kondotier Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 @naznaczony09 - Ten trup z niebieską, niekoniecznie musi być w szybie windy. Bywa i na zewnątrz, bo to zależy od twojej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Nie mam tej książki niestety chociaż przeszukałem trupy, mogło być też tak że ominąłem tego z notatką i ciało zniknęło, wpisałem ten kod z filmiku który wstawił kondotier 4241 ale nie działa Edytowane 8 Marca 2018 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 @Zwinny - Może być taka sytuacja, że NPC z książką był na zewnątrz i kiedy torowałeś sobie drogę do drzwi, stał na brzegu tego pomostu i po zastrzeleniu spadł na sam dół. Jak masz zapis kiedy jeszcze nie zacząłeś do nich strzelać, powtórz grę. I nie zabijaj tych, co stoją na samym brzegu, albo nawet poniżej niego. Inaczej czeka Cię wędrówka na dół i powrót do góry. A strzelania do tych na brzegu, unikaj jak jeszcze jesteś na samym dole labiryntu, lub obszukuj trupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 @ZwinnyZgodnie z zapowiedzią drzwi otworzone Bierz sejf i idź do górnika.test ok.ddstest ok.sav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Dzięki a jak to zrobiłeś bo ja przeszukałem wszystkie ciała i nic, nawet wpisałem kod z internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Sam kod nie zadziała bez książki wartownika. Dodałem spawnerem książkę i ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Cześć, mam kilka pytań: 1) Nie ma schowka Krysiuka w DM (na Agro był), miejsca ogólnie znane sprawdziłem. 2) W PDA Dzika jest mowa o tajnym labie (jest kod) oraz schowku A-76 (dystrybutor na stacji paliw). Dystrybutor jest, schowek się nie otwiera... W samym labie jest też schowek w uszkodzonej wentylacji - za chińskiego boga nie mogę go otworzyć. 3) Na Bagnach nie pojawił się Burżuj. Znacznik jest, a chłopa ni ma. Wiele razy wchodziłem na tę lokację, za każdym razem biegłem do cerkwi i doopa. Братва, помогите, пожалуйста. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 @bacenty - takie problemy z nieotwierającymi się schowkami, tylko znacznikami NPCa przy jego braku występują gdy ma się niewyrównaną grę. Musisz mieć zaległości w innych wątkach moda, a wtedy niektóre z opcji są blokowane. Wątki w pewnych momentach gry się zbiegają i możliwa jest dalsza gra. Nie pojedziesz z jednym wątkiem do jego końca. Sprawdź, jakie zadania z innych wątków masz zaległe i je wykonaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) 42 minuty temu, kondotier napisał: @bacenty - takie problemy z nieotwierającymi się schowkami, tylko znacznikami NPCa przy jego braku występują gdy ma się niewyrównaną grę. Musisz mieć zaległości w innych wątkach moda, a wtedy niektóre z opcji są blokowane. Wątki w pewnych momentach gry się zbiegają i możliwa jest dalsza gra. Nie pojedziesz z jednym wątkiem do jego końca. Sprawdź, jakie zadania z innych wątków masz zaległe i je wykonaj. Edytowane 22 Maja 2018 przez bacenty Dzięki, zobaczę, czy pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 @bacenty - Nie cytuj całości wypowiedzi z posta, pod którym dajesz odpowiedź. Zobacz jak wyświetla się Twoja ksywka na początku wpisów. Chcesz zaadresować wypowiedź do konkretnego forumowicza, wstaw małpę @ i bez odstępu jego nicka. Już po kilku znakach pojawi się rozwijana lista z tym nickiem. Klikasz na niego i masz adresata powiadomionego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Gdzie jest schowek kostii w czerwonym lesie? Jest napisane że przy moście w tunelu z burerami, ja tam żadnego tunelu nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Idąc w stronę Limańska nie wchodząc na most skręcasz w prawo. Za budynkiem który mijasz na wprost jest jest wejście do tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 19 minut temu, OldMan napisał: Idąc w stronę Limańska nie wchodząc na most skręcasz w prawo. Za budynkiem który mijasz na wprost jest jest wejście do tunelu. Byłem tam ale za pierwszym razem nie zespawnowały się burery i to mnie zmyliło a teraz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Ludzie gdzie jest ten schowek kostii? Przeszukałem wszystkie chałupy w wiosce nowicjuszy i też teren dookoła w miarę możliwośći i nic nie znalazłem, a on cały czas siedzi na tym złomowisku i co tamtędy nie przechodzę to on użera się z tymi tuszkanami gadać też nie za bardzo chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 17 minut temu, cez137 napisał: Ludzie gdzie jest ten schowek kostii? Przeszukałem wszystkie chałupy w wiosce nowicjuszy i też teren dookoła w miarę możliwośći i nic nie znalazłem, a on cały czas siedzi na tym złomowisku i co tamtędy nie przechodzę to on użera się z tymi tuszkanami gadać też nie za bardzo chce. Pierwsza chata po prawej - w piecu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Dzięki, znalezione, w schowku jest jeszcze toz dla pietruchy, jakieś pda i naboje wielkokalibrowe (do czego one są tak apropo?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Do WSS Vyhlop- snajperki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom 335 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Mam wylot przy zabieraniu roboczego irt i dokumentacji z ciała wojaka w x-25, co robić? FATAL ERROR [error]Expression : no_assert [error]Function : CXML_IdToIndex<class CEncyclopediaArticle>::GetById [error]File : e:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h [error]Line : 112 [error]Description : item not found, id [error]Arguments : kostya_documents1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Wstaw sejwa i to zrobię. Ten błąd już gdzieś się pojawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom 335 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Proszę t270.sav t270.dds t270.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Chyba nie pomogę Twój sejw u mnie się nie wczytuje. Nie wiem na jakiej rozdzielczości grasz u mnie to 1600x1200 Zamiast tego znalazłem podpowiedź u Nas na Forum i poradę @kobal Zamień pliki i daj znać. gamedata.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom 335 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Wszystko działa jak należy, dzięki. Pomogła podmiana tego pliku, gram w rozdzielczości 1920 na 1980. Jeszcze raz dzięki pozdrawiam serdecznie. *1920 na 1080 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Ruszaj w Zonę STALKERZE. W razie problemów znajdziesz mnie w barze 100 Radów p.s. Kurcze muszę kupić nowy monitor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robyx Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 W dniu 14.05.2017 o 11:44, Anton Gorodecki napisał: Dzięki za sprostowanie. Jak więc wytłumaczyć tych "fioletowych"? Wiesz coś może w tym temacie? fioletowi to są wrogowie którym udzieliło się pomocy podając apteczkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Jak dojść do schowka Monolitu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi