi sie to z Janka prawie godzinę jak nie lepiej, danych na prawie 4,5GB i on jest taki robaczywy? to tak ma być czy coś u mnie nie trybi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 A jaki ma być? A nawet jeśli to co za problem zainstalować klikając klawisz w prawo Klawisz po lewej to wstecz, wróć itp. Wszystkie instalatory są takie same. A czytanie pierwszego postu nie boli bo tam jest instrukcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 @tom3kb 12 godzin temu, tom3kb napisał: A jaki ma być? nierobaczywy? 12 godzin temu, tom3kb napisał: A nawet jeśli to co za problem zainstalować klikając klawisz w prawo nie no żaden problem 12 godzin temu, tom3kb napisał: Wszystkie instalatory są takie same. No nie są, bo jedne są robaczywe a drugie nie 12 godzin temu, tom3kb napisał: A czytanie pierwszego postu nie boli bo tam jest instrukcja. wiem że jest instrukcja, czytałem, zawsze czytam Po prostu pomyślałem że coś mi się źle ściągnęło bo ja mam ori zew i nie potrzebuje repacka a linka do SAMEGO moda nie znalazłem tylko z repackiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Tylko repack bo i spolszczenie chyba pod niego było robione, jak chcesz szukać samego moda na Zew to rosyjskie strony ale nie gwarantuje, że pójdzie bezproblemowo na polskim zewie i czy zadziała spolszczenie też nie wiem. Że wszystkie instalatory są takie same to chodziło mi, że klikasz przycisk po prawej to masz ok/instaluj/dalej ten po lewej to wstecz/anuluj itp. Ta sama zasada. To nawet jak będzie po mongolsku to się zainstaluje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 @tom3kb rozumiem, postawiłem go już i na razie śmiga, ale pisałem o samym modzie bez repacka bo nie wiedziałem że on jest samodzielny i nie potrzeba do niego podstawki i grzebać w niej, ale jest ok, jak na razie chodzi i nie wywala a u mnie to już sukces i to spory jak ma mój toster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi