kondotier Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @Szeregowy Killer - nie lekceważ tego samopała. To zabójcza broń. Szybko znajdziesz ( pozwiedzaj strychy i piwnice ) proch i łożyska kulkowe. Zrób te ładunki wzmocnione. Każdego potwora nimi rozwalisz. A gdzie szukać "lepszej" broni powie Ci Skidan, jak mu oddasz papier z pierdla. To są Obrzeża, ale tam się idzie nie wcześniej, jak po odnalezieniu pierwszego schowka wskazanego przez maskę zajączka. To co dostałeś od Skidana i samopał, jest całkowicie wystarczające do wykonania wszystkich zadań na Kordonie. DODANO. Nie korzystaj ze spawnera. Sprzętu i broni jest tyle, że będziesz bez żalu wyrzucał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 O 24 minuty temu, Szeregowy Killer napisał: Czy jest tu jakaś lepsza broń niż ten pistolet 1 strzałowy na początku gry gdzieś? Jako pistolet nie ma ale trzeba do niego mieć wzmocnione naboje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheekie_Breekie_Man Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @kondotier Odkryłem że sterowanie się też nie zapisuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @DaarMoo Nie umiem korzystać ze spawnerów i wgl. A w walce to zawsze zdobywam ale tu nie ma co zabijać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Teraz, Cheekie_Breekie_Man napisał: @kondotier Odkryłem że sterowanie się też nie zapisuje... Wstaw sejwa spradzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @kondotier powiadasz? No to spróbuje bo utłuc te zombiaki to masakra tymi zwykłymi nabojami. @kazik Tobie też dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheekie_Breekie_Man Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Od samego początku chodzi o to że sejwy się nie zapisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @Szeregowy Killer dlatego o tym wspomniałem. W menu głównym wciskasz F1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @Cheekie_Breekie_Man Uruchom jako administrator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Te naboje ulepszone do samopału są potężne! Dziękuje 10 zombiaków położone na strzała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheekie_Breekie_Man Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @Sierioża Wisze ci kozaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @Cheekie_Breekie_Man My tu raczymy się lepszymi trunkami - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Tu daję linka do mojego wcześniejszego posta, gdzie są screeny ze sprzętem jaki pozyskamy na Obrzeżach. Było tego tyle, że musiałem część sprzedać, a resztą obciążyć Stiopkę. https://stalkerteam.pl/topic/10296-złota-kula-золотой-шар-завершение/?do=findComment&comment=117978 To co mam, to na pokaz, bo nadmiaru do czasu znalezienia się na Wysypisku, nie ma jak tego spieniężyć, nosić zaś, ze względu na antyczita się nie da. Trzeba wybrać co najlepsze dla nas, a resztę bez żalu wyrzucić. Bo po drodze będzie tego można znów nazbierać. Tak że, spawner tylko będzie bruździł i może powodować problemy z modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 A jakaś mała podpowiedź gdzie jest klucz do drzwi w wiosce do domu susła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @Szeregowy Killer Jak mała, to pod krzakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 2 minuty temu, Szeregowy Killer napisał: A jakaś mała podpowiedź gdzie jest klucz do drzwi w wiosce do domu susła? Przecież to oczywiste... w krzaku obok domu... Pamiętasz jak w zeszłym roku poszliśmy spojrzeć w inną stronę to właśnie było w drugą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @Sierioża przynajmniej nie muszę zwiedzać drugiej chaty pełnej tych macek. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @Szeregowy Killer Nie musisz, ale ja na Twoim miejscu bym ją zwiedził. Czeka tam na Ciebie coś ciekawego, co przyda się w dalszej podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @Sierioża jednak nie mogę znaleźć klucza, a ta lalka gadająca to do czego ;u; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Wiąże się z nią pewne zadanie, które ukończysz dopiero nad Jantarem - jak postąpisz, Twój wybór. A tymczasem lalka pomoże Ci w niejednej sytuacji, chociażby wskazując ciekawe schowki na Obrzeżach, znajdujące się w koronach drzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @Sierioża zdobyłem bron o nazwie obiekt nr61 i nie mogę tego założyć czy jest jakaś możliwość ubrania tego w późniejszym etapie gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @Szeregowy Killer Owszem, w Dolinie Mroku będzie taka możliwość po wykonaniu kilku zadań. Dostaniesz specjalny kombinezon pozwalający na używanie jej oraz, o ile mnie pamięć nie myli, samą broń. A odnośnie zdobytego przez Ciebie egzemplarza, możesz popytać ludzi w wiosce, czy coś na ten temat wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ah. Bo zasadzka była i strzeliłem mu po łapach to broni nie miał gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Z kombinezonów moim zdaniem jest najlepszy ten deratyzatora gdyż umożliwia nieskończony bieg, z nim przeszedłem prawie całego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Dla poparcia mojej opinii o bezzasadności korzystania ze spawnera, kolejna zsyłka na screena ze sprzętem w inwentarzu uzyskanym od moda. https://stalkerteam.pl/topic/10296-złota-kula-золотой-шар-завершение/?do=findComment&comment=118614 To dla nowo grających. A ile sprzętu nie zabrałem lub wyrzuciłem, nie zliczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi