kondotier Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 @Typowy_Monoliciarz Powinieneś mieć już dwie kolby. Spoiler Kolejna będzie w autobusie, jak już będziesz przed Rostokiem. Aby zdjąć z torów na Kordonie tę psiblokadę, musisz na wysypisku znaleźć arty z których zrobisz kolejny, ją likwidujący. Szczegółów nie pamiętam, gdzie są te arty, ale trochę trzeba za nimi pobiegać. Potem przekształcić je w ten niwelator, pogadać z wojskowym. Coś mi świta, że zaczyna się to od znalezienia czegoś pod tym pomnikiem sierpa i młota koło Pchlego. U @Mnieciu i @MaklerR na YT, masz po polsku gameplaye z tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 dobra drugiej kolby poszukam bo powinna być na wysypisku gdzieś, kolejna sprawa taka że abdul wrócil na budowe na DM i leży ranny w jednym z hangarów, moge z nim pogadać tylko o odbiorniku, który znalazłem gdzieś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 @Typowy_Monoliciarz Kolba powinna być tu, ale czytaj jak zechcesz. Spoiler Jak z Agro wchodzisz na Wysypisko, jest rząd pojazdów w elektrach. Pomiędzy nimi jest taka srebrzysta walizeczka. Tego co trzeba zrobić z Abdulem nie pamiętam. Ale daję Ci namiary na filmiki. Są opisane, więc znaleźć odpowiedni nie będzie trudno. https://www.youtube.com/watch?v=qR2oHoIrqFs&list=PLqdK5xoXsbqkZK8KPtLZ3ibzczCU11km7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 To wygląda tak, wróciłemz agro i mam kolbe z przezroczystym płynem to chyba ta z kolumny, doline mroku też zaliczyłem ale nie wiedziałem że abdul ma iść pierwszy na wysypisko, jak wróciłem na DM to abdul czaczął biec na budowę i tam sobie teraz leży ranny wiec popsułem skrypt XD może ktoś poratować zapisem na rostoku? po przejażdżce btr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 @Typowy_Monoliciarz Sorki, jak masz 1. kolbę to w porządku. Druga i ostatnia będzie w autobusie na drodze do baru. Wątpię, aby jeszcze ktoś miał zapisy z moda, bo dawno nikt w niego nie grał. Lepiej powtórzyć grę od momentu w DM jak wyszliście z budowy i wejść razem na Wysyp. Na cudzym zapisie na tym etapie gry, trudno Ci będzie się zorientować, co ten ktoś zrobił, a czego nie. Powrotu z Rostoka na Wysyp nie ma. Dziennikarką się nie martw, ona zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Okey, cofnięcie zapisu na DM pomogło, abdul przeszedł pierwszy a ja drugi i wszystko gra teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 @Typowy_Monoliciarz No to dorób jak nie masz tego arta likwidującego psi pole na torowisku, idź na Kordon, załatw sprawy. Czy po pierwszym przekkroczeniu torowiska, rozmowie z Andrzejem i wojakiem, a przed pójściem na Wysypisko, byłeś tam gdzie upadł śmigłowiec i dobrałeś się do tego co przy nim było? Jeśli nie, to wracając na Wysypisko idź tam ( koło tych ruin gdzie była rozmowa ). Jest tam pukawka bardzo przydatna w drugiej części rozgrywki. Powinieneś mieć na tyle kasy, aby przez internet kupić sobie Sajgę. Ten karabin ze śmigłowca i kupiona Sajga, ustawią Cię w grze. A zanim wyruszysz BTRem do Rostoka, to to odnajdź mojego screena z zaznaczoną drogą do autobusu. Jest też tam opis niespodzianki jaka Cię czeka po przyjeździe. Chyba że wolisz być niespodzianką zaskoczony i sam szukać drogi przejścia, aby wleźć do autobusu po kolbę. No i życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Przy śmigłowca byłem, jest tam akm ale już mam auga od skidana i ak 74, sajge mam z obrzeży, posiadam też swd z sejfu agentów na wysypisku przy pchłom targu, Twojego screena będę szukać bo chciałbym znać drogę do busa :D, aA drogę na kordon otwierał protektor, ten sam co otwierał drogę na DM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 @Typowy_Monoliciarz Ale Sajga kupiona przez internet, jest o wiele lepsza niż ta z Obrzeży. Inaczej bym nie proponował zakupu. Jak masz kasę, to zrób sobie twardy zapis, kup Sajgę i porównaj z tą co masz. Nie będzie Ci się podobała, wgrasz zapis i grasz dalej ze starą. Tak można sprawdzać wiele rzeczy w tym modzie, dostępnych przez korzystanie z internetu. Owszem, zajmuje trochę czasu, ale niczego nie przegapisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Faktycznie ta sajga kupiona przez Internet lepsza jest, lampa śmierci przyda się do czegoś nie licząc sprzedaży Hugo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 @Typowy_Monoliciarz Lampa śmierci jest po to, aby ją sprzedać. Potrzebna jest tylko ta biurowa, zabrana na Obrzeżach. Za jej pomocą można znaleźć fajny schowek. Ale jak ją posiałeś, to skrypt pójdzie dalej, bez tego schowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Expression : âűçâŕí áŕçîâűé îáđŕáîň÷čę îřčáęč Function : handler_base File : xrDebugNew.cpp Line : 927 Description : çŕęîí÷čëŕńü ńâîáîäíŕ˙ îďĺđŕňčâíŕ˙ ďŕě˙ňü Ńěîňđčňĺ ëîă ôŕéë č ěčíčäŕěď ń ďîäđîáíîé číôîđěŕöčĺé co to za błąd ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Jakiś ruski Grasz na tym spolszczonym repaku ze spolszczonym modem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 @guccimucci5 Na przyszłość spróbuj otworzyć loga innym edytorem. Bo ten którego użyłeś, nie ma właściwego kodowania. Tak pokazuje NP++ Expression : вызван базовый обработчик ошибки Function : handler_base File : xrDebugNew.cpp Line : 927 Description : закончилась свободная оперативная память tłum.: skończyła się wolna pamięć operacyjna Смотрите лог файл и минидамп с подробной информацией tłum.: Patrz w plik loga i minidamp ze szczegółami informacji Z niego wynika, że brakło RAMu. Najniższa linia odsyła do wyższych zapisów loga, do uzyskania szczegółów. Rozwiązanie: zbędne wcześniejsze zapisy przenieść poza katalog moda, mocno zmniejszyć ustawienia graficzne, powiększyć plik wymiany. Albo, co wiąże się z finansami, dołożyć RAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Witam, utknąłem na rostoku, mam otworzyc sejf w podziemiach ale nie mam klucza, bylem u karzełka i pozabijałem naszych zombifikowanych zwiadowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 @Typowy_Monoliciarz A poszukaj w tych podziemiach. Jak pamiętam, połknął go taki "mały mutancik". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Wie ktoś gdzie szukać części do STEYR AUG? Bo nie mogę się doszukać A czarne dymki nie ułatwiają roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 @kajm21 Tu niby filmiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 @kajm21 Są w trupie który leży na wysokości śmigłowcowca z jego lewej strony, na szrotowisku na Wysypisku. Po szrocie chodź w głębokim przysiadzie i od pojazdu do pojazdu, obserwując na minimapie jak się przesuwają te "obłoczki". Jak obszukasz trupa, to dojdź do śmigłowca, wejdź na niego i na końcu płata śmigła jest teleport. Warto skorzystać z niego i tam gdzie wylądujesz, dobrze się rozejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 7 minut temu, kondotier napisał: @kajm21 Są w trupie który leży na wysokości śmigłowcowca z jego lewej strony, na szrotowisku na Wysypisku. Po szrocie chodź w głębokim przysiadzie i od pojazdu do pojazdu, obserwując na minimapie jak się przesuwają te "obłoczki". Jak obszukasz trupa, to dojdź do śmigłowca, wejdź na niego i na końcu płata śmigła jest teleport. Warto skorzystać z niego i tam gdzie wylądujesz, dobrze się rozejrzeć. Dzięki myślałem że ten trup z częścią to jakiś randomowy bojownik który zginął w anomalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 @kajm21 A po co cytujesz posta, pod którym piszesz. Nie robi się tego. Wystarczyło dać moją ksywkę ( taką z małpą na początku ) i dać odpowiedź. Aby ksywka była na mlecznym tle, wybierasz ją z listy która się rozwinie przy pisaniu ksywki. Trupy randomowe wyglądają inaczej niż trupy NPCów z gry. Oglądaj każdego, bo któryś może mieć coś ważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 @kondotier sorry pierwszy raz tu piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 @kajm21 To nie była przygana, ale porada dla początkującego na forum. Tobie też teraz będzie łatwiej po forum się poruszać. Pamiętaj jeszcze, że wstawiamy tylko 2 zrzuty ekranowe z gry. Jeśli jest potrzeba wstawić więcej, to dajesz te nadmiarowe do spojlera. Jak wylecisz na pulpit, to do pytania o przyczynę zawsze dodawaj Fatal Error z loga. Najlepiej w ramce Kod </> . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Jak odpalić setup z repacka? danych mi zassało na 1,41 GB i tylko to mam po wypakowaniu, nie ma tam setupu, pobierane 2 razy dla pewności, to jest samodzielny mod? nie trzeba podstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 @cez137 Skoro nie masz setapa, to pobieranie niekompletne. Pobierz jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi