Starika.. Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 @Meta Udało się! Zrobiłem tak jak wskazałeś z plikami broni i zaskoczyło. Przez cały czas myślałem, że to repack psuje gierkę i myślałem, że jest niekompatybilny z modem, ale jak widać zawsze trzeba patrzeć na logi. Ostatnie pytanie i daje spokój. Da się jakoś obniżyć wytrzymałość wrogów żeby nie padali po dziesięciu strzałach tylko po trzech? Bo słyszałem, że to główna bolączka tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 @Starika.. Autor moda coś wspominał w opisie na AMK, że opcjonalny folder light sniper ułatwia rozgrywkę. W moda nie grałam, więc nie wiem, czy ten folder gdzieś tam jest w archiwum po pobraniu, ale możesz zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 @Meta Sprawdzę, wielkie dzięki za pomoc. Przepraszam za zwracanie się w męskiej formie, nie miałem pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 @Starika.. Ściągnij to archiwum z któregoś linku pod Mod, wyczytałam, że ten folder tam się znajduje. No i pamiętaj o kopii zapasowej zapisów i gamedaty, lepiej dmuchać na zimne. 46 minut temu, Starika.. napisał(a): Przepraszam za zwracanie się w męskiej formie, nie miałem pojęcia. Nie ma sprawy, nawet nie zwróciłam uwagi : P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 @Starika.. Ta wytrzymałość enpeców, to bolączka prawie wszystkich modów. Od podstawek. Przypomnij sobie np. z CCz bandytów na STS. Ile kul musiałeś w niego wsadzić aby padł? Grając, z czasem znajdziesz na to sposób i to Ty będziesz lepszy. A skoro mod ruszył to i miłej gry, bo mod jej wart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi