GlucioPL Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Jest jakiś nowy link do repacka? Ten w OP jest martwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Torrent od Seregi znaleziony na stalkerportal.ru: 2611_stalker-shadow-.torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 GlucioPL - 2611_stalker-shadow-.torrent s_t_a_l_k_e_r_-shadow-of-chernobyl-zolotoy-shar_-zavershenie.torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Mam problem otóż chciałem sobie jeszcze raz zagrać w złotą kule lecz podczas pierwszej ucieczki z posterunku wojskowego snajper za każdym razem mnie zabija gdy ide tak samo jak kiedyś szedłem czym to jest spowodowane ? Edytowane 10 Stycznia 2019 przez TwojaStara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 O ile dobrze pamiętam, to decydującą rolę gra tu czas. Trzeba szybko uciekać przez płot, zanim snajper zajmie pozycję. Można też próbować główną drogą, niektórym się udawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 aha dzk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Szybkość to klucz. Po wybiegnięciu z celi wbiegłem po metalowych schodach, przeskoczyłem przez mur i zwiałem główną drogą, taki ze mnie Usain Bolt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ja biegłem główną niczym Alberto Juantorena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Za sraczykiem, dodano taki element wentylacyjny, który pomaga przeskoczyć przez płot. Idąc tą drogą, nie wywołujemy szybkiego alarmu i biegnąc do powalonego drzewa, uwalniamy się od restryktora snajperskiego. Dalej wzdłuż płotu na wysokość zaznaczonego na mapie NPCa za drogą i do niego. Najbardziej w tej ucieczce przeszkadza zbieranie swojego sprzętu, który wg, różnych podpowiedzi, wyrzuciliśmy przed złapaniem. W opcjach odhaczamy "Zapis w bezpiecznych miejscach", bardzo na początku, ale również i w dalszej grze, utrudniający zapisywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 I koniec. Wspaniały mod (drugi do CC jaki przeszedłem) Mogłoby co prawda być coś więcej niż tylko jeden skromny screen ale musiałem coś wrzucić Pewnie już dawno bym to napisał gdyby nie 2-miesięczna przerwa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 404. That’s an error. The requested URL was not found on this server. That’s all we know. Link w pierwszym poście tematu (do wersji Repack) nie działa. Czy ktoś byłby tak uprzejmy i wrzucił na google drive, dropbox cokolwiek byle nie torrent (mam alergię na torrenty). Repack + spolszczenie jeśli łaska. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ściągnałem moda (ten ze stalkerportal.ru), odpalam instalację, przeklikuję kolejne kroki i nagle takie cuś... Czy ktoś wie o jaki plik się rozchodzi i w ogóle o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 @Czujny, spróbuj zmienić nazwę pobranego moda tak, by nie było rosyjskich liter. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 @smox Pomogło. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot14 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Mam pewien problem mianowicie gra po spolszczeniu nie zapisuje się Edytowane 2 Marca 2019 przez grzmot14 mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 @grzmot14 A gra czasem nie zainstalowana na dysku systemowym w Program Files? Ewentualnie w opcjach moda wybrane Zapis tylko w bezpiecznych miejscach, czyli tylko tam gdzie pokazuje się zielona ikona domku na ekranie podczas gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WodzuShadows Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Mam jedne problem nie moge zapisać gry a dokąłdnie robi zapis i pokazuje że jest ale gdy chcę wczytać to żaden zapis się nie stworzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 @WodzuShadows Na jakim etapie gry jesteś? Przypuszczam że to początek. Mod ma dwa rodzaje zapisu. Jedne tylko w miejscach bezpiecznych, kiedy na ekranie pojawia się zielony domek i drugie, w dowolnym miejscu. Jakie chcesz mieć zaznaczasz w opcjach ustawień. Ja sugeruję te drugie,bardziej stosowne dla tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 @WodzuShadows a wystarczyło spojrzeć na ostatni post w temacie zanim napisałeś swojego posta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WodzuShadows Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 no właśnie jest ten problem nawet gdy zmieniam to w opcjach zmieniam to żaden zapis mi nie działa i tak czytałem Dx 4 godziny temu, tom3kb napisał: @WodzuShadows a wystarczyło spojrzeć na ostatni post w temacie zanim napisałeś swojego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 @WodzuShadows no to ta druga opcja nie zainstalowsłeś czasem na dysku systemowym w ProgramFiles? Jak tak to zainstaluj obojętnie gdzie byle nie tam i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WodzuShadows Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Dziękuje za pomoc <3 zawsze wiedziałem że stalker team pomoże <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot14 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Czy ktoś wie co zrobić z kocim łbem żeby stał się artefaktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 @grzmot14 Zobacz te 3 filmiki. Pomoże Lenin https://www.youtube.com/watch?v=lPMkg6GetmU https://www.youtube.com/watch?v=sVfJjoOZjbI Z anomalną bombą z domu na Kordonie https://www.youtube.com/watch?v=7sqhctgNohI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot14 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) dzięki Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez grzmot14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi