prozmus84 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) @roman.b Cześć, mam ten sam problem jak Ty. Podpowiesz jak użyć spawnera? Nie używałem jeszcze. Udało się. Wczytywałem save przed atakiem na oddział Powinności i w końcu się udało znaleźć wszystkie dokumenty. Edytowane 19 Października 2020 przez prozmus84 Rozwiązano problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerstalker Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 @prozmus84 Żeby użyć spawnera musisz zainstalować dodatek "cheat-mod", menu wywołujesz podczas grania ESC potem F2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 @roman.b - dzięki. Mam nadzieje że nie będę musiał korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerstalker Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) Czy naprawdę nikt nie doszedł dalej z fabułą niż "zagadka przeszłości" Edytowane 20 Października 2020 przez roman.b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 @roman.b W SGM 2.2 z tego co chłopaki pisali lub w tej wersji z Gunslingerem nie ma tego wątku jak i też tego z Płotką i Wilkiem i kilku misji od szefa bandytów w Leśniczówce. Podobno w zwykłym SGM 2.2 już nie było tych wątków, ostatni raz można je było spotkać w SGM 2.0 bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerstalker Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 No ale ja miałem ten wątek i go przeszedłem dzięki spawnerowi. @prozmus84 też miał ten problem. Co jest po tym? biegam i biegam, zapisałem się do świtu, dostałem kilka misji i koniec. Czy to prawdziwy koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) Po chwili od znalezienia dokumentów dostałem misje na Magazynach Wojskowych - trochę czasu tam spędziłem. A teraz jestem w podziemiach Agropromu i szukam dokumentów. Edytowane 20 Października 2020 przez prozmus84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerstalker Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 @prozmus84 Dzięki za info, od kogo dostałeś zadania na magazynach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 @roman.b od dowództwa. Pokręciłem się trochę w Dolinie, zrobiłem parę dodatkowych misji i dostałem zadanie na Magazynach Wojskowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerstalker Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 No to lipa na całości, nie chce mi się cofać nie wiadomo do kiedy. Koniec gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 @roman.bLipa. Ja w Prypeci nie robiłem dużo zadań po dojściu podziemiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerstalker Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Udało mi się cofnąć i tak zrobić aby się pokazały dokumenty, ale dalej nie dostaje zadań. @prozmus84 możesz dokładniej opisać co jest potem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 @roman.b Przeglądałem swoje save i po dostaniu się do Doliny Mroku przez bańkę zrobiłem tam kilka misji głównych i dodatkowych. Potem wróciłem do Prypeci i zrobiłem kilka misji typu LAB X18, odnalezienie Wojskowego i chyba w trakcie bycia w Prypeci dostałem wiadomość z kwatery głównej o pójściu na Magazyny. Poszedłem do Doliny Mroku, wykonałem parę zadań + zadania dla Wolnościowca i po znalezieniu 3 dokumentów i wykonaniu pobocznych zadań poszedłem na Magazyny Wojskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerstalker Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) No to mam po zabawie Sam znalazłem dwa bugi, ciekawe ile było po drodze, które wpłynęły na przyszłe misje. Pierwszy jest taki, że jak złupisz truchła tych z powinności to nie pokazują się dokumenty. Drugi jest taki, że jak za bardzo się oddalisz (tylko blisko bazy) od eskortowanego tego z wolności na Dolinie mroku, to znika możliwość zakończenia zadania. W oryginalnym SGM 2.2 nie miałem takich problemów. Edytowane 21 Października 2020 przez roman.b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Narzędzia dla techników które znalazłem. Na Zatonie w Zakładzie Utylizacji na końcu rury na którą jest wejście po drabince po zachodniej stronie zakładu. W żelaznym Lesie pomiędzy betonowym słupem a ogrodzeniem na lewo od wejścia do laboratorium. Na Jupiterze w kompleksie przeciwlotniczym Wołkow pod tyłem UAZ-a przy stacji radarowej, W Prypeci w Porcie Rzecznym w części południowo-wschodniej (dokładnie nie pamiętam). Spersanonalizowany Wintorez na Jupiterze był dachu wieży na którą wchodzi się po żelaznych schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Nowa wersja 1.12 zostanie wydana w ten weekend. Wymagana będzie pełna ponowna instalacja gry. Później przedstawione zostaną ważne informacje dotyczące rozwoju i planów na przyszłość. Źródło: [VK] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Gram w tego moda , kiedy konkretnie wyjdzie nowa wersja 1.12 , czy spolszczenie będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @kanon1022 Przypuszczam, że na 1. pytanie odpowie ci on, a na 2. ona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) @kondotier Witaj, ciekawa odpowiedź , ale konkretnie @kamil190 pisał , że w weekend. Warto czekać ,czy grać dalej. Edytowane 8 Listopada 2020 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @kanon1022 Co ciekawe autor już nawet zrobił temat z 4 postami o dodatkach do 1.12: https://vk.com/topic-186393989_46613825 #EDIT: Jest i wersja 1.12: Google Drive: https://drive.google.com/file/d/1AlgceYBO5moXJRsoF7SbGS7oRdSO6GnZ/view Yandex: https://yadi.sk/d/R1BDaGe3rhMcoA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) @kamil190 Dzięki , ale spolszczenie stare będzie działać. Z Janka nie mogę pobrać i Google też , próbowałeś coś grać z tym 1.12. Edytowane 8 Listopada 2020 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 @kanon1022 Teoretycznie powinno działać, ale nowa zawartość dodana w 1.12 ( a obstawiam, że takowa jest) już działać nie będzie - w sensie to co nowe w tej wersji będzie miało krzaczki lub brak tekstu. Więc na razie polecam Ci grać na starej wersji, a jak będę miał chwilę to pobiorę 1.12 i zobaczę jak sprawa wygląda, podejrzewam, że duża część będzie pasowała, ale nowe rzeczy na bank będzie trzeba przetłumaczyć i wydać spolszczenie do wersji 1.12 - pytanie tylko brzmi - ile tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 @Szczepan9205 Dzięki chciałbym to sprawdzić , ale nie mogę pobrać z linków podanych wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 @kanon1022 Z Yandexa musisz mieć konto na yandex, żeby pobrać bo paczka ma większy rozmiar niż wynosi limit do pobierania bez konta. A jeśli chodzi o GoogleDrive to tak, ja też nie mogę pobrać, ale da się to obejść korzystając z tego filmu: Spoiler W wersji polskiej nie ma tego filmu, ale chyba powinieneś sobie poradzić Ja pobrałem z Yandexa (tyle, że mam na nim konto), ale na razie nie instalowałem, a i tak będę prędzej czy później musiał to zrobić, żeby pliki tekstowe porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 @Szczepan9205 nie mogę nawet z tym filmem , jak mieć konto na janku i czy to jest bespieczne. Loguję się za pomocą faceboka i nie mogę też pobrać z janka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi