Anton Gorodecki Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Prototyp modelu egzoszkieletu "Powinności", który będzie dostępny w kolejnej opcjonalnej paczce modeli. Autor: Azetrix. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 A poniżej link do paczki modeli od Azterixa dla moda Demosfen. Spoiler Moda pobieramy -> STĄD Dodałem też linki do pierwszego postu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Trochę screenów z nowej lokacji "Могильник". Jakiś dziwaczny anomalny helikopter który nawiązuje do arta z anomalią Lustro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Ta lokacja przypomina mi taką, z Północnych stron zony. No i jeszcze w jednym z modów wstawionych przez vidkunsena, znalazłem się na takim uroczysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Z okazji Dnia Zwycięstwa, Demosfen wypuścił bardzo rozbudowaną, powiększoną o wyżej wymienione dodatki (plus wiele innych) wersję moda: DEMOSFEN 1.02: https://drive.google.com/drive/folders/1VHAP6UfsO0FwZWYKzqnQXyUDCRInjfJn https://yadi.sk/d/cukds5umE61Lvw TORRENT: https://yadi.sk/d/eVAgKwtQmkhrdg ŹRÓDŁO: https://vk.com/mnp_team?w=page-157100277_54451659 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Pobrane, odpalone, zagrane: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 ! Jeśli macie wersję 1.01 to ja usuńcie, nie kłaść na nią wersji 1.02, wersja 1.02 kłaść osobno, wtedy nie ma wylotów i zawiechy oraz zielonego robaka. Z tyłu, na zapleczu u barmana oraz co widać w komarowym domku na lokacji Bar: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 http://synthira.ru/load/s_t_a_l_k_e_r/call_of_chernobyl/sborka_demosfen_for_call_of_chernobyl_1_5/48-1-0-839 Сборка Demosfen 1.02 for Call of Chernobyl 1.5 yanek bez rejestracji: https://yadi.sk/d/cukds5umE61Lvw Torrent: 839_demosfen_09_05_.torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Martwa Rzeka - jak się dostać na drugą część lokacji!? Odpowiedź miałem cały czas przed oczami - szturmowiki!. Dostałem się na 2 część lokacji, tam po oczyszczeniu terenu na ziemi zwiedziłem laboratorium jak z filmu SF ( Ukryty wymiar(1997)) ale a potem polazłem na grubę do sztolni i odnalazłem dziwny minerał emanujący energie psi którego fedrowaniem zajmowali się ci Monolitu. Spoiler Edytowane 7 Czerwca 2019 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Ograłem na szybko moda. Wystartowałem w bunkrze na Janowie jako naukowiec, poleciałem do wioski z zombiakami, postrzelałem i niespodzianka - karma spada, dostaję rangę "cziter" i blokuje mi sterowanie? System ulepszeń niezły, nowe zadania też, jest co robić... zdziwiło mnie że plecak, który kupujemy za punkty na starcie, dodaje tylko 5kg. Są ulepszenia ale to nadal dziwne że tylko 5kg dla plecaka... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Pół tony, ponad: Spoiler Zagraj, zdobywaj, odnajduj, pozbywaj się balastu za kasę, nie rób sobie nowych wrogów. cały czas jest cos do zrobienia, oprócz fabuły z moda - tajemnica strefy jest też parę Biełazów zadań pobocznych dobrze opłacanych ale i niebezpiecznych. Dividie et impera!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Mod pojawił się na Moddb, premiera w wersji 1.03 ma być jutro - pod warunkiem że wszystko pójdzie dobrze. https://www.moddb.com/mods/demosfen Ciekawe czy pojawią się inne wersje językowe? Taka AREA ma robione tłumaczenie na angielski, może i ten mod się załapie? Kto wie, zobaczymy jutro. Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez ZapomnialemLoginu zapomniałem linka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Pojawiła się już dziś https://yadi.sk/d/CSie7hYQ_W536g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Jak ktoś ogarnia ten język to może go zainteresuje - jakiś zapaleniec zrobił angielskie tłumaczenie do wersji 1.03, testowałem i jak dotąd jest nieźle, nie ma łamania głowy jak z tłumaczeniami TKGP. Link do zangielszczenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Maszynowe, czy po ludzku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Pograłem trochę i pojąłem w czym był problem poprzednio, gdy gra przypięła mi łatkę Cheater - za wciśnięcie klawisza S w menu. Dodatkowo obniża to reputację i to srogo (z Neutralna na Zła). Do tego zdarzyła się znowu blokada klawiatury i myszy ale nie wiem od czego, może za częste zapisy? Mogłem zwijać grę do paska kombinacją Alt+TAB ale w grze nic nie zdziałałem. A i zadania możemy brać głównie od ważnych postaci. Tu trzeba trochę uważać bo jak weźmiemy zadanie np. na wybicie bandytów to możemy u zleceniodawcy wziąć to zadanie znowu, obniżając sobie reputację (poprzednie zostaje anulowane). 18 godzin temu, Sierioża napisał: Maszynowe, czy po ludzku? dialogi są niby maszynowe ale są zrozumiałe, jedynie gramatyka momentami leży, zdarza się że postacie gadają jak Yoda. Nie przeszkadza to w graniu i robieniu zadań. Zdarzają się nieprzetłumaczone rzeczy jak postacie w obozie stalkerów w Mrocznym Parowie który jest częścią Kordonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Pobrane, odpalone, zagrane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Kolejny rewelacyjny mod nie będący Mizerią do Zewu Czarnobyla. Ale chyba znowu coś pokręciłem albo mod staje się niestabilny, zaczęło się chyba od nadużywania szybkiej podróży bo teraz dotarcie na północ Zony jest niemożliwe - wyloty przy przejściach czy korzystaniu z przewodnika. Sprawdzałem logi i wygląda na to że skrypty nie wyrabiają z akcją, zdarzało się że w czasie strzelanin niedaleko mojej pozycji gra robiła wylot. Tak było wiele godzin później ale już na starcie w Kordonie (jako samotnik) na północy przejście na Wysypisko było obarczone wylotem. Pomysł na połączenie Kordonu z Parowem dziwny, on sam znacznie mniejszy a z tego co słyszałem to mają się pozbyć Parowu zupełnie w niektórych modach jak Anomaly? Skoro o Parowie mowa - to w okolicach bazy samotników pod drzewami są niezłe fanty, jak pancerz podstawowy czy kałach z amunicją. Jeśli robiliśmy trening z Fanatem i mamy Meduzę to radiacja przestaje być problemem. Na Wysypisku znalazłem ciężki pancerz Powinności, trochę na północ od baru Stalkerów i ognistej anomalii. Zadania na ubicia mutantów są słabo płatne ale można je ubijać nożem by oszczędzić amunicję. Do tego mięso sprzedajemy rzeźnikowi na Wysypisku, jego zadania na mięsa są stałe i nie znikają po ich wypełnieniu. Podobnie jak w Misery - naprawa broni jest baaardzo kosztowna. Veles dostałem za 2 mózgi kontrolera od Sacharowa, Svarog dostałem za amunicję 10x 9x19. Niby Sacharow sprzedałby mi Svaroga za części mutantów ale mimo posiadania wymaganych części w liczbie 4 sztuk każda to i tak nie było możliwości kupna. W Demosfenie można wziąć zadanie na polowanie i nie anulują ich po przejściu na inne lokacje. Za to miałem dublujące zadania na mutanty, po ich wzięciu tamte się anulowały automatycznie a ja traciłem reputację. W modzie jest zatrzęsienie artefaktów, ciągle się znajdowało coś nowego po zdobyciu Velesa a także przy truchłach. Po jakimś czasie nawet na Kordonie można nadziać się na Monolitowców którzy biorą się znikąd, bo raczej nie przetrwaliby podróży? Prawdopodobnie błąd tłumaczenia - w opisie przedmiotów jest mowa o poborze baterii, tyle że takowych w modzie nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Kordon - tunel kolejowy - pieczara a w niej 3 drogi w tym jedna z drzwiami do dalszej części: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Z The Walking Dead do Stalkera W sumie i tu, i tu są zombie to Daryl będzie miał co robić. Kusza też się znajdzie jakaś pewnie A tak na serio dla tej postaci planowana jest nowa linia fabularna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Demonstracja C4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 @kamil190 Jak byłeś na stronie moda, nie znalazłeś przez przypadek jakiejś informacji o wydaniu finalnej wersji moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 @kondotier Przy Demosfenie ciężko będzie mówić o finalnej wersji. Pomysłów jest mnóstwo i większość z nich jest realizowana, choć nie zawsze zrealizowana. I non stop dochodzą nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) Finalna wersja: wystarczy przeczytać książkę "Tajemnice strefy" i zapoznać się z modem pod tym samym tytułem oraz grać dalej w moda Demosfen. https://www.playground.ru/files/s_t_a_l_k_e_r_zov_pripyati_tajna_zony-60772/ https://litnet.com/ru/book/taina-zony-b20354 Edytowane 2 Października 2019 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 @vidkunsen Czy Ty w ogóle rozumiesz stawiane pytania? Jak będę chciał czytać książki, to pójdę do biblioteki a nie na forum. @Sierioża A wiem, że oni mają taki zapał, że mogą od niego spłonąć. Ale ze wstydem muszę przyznać , że pomyliłem mody. Oba na D. Bo interesuje mnie jednak mod DOLLCHAN. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi