cichy Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Tym razem trochę zrzutów ze zmian w konstrukcji lokacji - poniżej Martwa Rzeka: Spoiler 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Cichy - to jest pewnie ta "osławiona" nowa lokacja: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 To Cię zaskoczę - jest kilka takich lokacji - Czierta mnie rozwaliła.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 W dniu 2.02.2019 o 14:01, cichy napisał: Czierta mnie rozwaliła.... Wcale się nie dziwię Cała lokacja Черта taka jak ją zaprojektował Grez, z tym, co na powierzchni i z tym, co kryje się pod ziemią - moim zdaniem jest to jedna z najlepszych lokacji, jakie powstały do stalkera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jest co liczyć na polską wersję językową czy mam już zacząć się uczyć ruskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 @Szelcu Zacznij się uczyć, to fajny język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurZeus Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Jest wersja eng? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 @SurZeus Chyba nie. Sam szukałem ale nic nie znalazłem. A nie odpalałeś już moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Najnowsza wersja moda (O8.03.2019) 1.01, z lokacją Mogilnik i skorygowanymi pozostałymi. Dodano sporo drobiazgów, w tym broni. Nowy mutant. Widoczny na poniższym screenie. Ja go nazwałem Jeleń. Spoiler LINK DO MODA: https://drive.google.com/file/d/12f6DArW78uPYqgOqV9wUUBxYCuz2lGb_/view PATCH: https://yadi.sk/d/FUFz4FPq3JyuZQ ŹRÓDŁO: https://vk.com/mnp_team?w=page-157100277_54451659 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 @cichy o którym nowym mutancie mowa, bo z tą łanią się też nigdy nie spotkałem Stalkerki tak nie wyglądają, musi być mutant . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 2 screen - trudno tego bydlaka nazwać "łanią".... Jakoś diabelnie narowisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Demosfen przeszedł samego z siebie. Co jak co ale biesa z wiedźmina się nie spodziewałem na Ukraińskim (za przeproszeniem) zadupiu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 @MaklerR właśnie to samo miałem napisać O Leszym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Sama lokacja wygląda na rozszerzoną miejscówkę, która była bodajże w Rebornie 7.63, prawda? Wideo z nowej lokacji: Dodano też wielkie pająki i jakieś takie dziwnie znane wiły: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Lokacja była w 7.64 jako początkowa. Tutaj dla testu wszedłem na nią poprzez DEV mode. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Jasno i czytelnie z VK: Spoiler ВЕРСИЯ СБОРКИ ПО ССЫЛКАМ - 1.01 Репак («установи и играй»): СКАЧАТЬ сборку с Яндекс Диска (8.82гб) СКАЧАТЬ торрентом с Яндекс Диска (8.82гб) СКАЧАТЬ торрентом с Гугла (8.82Гб) ПАТЧИ Установка поверх основной версии игры -------------------------------------------------ОЧЕНЬ ВАЖНО!--------------------------------------------------------- "У кого при запуске белый/чёрный экран - сверху, в корень игры, распаковываем фикс статики , если спросит - согласиться на замену". Jak usunąć to coś zielone jakieś dane pozycyjne?) lewy górny róg, pomijając fakt, że wcale mnie nie zdziwiło, że jakiś Abdul jest handlarzem : Edytowane 17 Marca 2019 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Polazłem do Baru i zgubiłem się! Mod jest niesamowity! Gram dalej! p.s. na lokacji Черта (diabeł) jest anomalia śmierć i jest o tyle ciekawie, że napisy są po rosyjsku a stalkerzy rozmawiają i przeklinają po ukraińsku. Więc w/w Szelcu czas na 2 języki, czasem są wstawki po angielsku. Edytowane 17 Marca 2019 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 On rządzi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Jest klimat i są zadania i to całkiem nowe i fajne: Jakby tak znajoma twarz: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 @cichy lub redaktorzy. Czy linki z tego wpisu https://stalkerteam.pl/topic/10658-coc-call-of-chernobyl-demosfen/?do=findComment&comment=140075 zostały dodane do #1? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 @kondotier teraz już tak, stare w 1ym poście były padnięte. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Nowy PATCH Z 21.03.2019: LINKI: https://drive.google.com/file/d/15l1Klnw_tLqvhoA4WfoMpu1_DqZNwsD3/view https://yadi.sk/d/xGt2o8nlf3BlVA ŹRÓDŁO: https://vk.com/mnp_team?w=page-157100277_54451659 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Sporo tego - 723 MB, pobrałem i powalczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Demosfen udostępnił opcjonalną paczkę modeli "Powinności" dla swojego moda autorstwa Azetrixa. Poniżej prezentacja modeli w grze: Spoiler LINKI DO POBRANIA (~239 MB): LUB INSTALACJA: kopiujemy pobrany folder do folderu z _JSGME_MODS i aktywujemy go z menu menedżera modów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Z nową łatką i "Walizka:" : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi