Ranger801 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Tytuł moda: Mod do konkursu Autorzy: @Ranger801 @Allen Opis: Mod do konkursu bazuje na Stalker CoP. Na mapie Cmentarzysko Pojazdów z CoC są ukryte 3 schowki, każdy posiada inną zawartość. Celem jest odnalezienie jednego ze schowków i wstawienie screena z nim do odpowiedniego działu jako nowy temat. Pierwsze trzy osoby które znajdą schowki wybierają grę na Steam do 120zł, pozostali otrzymają losową nagrodę pocieszenia. W konkursie mogą brać udział wszyscy oprócz Administratorów i Moderatorów. Mod posiada również krótką linie fabularną, mającą charakter żartobliwy Życzymy przyjemnej gry i szybkiego znalezienia schowka :). Instalacja: Stalker CoP w wersji 1.6.02 Wrzucić folder gamedata do folderu z grą. Download: https://zone.stalkerteam.pl/file/256 Uwagi: MOD NIE DZIAŁA NA OŚWIETLENIU WYŻSZYM NIŻ PEŁNE OŚWIETLENIE DYNAMICZNE! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Świetna robota modderska, dużo humoru Forumowego - dla samej zabawy i żartów warto pobrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ja już chyba wiem czego szuka Cichy, uwaga strzelam Spoiler Ps. Znalazłem też jeden błąd "to nasi wrodzy" powinno być nasi wrogowie No i Ranger mówi, że na mapie ukrył schowek, a są trzy schowki w sumie Ale to takie tam tylko czepialstwo, testermode mi się włączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Pytanko, schowek jest w formie plecaczka czy luzem? I czy trzeba znalezc jakiś konkretny przedmiot? (karteczka itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Schowek jest w formie plecaka, muszą znajdować się w nim jakieś przedmioty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Super konkurs, ja czekam na EFT więc podziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dobra, poddaję się. Za duży obszar i za dużo zakamarków gdzie można ukryć plecak. Jeszcze wytrzeszczu oczu dostanę Idę spać, poszukam jutro. Gratuluję pomysłu i wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Jakoż iż żadnej gry na oku nie mam, odpuszczę. Życzę powodzenia poszukiwaczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Super robota panowie spadłem z fotela odszkodowanie proszę.Zgodnie z obietnicą. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Nie, ja nie szukałem i nie znalazłem. Nie ubiegam się o nagrodę, ale chcę ostrzec - tfu, obym się pomylił - przed możliwością oszustwa. Zrzut ekranu można "ukraść" i wstawić na forum. To co w spojlerze, to ukradzione u Sierioży. Spoiler Prawdziwym znalazcom, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 2 godziny temu, kondotier napisał: tfu, obym się pomylił No i pomyliłeś się. To kwestia ukończenia pewnego arcyciekawego zadania. Fakt, że screeny będą do siebie podobne wynika z tego, że należy go zrobić "w tym właśnie momencie", jak (OBŻ) Cichy przykazał. No ale okej, złodziejem jeszcze nie byłem, a ponoć wszystkiego trzeba spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 @Sierioża - źle odebrałeś mój wpis. Nie oskarżałem Ciebie o kradzież. Przecież to ja Ciebie "okradłem" ze zrzutu. Cytat: " To co w spojlerze, to ukradzione u Sierioży." Musiałbyś "okraść" @anatol 'a, bo tylko on na razie wstawił zrzut jako pierwszy, ale u niego kursor jest w innym miejscu. Chciałem tylko pokazać administracji, że taka możliwość istnieje, bo skoro ja wpadłem na ten pomysł, mogą i inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zdjęcie to zdjęcie - za 1000 rubli chyba nikt nie będzie krętaczył... Niech stracimy, a co tam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 W ogóle się nie zrozumieliśmy! I odebrałeś mi zaszczytny tytuł, który sam sobie przyznałem. Rozumiem, ale wiesz - liczmy bardziej na uczciwość niż jej brak. Poza tym ciężko zrobić dokładnie identyczny screen. No i dla wnikliwych zapewne jest możliwość podejrzenia jakichś "szczegółów" zdjęcia - ja się na tym nie znam. Nagrody zdobywają trzy osoby, które wstawią screeny ze schowkami pierwsze. "Klonowanie" raczej nic nie da. @cichy jak tam słoik, mam już lecieć po nowy, czy jeszcze masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 He,he - jakby tak wszyscy byli uczciwi, to więzienia byłyby puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Tak, ale niektóre pełne są ludzi z nieadekwatnymi do popełnionych czynów wyrokami - to też nie jest fair. W coś trzeba wierzyć, więc wolę zaufać sumieniu użytkowników forum (tudzież ogółowi biorącemu udział w konkursie) niż zastanawiać się, czy przypadkiem czegoś nie kombinują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Stein Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) O co z tym chodzi? XD EDIT Fak jak zwykle zjebałem miałem tego screena a potem go porzuciłem bo myślałem że chodzi o te butelki wódki rozrzucone po mapie ;_; Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Mr.Stein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Nie chcę "spoilerować", ale na Agropromie to się dzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Podbijam temat. SCREEN ZE ZNALEZIONYM SCHOWKIEM WSTAWIAMY DO DZIAŁU TUTAJ: https://stalkerteam.pl/forum/465-kontakt-z-administracją/ JAKO NOWY TEMAT. BĘDZIE ON WIDOCZNY TYLKO DLA ADMINISTRACJI I WSTAWIAJĄCEGO. DZIAŁ TEN JEST PODANY W #1 POŚCIE - ALE WOLĘ NAPISAĆ JESZCZE RAZ DLA JASNOŚCI. DZIĘKUJĘ . W RAZIE PROBLEMÓW ZE WSTAWIENIEM PISAĆ NA PW DO ADMINISTRATORÓW LUB MODERATORA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Rozumiem że screeny ze znalezionymi schowkami wstawiamy do tego linku powyżej ( niestety jeszcze nie znalazłem, masakra z przeszukaniem takiej ilości miejsc ), a ten po dostarczeniu wazelinki wstawiamy tutaj, niezły zapas na cały rok wystarczy . Fajny pomysł, śmieszne teksty, brak może artów bo żadnego nie znalazłem, Junx mógłby naprawiać taniej , stalkerów na agro można było nazwać nickami z forum ( oczywiście nie tych do odstrzału, wiadomo o których chodzi ). Gratulację dla twórców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Da się znaleźć te konkursowe schowki - zapewniam. Oto zawartość dwóch pierwszych jakie odnalazłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Coś czuję, że chciał nie chciał @cichy sam będzie musiał sie w te gry obkupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 @Allen i @Ranger801 wykonali naprawdę świetną pracę - fabuła jest dowcipna, a schowki są tak ukryte, że dadzą się odnaleźć przy systematycznym i spokojnym eksplorowaniu lokacji. Pikanterii dodaje fakt pozostawienia pustych plecaków z podstawowego "CoC" - jak taki się odnajdzie, ma się nadzieję na glorię do momentu stwierdzenia, że jest on pusty - co daje efekt: - i zaostrza jeszcze apetyt na dalsze poszukiwania. Nie ma żadnych kuriozalnych rozwiązań ze "znajdźkami" typu "OP-2", gdzie wielokrotnie trzeba było być "akrobatą" by schowek wyłuskać. Takie poszukiwania to wyzwanie dla każdego Stalkera . PS. Co do nagród - czekają na znalazców schowków cierpliwie. Ja gram dla przyjemności. PS.2 1000 rubli zostało przelane na konto każdego, kto wstawił screena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Drążę fabułę i szukam ostatniego schowka. Odzyskałem mój "skarb" . Teraz trzeba rozwikłać zagadkę śmierci Boskiego Stalkera... Ten to lubił tabletki o dziwnym działaniu . Legendarny kombinezon @Agrael , który przywdziewa na Agropromie przed szturmem - przejdzie to do historii Forum z całą pewnością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 @cichy ale sprytnie wymiksowałeś te screeny ze schowkami ( nic w tle nie widać ), swoją drogą za taki zapas wazelinki mogła by być jakaś mała podpowiedź . Też kombinuje co dalej z tym świrem od tabletek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi