Agrael Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Tytuł oryginalny: Новый Сюжет 5 Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004 Data premiery: 05.11.2008 r. Autor: Dan Autor spolszczenia: @trurl3 Śr. długość rozgrywki: (ok. 10 godzin) Linki do spolszczenia oraz innych źródeł wygasły. Użytkowników, którzy są w ich posiadaniu, prosimy o kontakt z administracją. OPIS: Spoiler Nowa Fabuła 5 to jeden z pierwszych fabularnych modów, jakie się ukazały na platformie Cienia Czarnobyla oraz protoplasta Tajnych Ścieżek 2. Akcja moda rozgrywa się ok. pół roku przed znanymi wydarzeniami z trylogii i opowiada historię stalkera, który został wcielony do Monolitu. Musi za wszelką cenę strzec tajemniczego kryształu i pieczołowicie wypełniać powierzone mu zadania przez współtowarzyszy z fanatycznego ugrupowania. Czy w końcu uda mu się oswobodzić porzucając ideały Monolitu? Jedno jest pewne - czeka go długa podróż po Strefie Wykluczenia, a także wiele przygód... Cechy moda: Nowa i najprawdopodobniej pierwsza fabuła, która pozwoli nam się wcielić w członka Monolitu. Zadania poboczne. Przywrócono niektóre wycięte mutanty. Nowy HUD. Nowe przedmioty. SCREENY: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Kolejność instalacji: S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla 1.0004 Pobrane, a następnie rozpakowane archiwum z modem oraz spolszczeniem należy umieścić w głównym katalogu gry ze zgodą na zamianę plików. Należy dokonać drobnych zmian w pliku fsgame.ltx: $game_data$ = false| true| $fs_root$| Zmieniamy na: $game_data$ = true| true| $fs_root$ LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod wraz ze spolszczeniem: Nasz serwer - [KLIK] Źródło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 U mnie i tak by nie poszło, bo 1.0006 mam, a "Monolit" moja ulubiona frakcja 😢 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 To robisz reinstalacje i instalujesz potrzebne patche i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Fajny mod ale tak samo jak poprzednicy dalej niż Prypeć nie zaszedłem. Trudno dość no i rosyjski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Według mnie jest gorszy od narodnaya soljanka, nie jest tak bardzo rozbudowany, w ogóle nie ma co porównywać pod tym względem..stabilny ? nie wiem doszedłem ledwo do Prypeci i dalej nie mogłem grać bo ciągle ginąłem z braku amunicji...ale mogę powiedzieć że w soljance miałem tylko jeden wylot do pulpitu w czasie emisji. A czy spolszczenie będzie..to się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Mamy zamiar go spolonizować ale jak wydamy finalną wersję polonizacji Soyanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Mod jest kapitalny, skończyłem go i napiszę że w niektórych momentach przerasta Soljankę. Minusem jest zakończenie, zaskakujące, głupie i pozostawia nieodparte wrażenie, że mod jest niedokończony - ucięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Mod "Tajne Ścieżki" jest już na naszym forum Przy okazji - czy mógłbyś poprawić obrazki na początku opisu? Po kliknięciu nie otwierają się w pełnej rozdzielczości ale pozostają miniaturami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dobrze rozumiem, że to jest zupełnie inny mod niż Tajne Ścieżki?? Bo szukam modów i nie wiem czy TS ma w sobie już Zew Monolitu czy jest to zupełnie inna wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Żle rozumiesz. Cała fabuła Zewu Monolitu jest zawarta w Tajnych Ścieżkach. Poza bodajże jednym zadaniem pobocznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Zauważyłem czytając poradnik, a już myślałem, że znalazłem nowy modzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi