vidkunsen Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 http://stalker-gaming.ru/news/film_f_o_t_o_g_r_a_f_ehkskljuzivnoe_intervju/2017-10-03-538 (mój przekład)Przedstawiamy Państwu ekskluzywny wywiad z forum stalker-uc.ru z reżyserem i dyrektorem jednego z najciekawszych projektów dla stalkera w 2017 roku: film "FOTOGRAF". Agent ochrony sił pokojowych, przydomek Fotograf, przybywa do strefy, aby zapobiec globalnej katastrofie. Nowy film będzie na podstawie gry, a nie na jej motywach. ... w filmie, który zobaczysz będzie tylko to, co jest w grze. Wszystkie wydarzenia z filmu nie są sprzeczne z grą, ale tylko ją uzupełniają. Data premiery zostanie ogłoszona na końcu Października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Oooo, to jest ciekawe Tu podrzucam coś po angielsku dla tych, którzy nie znają rosyjskiego: http://www.startlr.com/based-on-the-motif-of-the-legendary-s-t-a-l-k-e-r/ A jeśli chodzi o sam wywiad: będzie fajnie, jak ktoś go przetłumaczy! Jak znajdę dłuższą chwilę to ja to zrobię, ale nie liczcie na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 No to skoro jeszcze nikt nie wrzucił trailera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) 1 zdanie jakie pada w trajlerze wszystko wyjaśnia: -Co to za miejsce? - zaplecze bunkra, centrum badawcze... A jeśli chodzi o statystów którzy graja role zombiaków to zapewne żołnierze wracający w niedzielny poranek z przepustek. 1:35 - 1:37 - moja była Edytowane 14 Października 2017 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 @vidkunsen Ale przyznasz, że to dobrze wygląda. Pijawka trochę kiczowata, ale ja i tak jestem kompletnie oczarowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Chłopie jak zobaczyłem pijawkę to niczym bobas obsrałem się po pachy - no wypisz wymaluj moja była w dniu wypłaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Pijawka właśnie elegancko wygląda Tylko trochę plastikowo jak dzisiejsze gimnazjalistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Pijawka robi spore wrażenie. Swoja drogą, dużo tych zombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 No, no. Robi wrażenie. Jedyne czego mogę się czepić, to ten gostek w bunkrze przypominający osiedlowego żula. @vidkunsen mógłbyś wrzucić foto jak wyglądałeś w dniu wypłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Nowe zdjęcia. Tylko dwa i ciężko nazwać je promocyjnymi, ale grunt, że się dzieje Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Za kulisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 1:29 - 1:31 - prostytutki i koks ! ciekawie się zapowiada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 http://stalker-mods.su/news/stalker_film_f_o_t_o_g_r_a_f_po_igre_tizer/2017-11-11-4185 (Релиз художественного фильма "Ф.О.Т.О.Г.Р.А.Ф." состоится 20 февраля 2018 года. Под релизом понимается то, что с этой указанной выше даты начнутся его закрытые показы в кинотеатре г.Ростова-на-Дону и на международных кинофестивалях. Фильм будет выложен в общий доступ на канале Youtybe 20 октября 2018 года) - Czyli w skrócie: film się ukaże 20.02.2018 w kinie w Rostowie nad Donem a na youtube 20.10 2018 będzie ogólnie dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 11 marca w centrum kinowym „Wielkie” (ros. Большой, adres ul. Czerwonoarmistów 105, Rostów nad Donem, Rosja) odbyła się zamknięta premiera thrillera sci-fi „F.O.T.O.G.R.A.F.” w reżyserii Maxima Faszczenki, opartego na motywach znanej modyfikacji do Cienia Czarnobyla. Poniżej krótkie wideo z tego wydarzenia: Zgodnie z informacjami zawartymi na oficjalnej stronie tego projektu film "F.O.T.O.G.R.A.F." zostanie udostępniony bezpłatnie 11 października 2018 roku na kanale YouTube. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Fajny kadr: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 "Dastojna rabota" !;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Czemu nikt tego jeszcze nie wstawił?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Świetny 2 razy w trakcie oglądania postawiło mi cebulki (bo trudno w moim przypadku mówić o włosach) na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 @Chlebczarow - Ile on trwa w całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 @kondotier 36 minut. Tak jak pokazuje YT-owy licznik Swoją drogą, jak widać, nie trzeba holyłudzkich asów filmowych i milionowego dolarowego budżetu, by stworzyć ciekawą i oddającą realia Zony historię. Naprawdę jestem pod wrażeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Scena z gazem! gdy powiesz kobiecie, że nigdy jej nie powiesz tej tajemnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 A scena śmierci Pijawki? To było najzabawniejsze co widziałem ostatnio Rozumiem zamysł, ale tą zbytnią teatralnością w pewnym momencie przegięli Ale ostatecznie jestem pozytywnie zaskoczony. Podjarałem się jak od Spalacza, ale oczekiwania miałem tak naprawdę niewysokie. Dostałem dużo więcej niż się spodziewałem. @kondotier Jak już obejrzysz daj znać jak się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 W fabułę się nie zagłębiałem bo za cienko pa ruski rozumiem ale filmik prze klikałem, niektóre scenki nawet fajne jak na taką internetową krótkometrażówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Fajnie zrobiona i ciekawa produkcja, jak dla mnie oddaje klimat. Mogą spokojnie tworzyć dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Właśnie obejrzałem, dobre kino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi