speediee Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Jakoś idzie. Mam wiatrak, Svarog i pieseła Bimbru napędziłem z 15 flaszek - na razie styknie choć jak Nieznajomy wpadnie to kto wie Czekam na koniec emisji i biegnę na cmentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 @speediee - Sporo już zrobiłeś (np. wiatrak) więc drugą wizytę Nieznajomego w zagrodzie musiałeś już mieć. Nic o niej nie napisałeś. Następnych nie będzie. Będziecie się spotykać w terenie, miejsca będzie wyznaczał. Wstawiłem screeny z tymi miejscami, a także informację o możliwości robienia w nich zapisów ( ale dopiero po spotkaniu ) i sposobie ich robienia. To duże ułatwienie, nie trzeba za każdym razem gnać do zagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Mod chodzi wspaniale. Gram ze spolszczeniem więc dziękuje twórcom Mam jedynie problem ze zdobyciem kombinezonu a misji już sporawo zrobiłem i zabiłem masę szabrowników. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 @Szeregowy Killer - Kombinezony są w schowkach, tak że dotarcie do nich jest efektem wykonania zadań. Możesz natrafiać na puste plecaki lub skrzynki, bo się jeszcze nie zapełniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) @kondotier Tak, zacząłem grę od nowa a że już wcześniej zrobiłem zadania poboczne to wiedziałem co i jak i co mnie czeka ( no nie do końca bo za pierwszym razem nie miałem szabrowników, nie licząc tych przy BTR ). Teraz gra się o wiele ciekawiej bo coś się dzieje Nieznajomego miałem w domku 2x zaraz po zabraniu klucza i zawartości skrzynki koło heli. Teraz mam go 3x - siedzi na słupie @Szeregowy Killer - polecam skończyć zadanie na gospodarza domu - na końcu czeka Sevunia Polecam także poszukać w tym wątku pliku actor zmieniającego zmęczenie bo w kombinezonie biegać ciężko Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez speediee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 @speediee - No to masz już drugie miejsce do zapisywania gry. Dokładnie zapamiętaj jak stałeś przy rozmowie, bo krok w bok i po zabawie. A co dotyczy szybkiego poruszania. Od tego jest dostawczak z zagrody. Innych się nie opłaca uruchamiać. Nie przegapcie mało widocznego szkieletu na skarpie, jak od strony linii wysokiego napięcia wchodzi się do wioski. I tego co koło niego leży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 @kondotier Naprawiłem grata ale nie lubię w tej grze poruszania się pojazdami więc biegam z buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 A warto jeździć, bo nic po drodze nie znajdziesz, a czasu szkoda. Pies sobie jeździ siedząc na dachu, chyba że stukniesz w drzewo, to spadnie. Ale jak go będziesz zostawiał, to z zapalonymi światłami i zawsze na północ kabiną. Chyba wiesz dlaczego. A po światłach łatwiej go znaleźć, jak cię pijawki lub inne dziadostwo trochę przegoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Najgorsze to są chimery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Jak będziesz miał Sevunie i pewien cudowny dodatek do niej to nawet z obrzynem dasz radę Chowaj się w budynku a piesełowi każ siedzieć w progu. Wychylaj się, 4 strzały i po chimerze ... zresztą poczekaj na konfrontację z kontrolerami albo tuptusiami Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez speediee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapalony Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Da ktoś linka do polonizacji bo ta z serwera stalkerteam jest uszkodzona (tak mi pokazuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Wszystko jest ok. Pobrałem bez problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapalony Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Sprawdze jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Sprawdź i daj znać. Jak będziesz miał problem, to wyślę Ci spolszczenie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ja też sprawdziłem i mogę pobrać bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapalony Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Dalej wyskakuje komunikat "Plik jest uszkodzony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 OCALAŁY UCIECZKA Z ZONY.7z Pobierz z załącznika. Gdyby był dalej problem na czas wypakowywania wyłącz antywirus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapalony Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Dzięki ekipa już działa :DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 W przypadkach takich problemów zawsze proszę dołączać loga. Jest on niezbędny abyśmy mogli pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Mam taki problem, że spolszczenie działa tak jakby w połowie ? Jest spolszczona nazwa moda w prawym górnym rogu, i kto ją wywołał. Natomiast menu i sama gra po angielsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 @Gh0sTp - Na na co wrzuciłeś spolszczenie? W #1 masz napisane, skąd pobrać moda aby spolszczenie zadziałało. Bo tylko z taką wersją będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 @kondotier wszystko było zrobione zgodnie z instrukcją, pobrane z google drive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 @Gh0sTp - Zobacz w modzie, czy w kat dla plików tekstowych masz kat pol. A następnie czy masz plik localisation.ltx i do jakiego języka kieruje. Plik localisation, na pewno jest w spolszczeniu, w prawidłowym wyglądzie. Tłumaczenie było robione dla rosyjskiej wersji moda, a jak twoja jest angielska mogą wystąpić błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 @kondotier tak mam angielską wersję, a pliku localisation.ltx nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 @Gh0sTp - To źle nałożyłeś spolszczenie. Zobacz w wypakowanym spolszczeniu i tam localisation musi być. Zasadniczo na wersji z językiem angielskim mod może pójść, ale mogą się trafić jakieś niedotłumaczenia. Ja już moda nie mam na kompie, to pliku localisation Ci nie podrzucę. A kat pol z kompletem przetłumaczonych plików masz? Sprawdź w spolszczeniu ten localisation i jak jest, jeszcze raz nałóż spolszczenie. DODANO. Pobrałem spolszczenie i faktycznie nie ma w nim localisation. Spróbuj wstawić do gamedata\configs ten poniżej localization.ltx A jak nie zaskoczy, to skontaktuj się ze @smox @gawron w spolszczeniu nie ma pliku localization.ltx i stąd problemy Gh0sTp. Trzeba by ten plik dać do #1 przy instalacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi