kondotier Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @vidkunsen- Twoja sprawa czy grasz na oryginale, czy ze spolszczeniem, ale ze spolszczeniem nie popełnił byś błędu z Angelą. Ona jest w budynku stacji benzynowej. Idziesz tam jak napełnisz kanister ropą. Zadanie na zrobienie mieszanki odstawiasz na bok, do czasu przyprowadzenia jej do baraku, a łatwo nie będzie. I z wyprzedzeniem informacja. Choć sumienie gryzie, zostawiamy bidulę w baraku. Autor nie przewidział dalszej pomocy w wydostaniu się z zony, choć można by to zrobić w prosty sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 13 godzin temu, Sierioża napisał: Ukryłem pierwszego w życiu posta. @_KieŁ_ Od Skidana dostajesz zadanie na przyniesienie artefaktu na Kordonie. Zamiast go przynosić, wkładasz na pas. Wtedy F5 działa. To wiem, chodziło mi jaki konkretnie. Czy to zadanie widnieje w PDA, czy na zasadzie Skidan powie i tyle? Za niedługo wracam na Kordon z Obrzeży, zobaczę na spokojnie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @_KieŁ_ jeśli zabrałeś notatkę leżącą za łóżkiem w pierdlu, to po wykonaniu pierwszego zadania na bycie przynętą, rozmawiasz ze zleceniodawcą jeszcze przy śmietniku i mówisz mu o znalezieniu jej. On Cię odsyła do Skidana. Idziesz do niego zaraz po uratowaniu i przyprowadzeniu Stiopki do wsi. Wybierasz dialog o notatce i dalej już leci samo. Wtedy będzie w PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSowa Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Takie pytanie, jak otworzyć menu z częściami zaporożca. Bo jest mi potrzebny do przystanku. Gdy wspinałem się po nich po artefakt wszystkie pospadały :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Musisz mieć Polowy zestaw remontowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSowa Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Gdzie takowy znajdę ???? Edytowane 8 Października 2017 przez MrSowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Już nie pamiętam konkretnie gdzie, ale dosyć szybko się go znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Zestaw remontowy można też dostać u Skidana za wykonanie zadania, trzeba tylko wybrać co się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @MrSowa - to taka niebieska skrzynka na narzędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 40 minut temu, mkk7 napisał: Zestaw remontowy można też dostać u Skidana za wykonanie zadania, trzeba tylko wybrać co się chce. Tak, @mkk7 dobrze mówi. Drugi znalazłem na ATP po rozwaleniu drewnianej skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @gawron Hmmm... Próbowałem na różne sposoby, sejf otworzyłem od razu (Fukushima), ale na to żeby otworzyć go przed ich przyjściem już nie wpadłem. Teraz działa. To jest to, co mi się nie podoba w ZK - pewne rzeczy można rozwiązać tylko w jeden sposób, bo inaczej może być problem. Tak jak ja, kiedy zaszedłem już do Wspólnoty, mając w inwentarzu pudło, którego nie byłem w stanie otworzyć. Andżela jest cała i zdrowa w wagoniku, ale w zadaniach mam niezaliczone doprowadzenie jej na miejsce. Nie są to jakieś ogromne mankamenty, ale zaczynają mnie denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 1 minutę temu, Sierioża napisał: To jest to, co mi się nie podoba w ZK - pewne rzeczy można rozwiązać tylko w jeden sposób, bo inaczej może być problem. Jaki problem? Po prostu nie wykonasz jednego zadania pobocznego i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @smox Owszem, ale o ile większości modów fabularnych mogę pewne rzeczy wybaczyć, tak tutaj włącza mi się odruch "więcej i lepiej". Jak w tym powiedzeniu, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Im lepsze to jedzenie, tym paradoksalnie większy apetyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 No i chyba pogmatwałem coś z tym artem, który się rozpada. Jest tak: wróciłem z Obrzeży, Skidan chce wziąć 3 arty które mam: Spoiler Kłębek, Kamień Wróżek i Szuter Czy to któryś z tych ma się rozpaść po założeniu na pas? U mnie nic się nie dzieje. Notatkę z posterunku zwinąłem, dialogu u Skidana nie mam... Podpowiedzcie, bo jakby monitor miał uszy...:) Jaki to konkretnie artefakt, może jaką zadanie ma nazwe w PDA, może już takowe zrobiłem i art oddałem, nie wiem, niby nie widzę w wykonanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @Sierioża - a po zrobieniu zapisu i ponownym wczytaniu też nie zapisało? Od mostu puściłeś ją samą i poszedłeś po swoje manele? Bo tak trzeba zrobić. @_KieŁ_ żaden z tych artefaktów. Trzeba od razu po rozmowie z Sanią koło śmietnika, o znalezionej kartce i po uratowaniu Stiopki gadać ze Skidanem. Wtedy daje namiar na arta. I to musi być właśnie on. Nawet taki sam, ale znaleziony gdzie indziej, nie zadaziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @_KieŁ_ Zadanie nazywa się "Bułka z Masłem". @kondotier ona w ogóle poszła trochę bez sensu i na około, ale po ostatniej rozmowie poszła już sama. Dotarła, zadanie "piknęło" i dopiero teraz się zorientowałem, że piknęło na niezaliczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @Sierioża - jak jest w baraku po wyciągnięciu jej z anomalii, to koniec jej roli. Zostaje w DM, nie ma opcji na wyprowadzenie jej poza zonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Niestety zadanie mam zrobione. 8 minut temu, kondotier napisał: Nawet taki sam, ale znaleziony gdzie indziej, nie zadaziała. Miałem pytać czy spawner pomoże... A idzie grać dalej bez tego? Nie widzi mi się zaczynać od nowa, za mało czasu. A już pare ładnych godzin zleciało przy tym modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Można ten artefakt zespawnować. Nazywa się "Pilot". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @_Kieł_ zerknij tutaj, może Ci się przyda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @_KieŁ_ - spawner pomoże, ale tylko jak na pewno wziąłeś notatkę z pierdla. Jeśli nie zabrałeś, nie pomoże. Można grać beż niego, ale będzie ciężko. Choćby z zabraniem śmiercionośnej lampy na Wysypisku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 31 minut temu, Sierioża napisał: @smox Owszem, ale o ile większości modów fabularnych mogę pewne rzeczy wybaczyć, tak tutaj włącza mi się odruch "więcej i lepiej". Jak w tym powiedzeniu, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Im lepsze to jedzenie, tym paradoksalnie większy apetyt Zgoda, ale nie rozumiem dlaczego masz pretensje do moda? Przecież to Ty grasz i od Ciebie zależy czy zrobisz jakieś zadanie, czy je spartolisz. W modzie są momenty, że nie bardzo wiadomo co robić. Wtedy zawsze można zerknąć na Youtube. Jest tam wiele poradników z przejścia tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 A też nie na darmo mamy lalę. Ma opcje bez serka, gdzie można zapytać czy coś widzi lub co wie. A jak mamy zadanie na które nam może odpowiedzieć gdy dostanie serek, to ono jest pogrubione. A że serków w modzie dostatek, lali nie przeszkadzają zepsute, można pytać często. A bolączką moda jest takie coś, jak problem _Kła_ . Zniknięcie dialogu, choć nie był przeprowadzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @kondotier Dobre wieści, notatkie wziąłem, mam w PDA, uf... Dodam arta i zobaczymy, ale na dzisiaj wystarczy, szkoda dnia. Idę poszukać grzybów w Czerwonym Lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 8 minut temu, kondotier napisał: A bolączką moda jest takie coś, jak problem _Kła_ . Zniknięcie dialogu, choć nie był przeprowadzony. Nie zgodzę @kondotier, że to jest bolączka moda. Według mnie to jest bolączka gracza, który po wykonaniu zadania albo nie rozmawia ze zleceniodawcą, albo olewa to co jest w dialogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi