malakas Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Fajno smox ..tylko czytaj w 1 poście bo to dziwny dodatek jak bracia nierozłączni..jeden bez drugiego nie idzie... . Jeżeli kod do linka wygaśnie to klikamy w Please click here to download. i poda nowy. Pytałem @Zriel bo może już wie i nie trzeba nic poprawiać...jednak opisy broni na pewno będą do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Witajcie Mam mały problem w X-18 po zabiciu burera mam czarny ekran, czytałem post powyżej o zapisie i wczytaniu seave, lecz u mnie nie chce zrobić zapisu :( EDIT: Sposób wymieniony powyżej działa, mój błąd, zamiast zapisu robiłem szybki zapis. Edytowane 22 Czerwca 2012 przez andrzej75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawram Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witajcie! Mam problemik bardzzzo duży! nie mogę trafić na spolszczenie to tego madzika czy ktoś będzie tak miły i dokona zrzutu na serwerek gdzie można bez problemu ściągnąć - życzliwym wdzięczny dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Proszę bardzo: http://www.sendspace.pl/file/3a36a671a32fffb991bbda4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Czy ten mod dodaje jakieś dodatkowe zadania,lokacje itp,czy tylko wizualnie . Wersja 2.2 czy U.L.T.I.M.A.T.E którą polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Z tych dwóch modów, to zdecydowanie Ultimate - moim zdaniem. Nie dodają one nowych zadań i lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoork Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Mam pytanko. Mianowicie umiał by ktoś ożywić płk. Pietrienkę, , ponieważ gdy byłem na misji w X-18 jakiś bandzior wpakował mu serię w dupę, a był to mój ulubiony handlarz. Proszę o pomoc bracia Stalkerzy. Edytowane 18 Października 2013 przez snoork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Linki download nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprom Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Mógłby ktoś wrzucić to na normalny serwer np. Yandex bo z tego Filefrontu nie pobiera się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 http://proxyfree.me/ Wklejasz linka z gamefrontu i ściąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Czy może ktoś podać linka do fiksa i spolszczenia bo nie można pobrać z istniejących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Super mod polecam ! Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Wędrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Prośba, żaden link nie działa,proszę o pomoc, nie grałem w tego moda a chętnie bym sobie popykał lecz nie wiem skąd go ściągnąć, jak napisałem wszystkie linki padnięte. Jak chcę zassać spolszczenie to proponuje mi zainstalować jakieś ustrojstwo, jak nie znam programu to się obawiam instalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Bolo,przeczytaj mój wpis z 9.IV.2014 to przekonasz się że nikt do tej pory nie odpowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Do 12 dzisiaj powinienem wrzucić wszystkie linki na nasz serwer lub działające odpowiedniki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Faktycznie wszędzie lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Fixa i spolszczenie pobrałem, czekam na moda,dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Chyba już powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 MOD :Part 1 - http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=163Part 2 - http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=162Part 3 - http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=161Part 4 - http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=160FIX : http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=153SPOLSZCZENIE : http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=154 Dodałem do 1 postu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Pobrałem, dziękuję. :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Szacun @Allen, uratowałeś tego moda przed zapomnieniem. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Nie ja go uratowałem tylko Ci którzy napisali, że żaden link nie działa ;) Tak by pewnie jeszcze długo postał bez nich aż w końcu trafił by do Modów Archiwalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Coś jest nie tak z tymi częściami moda, pobierałem 2 razy i nie można rozpakować. Pisze, że plik jest archiwalny, dodaję widok. Błąd.docx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Tylko 1 part ma taki błąd? Musiałem podzielić archiwum na party bo 3 razy urwało mi upload gdy było to w 1 pliku nie wiem czy to była wina pobieralni czy po prostu rozłączało mi internet, a niestety pobieralnia obsługuje tylko wrzucanie przez przeglądarkę, na FTP by takich problemów nie było bo można zawsze zatrzymywać upload. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Niestety każdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi