Duszman Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 A ja mam jeszcze ciekawszy problem gdyż szanowny waćpan burer postanowił żucić we mnie dokumentami z x18 i one wylądowały pod podłogą. jak mam je wyciągąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Czasem pomaga rzucenie granatu, ale nie zawsze. Skuteczny sposób, to wczytanie wcześniejszego zapisu i szybkie zabicie burera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Najlepsze są najprostsze rozwiązania - cofnij się do poprzedniego zapisu, może być z automatu jak włazisz do laboratorium i zapisz grę przed spotkaniem z burerem (powtarzaj) aż dostaniesz dokument w swoje ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Najgorsze jest to że mam tylko zapis z wejscia do labolatorium ale spróbuje sposobu z granatem P.S sposób z granatem nie działa A można zmienić ustawienie dokumentów manipulacją w pliku save ? Edytowane 20 Stycznia 2019 przez TwojaStara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 TwojaStara - pliki do pobrania z modem 812 MB - więcej niż z mega: https://gamefront.online/files2/service/thankyou?id=14718599 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artiem Diegtiariow Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Gdy uruchomiłem grę drugi raz i wczytałem, zamiast ekranu ładowania pojawił się czarny ekran. Powtórzyło się to około cztery razy i pomógł restart komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 @Artiem Diegtiariow Sprawdź loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artiem Diegtiariow Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Godzinę temu, Protean napisał: @Artiem Diegtiariow Sprawdź loga. Sprawdzałem i nie ma nic. Żadnego loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 @Artiem Diegtiariow Przejdź na statyczne i zmniejsz ustawienia. Może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artiem Diegtiariow Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 31 minut temu, Protean napisał: @Artiem Diegtiariow Przejdź na statyczne i zmniejsz ustawienia. Może pomoże. Zmieniłem oświetlenie oraz obniżyłem ustawienia lecz występuje podobna sytuacja jak w przypadku ekranu ładowania. Gdy nacisnąłem przycisk odpowiadający za akceptację ustawień, nie pojawiło się po chwili menu gry, tylko czarny ekran. Musiałem ponownie uruchomić komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 @Artiem Diegtiariow Usuń plik user. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zainstalowałem tego moda i po raz pierwszy w moich przygodach z modami, pojawiło mi się na ekranie takie ostrzeżenie jak na zrzucie. Wg Googlowskiego tłumacza brzmi to tak: "Ilość zapisanych danych wkrótce przekroczy limit! Zalicz wszystkie podane zadania. Poczekaj, aż wszystkie transmutacje się zakończą. Nie nowe zadanie. Nie rozpoczynajcie nowej transmutacji od nowa." Mam pytanie do tych, którzy z modem mieli już do czynienia, jakie będą skutki gdy przekroczę pewną liczbę zapisów, lub wezmę nowe zadania. Jest to może coś w rodzaju gry na przetrwanie, bez robienia zapisów? I drugie pytanie. Czy faktycznie mod to taki hardkor, wymagający zwielokrotnienia czujności i ostrożności. Czy tylko mnie się przytrafiło, że znowu ginę od niewidzialnego przeciwnika i pistoletu bandyty na STS gdy jestem jeszcze na przystanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zakładam że to ten sam motyw który był np. w Autumn Aurorze 2.1, że gdy nazbieramy zbyt wiele zadań w PDA, mogło dojść do uszkodzenia zapisów. Sam osobiście w tą wersję Oblivion Lost nie grałem, ale zgaduję że przy uzbieraniu zbyt wielu zadań i przeprowadzaniu jednocześnie zbyt wielu transmutacji artefaktów każdy kolejny stworzony zapis gry będzie najpewniej po prostu zepsuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 @ArNie Tyle tylko, że u mnie to ostrzeżenie pojawiło się przy jednym zadaniu i 3 zapisach. Co zrobiłem jakieś przemieszczenie po wiosce i najbliższej okolicy, wyskakiwało raz za razem. Grać nie było można bez niego na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 W takim razie nie mam pojęcia o co może chodzić. Internet też na ten temat milczy, nigdzie nie znalazłem wątku o tejże wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Może znajdzie się ktoś z nim obeznany, choć sądząc po wieku moda, jak ktoś grał to do dzisiaj mógł zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi