Ogień86 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Mod ukończony. Pozytywne wrażenie na mnie zrobił, scenariusz i jego historia bardzo fajnie opowiedziana. Czekam na 2 część, fajnie że ekipa ją spolszcza. Jedyna rzecz do poprawy to noce w środku dnia :) , ale to już napisał @OldMan jak się z tym uporać. Mod bardzo stabilny miałem kilka wylotów, ale to przez dużą ilość zapisów gry. Jak ograniczyłem ilość do max 10 to gra chodziła płynie. @Sierioża Świetna robota z tłumaczeniem. Jeszcze taki mały offtop, u mnie cała gra bez mgły się obył, chyba miałem szczęście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Witam, mam prośbę do osób obeznanych , jak podnieść udźwig. Normalnie to umiem to zrobić ale w tym modzie nie ma tego pliku albo nie wiem gdzie go szukać, proszę o podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 33 minuty temu, bolo napisał: Witam, mam prośbę do osób obeznanych , jak podnieść udźwig. Normalnie to umiem to zrobić ale w tym modzie nie ma tego pliku albo nie wiem gdzie go szukać, proszę o podpowiedz. To znaczy próbowałeś zmienić ustawienia system.ltx oraz actor.ltx? gamedata\config\system.ltx: max_weight = 40 gamedata\config\creatures\actor.ltx: max_item_mass = 40 max_walk_weight = 50 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Czasami jest to osobny plik inventory.ltx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 W modzie nie ma pliku actor, pobierz, wrzuć do folderu wskazanego wyżej przez @FairFight i ustaw po swojemu. Pamiętaj również o zmianach w system.ltx. actor.ltx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogień86 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 @boloNie wiem po co chcesz zmieniać udźwig. Mod jest krótki i nastawiony na fabułę to nie mod z serii ( Złota kula czy NS 2016) gdzie byle pierdoła się może przydać. Ja całego przeszedłem z pierwszym karabinem ulepszonym. Nie warte zachodu bawić się plikami, a fabuła bardzo wciąga. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Panowie , bardzo dziękuję za grzeczność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Są 4 filmiki z moda . Link do pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red TZ Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 (edytowane) Przyjemny mod, nie za trudny, nie za łatwy. Znalazłem dwa błędy w tłumaczeniu (wrzucam je poniżej), więc zrobiłem na nie fixa. Spoiler W modzie miałem problem ze znalezieniem artefaktu Bateryjka, ale darowałem sobie to zadanie, bo miałem sporo kasy. Dla osób potrzebujących pomocy w zadaniu z Gaussem dla ducha: Spoiler Broń musimy zbudować z trzech części i zestawu narzędzi: 1) Zestaw narzędzi jest na przedostatnim piętrze Centrum Usługowego Jubilejny (tam gdzie wejście do laboratorium X-8) 2) Części są poukrywane w Prypeci przy krzyżach. Pierwszy znajduje się na wieży w porcie. Drugi na schodach po piwnic Prometeusza (klatka schodowa znajduje się w południowo-zachodniej części kina). Trzeci krzyż znajduje się na dachu łącznika skrzydeł szpitalnych. Po oddaniu karabinu otrzymujemy baterię dzięki którym możemy przywoływać ducha by pomógł nam w walce. fix spolszczenia Zjawy Przeszlosci by Red.7z Edytowane 25 Września 2021 przez Red TZ brak słowa w zdaniu 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 DaarMoo - potem 2 część, inne lokacje inne przygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi