tom3kb Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 @kanon1022 No ale, którego Hybrida bo przed chwilą pytałeś się o tego na bazie Dead Air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 @kanon1022 11 strona tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 @Sierioża konkretnie który post bo jest kilka do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Nie rozbrajaj mnie... Te, które traktują o tym samym problemie co Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 @kanon1022No taki z twoim wylotem i jakimś sposobem, który mu zapobiega albo naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 @tom3kb Witam , CoC 1.44.2 na to nałożyłem Hybrida 1.0 z hybrid_final_patch 1.2 trochę pograłem i na dx8 i miałem wyloty bez loga . Zmieniłem DX8 na DX 10 rozszerzony i nie mogę uruchomić gry mam czarny ekran . Mam kartę gtx 860m od nvidia pojawia się coś takiego Twoja karta graficzna nie spełnia wymagań gry, spróbuj obniżyć ustawienia gry. Da się obniżyć te ustawienia ,czy tylko reinstal moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 @kanon1022 a spróbuj najpierw przenieść gdzieś plik user.ltx i spróbuj uruchomić moda żeby zrobił sobie nowego i wtedy pobaw się opcjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) @tom3kb Dzięki twoja porada pomogła, ale nie na wylot na Magazynach Wojskowych blokuje całego kompa muszę restartować kompa FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : xrServer::Process_update [error]File : xrServer_process_update.cpp [error]Line : 39 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Beer from the creator of 'S_ACTOR '; initiator: 0x00000001, r_tell() = 7880, pos = 7819, objectID = 0 stack trace: 0023:0056399C xrCore.dll, xrDebug::fatal() I następny przy próbie przejścia z Rostoku na Magazyny Wojskowe. Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : data [error]Function : CVirtualFileReader::CVirtualFileReader [error]File : FS.cpp [error]Line : 584 [error]Description : c:\users\wojtek\desktop\coc 1.4.22\s.t.a.l.k.e.r. - call of chernobyl\gamedata\spawns\all.spawn [error]Arguments : Not enough storage is available to process this command. stack trace: 0023:005487DB xrCore.dll, CVirtualFileRW::~CVirtualFileRW() 0023:0054D046 xrCore.dll, CLocatorAPI::file_from_cache_impl() 0023:0055191D xrCore.dll, CLocatorAPI::r_open() 0023:00544B3F xrCore.dll, doug_lea_allocator::free_impl() 0023:04D55588 xrGame.dll, CDialogHolder::IgnorePause() 0023:6C540D31 lua51.dll, lua_newstate() Edytowane 30 Listopada 2019 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Czy istnieje jakaś modyfikacja która by usuwała po jakimś czasie martwe ciała ktore leża od np kilku godzin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pobi Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Czy można zagrać na wersji 1.5.7 ? z hybridem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasilij150 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 A czemu pisze że moja karta graficzna nie spełnia wymogów? Powinno spełniac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 @wasilij150 A co za karta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasilij150 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 @tom3kb Gtx 620 pamięć 1 GB :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 1 godzinę temu, wasilij150 napisał: @tom3kb Gtx 620 pamięć 1 GB :( To faktycznie, może być za słaba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sim0n Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) Halo halo, jak mogę sprawić żeby NPC nie umierali po 1 strzale ze strzelby czy czasem jakiejkolwiek broni z drugiego końca lokacji? :/ Edytowane 22 Września 2020 przez Sim0n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duchol Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Witam kolegów stalkerów. Mam takie małe pytanie. Czy owy mod nie będzie się gryzł z AO 3.1 ?, pytam ponieważ zainteresował mnie on i mam zamiar do COC wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @Duchol Synu, w Hybrydzie jest tyle różnych rodzajów broni, że na pewno nie będziesz musiał już żadnej dodawać. 28 minut temu, Duchol napisał: Czy owy mod nie będzie się gryzł z AO 3.1 ? Zapewne będzie się gryzł, ale odpowiedź na to pytanie pozostawiam Mistrzowi @Junxowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duchol Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @Anton Gorodecki dziękuję za pomocną odpowiedź, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 6 godzin temu, Duchol napisał: Czy owy mod nie będzie się gryzł z AO 3.1 ? Ów wersja posiada "mix" modów, stcop oraz AO ;] 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duchol Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 @Junx, cieszy mnie to niezmiernie, dzięki za odpowiedź, pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pobi Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Witam jest jakis mod ktory daje mozliwość stworzenia własnej frakcji ( GRAM NA HYBRID) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @Pobi To nie jest dział dla zadawania takich pytań. Postaw je w temacie Hibrida. Po przeniesieniu powyższego wpisu, podpowiedź stała się nieaktualną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 @Pobi masz dział Hybrida, CoCka to chyba masz gdzie pisać? Dodatkowo pytasz o Hybrida, a w tytule CoC Przenoszę. Ale ogólnie tworzenie nowej frakcji to robienie nowego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Outfit Addon jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 @Lolo czytać potrafi? To zapraszam do pierwszego postu dowiesz się wszystkiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi