Skocz do zawartości

Misery 2.2.1 Official + Gunslinger

Gość Diegtiariow

Rekomendowane odpowiedzi

@senkiwaka Nie no jak karta nowa i 16 giga to nie powinno się wywalać - ja w swoim mam 8GB i na maksymalnych grałem w tego moda jak robiłem spolszczenie do niego. No chyba, że masz ram DDR3 to może przez to nie daje rady :D Ale jak działa to gitara, różnicy jakiejś wielkiej w grafice być nie powinno, jedynie może tekstury będą trochę mniej szczegółowe. 

Tym bardziej - dziś ogarniałem aktualizację spolszczenia do samego Gunslinger Moda i musiałem trochę skręcić szczegółowość tekstur, żeby mod mi trzymał stabilne 60FPS, a mimo to udało mi się takie widoczki zachować 😍

Pokaż ukrytą zawartość

@tom3kb Nie no to raczej Windows 7 :D W ustawieniach ekranu, albo wyglądu da się ustawić taki wygląd okien :P

@senkiwaka a to luz ☺️

To teraz jak chcesz to pobaw się różnymi suwaczkami graficznymi w menu.

Ewentualnie zostaw jak jest jak ci odpowiada lub zmniejsz rozdzielczość, a podbij ustawienia grafiki. To już metodą prób i błędów żeby wg ciebie dobrze wyglądało i ok chodziło.

• 4 miesiące temu...
  W dniu 29.09.2021 o 08:38, prozmus84 napisał(a):

Pamiętacie gdzie znaleźć detektor Wołos? Jeden dostałem od naukowców za misje.

Rozwiń  

Drugi znajdziesz w kabinie koparki na Kopaczi a trzeci za uporanie się z gniazdem pijawek.

W dniu 26.09.2021 o 19:24, Terixo napisał(a):

Hejka takie pytanie. Czemu na tym modzie zwiadowca ma słaba regenerację staminy w kombinezonach z zamkniętym obiegiem powietrza ? To jest jakiś błąd gry czy u mnie coś poszło nie tak ?🧐

Rozwiń  

Tak jest chyba z każdą postacią i w innych projektach na bazie Misery, w mniejszym lub większym stopniu.

Edytowane przez ZapomnialemLoginu
  • Dodatnia 2

• 2 miesiące temu...

Paulinnio:

torrent: https://stalkerportaal.ru/load/zov_pripjati_repack/misery-221-gunslinger-mod-final-repack-ot-spaa-team/135-1-0-3424

Pokaż ukrytą zawartość

torrent: https://gk-stalker.xyz/games/call-of-misery/3640-misery-221-gunslinger-mod-repack-ot-spaa-team.html

Pokaż ukrytą zawartość

• 1 rok później...

@Agrael  Sprawdziłem, linki z pobieralni nieaktualne.  

Najnowsza wersja moda   to    Misery + Gunslinger R4.0 (28.12.2022)    na stronie    VK

ps

Jak się wydaje      Misery+Gunslinger 16.10.2020 Polonizacja beta .rar   działał raczej nie będzie ?

Edytowane przez Marcx

@MarcxHmm... jeżeli wrzucisz ze spolszczenia foldery class_diversity, configs i ewentualnie textures to powinno działać, ale plików z folderu scripts nie powinno się raczej wrzucać (tak na wszelki wypadek). Z tym, że mogą być jakieś braki w tekście jeżeli ta nowsza wersja ma dodane bronie z ostatnich aktualizacji Gunslingera czyli Grozę, Winchestera 1300 czy SIG SG550 i SG552 - może im brakować nazw i opisów i nazw i opisów ulepszeń, ale poza tym na 95% powinno działać.

• Dzięki! 1

@Szczepan9205  @Agrael   Dzięki za odzew.   Repack   wypakowany,   ścieżka    D:\Games\Misery + Gunslinger ,  pobrane dodatki ,  uruchomiony   JSGME.exe    i mam zagwozdkę.   Oczywiście tekst RU z czym u mnie ni w ząb   ...nie panimaju.

A dodatków jest aż  31  i nie wiem , które aktywować  ???  przy okazji nie uszkadzając spolszczenia.   Jeśli mogę prosić o radę , byłbym wdzięczny.   Załączam foto z instalatora JSGME .

Bez tytułu.jpg

• 5 tygodni później...

Od strony tech.  pytanie ...czy ten mod obsługuje DX10 ???  z screenów wygląda,  że ....nie.    Czy się mylę czy po prostu coś źle ustawiłem ....... teselacja, 3D inne ?

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Marcx
korekta ostatniego screena