nati20 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 To masz jakiś błąd bo ja nie miałam problemu z wirtualną gotówką. Co masz na myśli o kodach na schowki. Znalazłeś flesh'ke z kodem do schowka i schowek? Użyłeś tej flesh'ki przy schowku? Mówię o kliknięciu w plecaku na flesh'ce i daniu "użyj". Powinno się pojawić że "nie można użyć na tej lokalizacji" albo pojawić się znaczek na mapce, zielony chyba i wtedy wpisać kod. Chyba że nie o tym mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 To masz jakiś błąd bo ja nie miałam problemu z wirtualną gotówką. Co masz na myśli o kodach na schowki. Znalazłeś flesh'ke z kodem do schowka i schowek? Użyłeś tej flesh'ki przy schowku? Mówię o kliknięciu w plecaku na flesh'ce i daniu "użyj". Powinno się pojawić że "nie można użyć na tej lokalizacji" albo pojawić się znaczek na mapce, zielony chyba i wtedy wpisać kod. Chyba że nie o tym mówisz.pewnie jest jakiś byk bo niby mam odsetki ale u bankiera ich nie widać . A co do kodów na schowki to znalazłem taką fleszkę i zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miskowsky Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Posiada ktoś może Władce Zony do tej wesji moda ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerCell Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Witam. Ma ktoś torrenta do SGM 2.2? Jeżeli tak, to proszę o link. Udało mi się pobrać SGM. Niestety, ma radość długo nie trwała, gdyż wywalało do pulpitu. Pierwszy raz, to dlatego, że nie mogło znaleźć sekcji "w_m134.ltx". Poradziłem sobie z tym usuwając wpis w prefetch_single dotyczący m134. Gra ładowała się, a pod koniec wywaliła. I to bez loga. Czy mógłby mi ktoś pomóc? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) A won z torrentami. Jak cackanie sie z pojedynczymi archiwami ci nie odpowiada, to tutaj masz All-in-one od david.m.e z ModDB - http://www.moddb.com/games/stalker-call-of-pripyat/downloads/sgm-22-english-all-in-one Edytowane 20 Listopada 2013 przez Fawkzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPunk06 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 takie zapytanko,po dopiero instaluje moda i za chwilę będę brać się za fix itp. czy można dostać broń z moda u Nimbla? (ups sory,przyzwyczajenie z angielskiej wersji chodzi mi o żwawego,czy jak mu tam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ta, Żwawego. I tak, można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPunk06 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 a czy w 2.2 są też bronie które były w 1.6 takie jak np. p90 czy fn fal? bo jak narazie doszedłem do bagien (robie misje z georadarem) i jak narazie nie zauważyłem żadnej broni która by nie występowała już w podstawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 W wersji 2.2 musisz sobie dodać dodatkowe bronie poprzez SGM gunpack addon - linki na pierwszej stronie. Czysty mod nie posiada nowych broni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPunk06 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) A od czego jest ten ulepszony oddział alfa? co on daje? Edytowane 29 Listopada 2013 przez DrPunk06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Oddział Alfa zostawia niezłe uzbrojenie, a PDA dowódcy każdego oddziału można sprzedać za niemałą kasę. Wiem z doświadczenia - M14 od jednego z ich snajperów jest po paru ulepszeniach jedną z najbardziej szalonych pukawek w całym modzie. Edytowane 29 Listopada 2013 przez Fawkzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Fis70 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Czy ktoś może mi wyjaśnić co daje-1. Adaptacja AI additions: A przede wszystkim (bo w sumie nigdy nie wiedziałem) co to ten odział alfa? Edytowane 1 Grudnia 2013 przez M3Fis70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 AI additions to zapewne nowe możliwości,skrypty AI, czyli mieszkańców zony.Oddział alfa to po prostu elitarny, bardzo dobrze uzbrojony oddział wysłany do zony w celu zamordowania majora. Sprawnuje się losowo na lokacji i krąży po niej szukając gracza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Fis70 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ale np. szukają artów, sprzedają je, przeszukują schowki, kooperują ze sobą w celu zabicie wroga, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Nie. Po prostu na ciebie polują, bo taka jest ich rola. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPunk06 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 niby polują ale w 2.2 mają cie w głębokim poważaniu/nie zwracają na ciebie uwagi/ignorują ciebie. a i mam pytanko jak mogę sie dostać do bazy najemników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Fis70 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A ten dodatek gun mod pack:1.W PDA z eq postaci, nie pojawiły się nowe taktyki do znalezienia. Tak będzie czy coś się pochrzaniło. Poza tym same bronie gdzie będą? w rekach stalker'ów, sklepach, skrytkach, czy jeszcze za misje czy jak?Dopiero zacząłem, ruszam dopiero w kordonie do tunelu do naszego zwiadowcy. Lecz... kiedy będą jacyś mechanicy czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Jak pogadasz ze zwiadowcą, to będzie Jermak - ale on potrafi robić naprawdę mało modyfikacji. P.S. Taktyki dla nowych broni zaimplementowano dopiero w Jenocie. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Fawkzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPunk06 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 fawkzy jakoś wykupiłem wszystkie bronie u żwawego i ani razu nie trafiła mi broń dodana w gunpack addon,a pisałeś że można je dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 A, to zależało od Gun Packa. Myślałem, że tam jest Shoker z SWDK, Sajgą i innymi badziewami, a tu patrz ... no to nie, nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Wersja jenot ma zintegrowany gun pack i tam faktycznie żwawy sprzedaje unikalne bronie z dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normandia Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jak wyłączyć muzykę w menu gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 ludzie gdzie ja znajde klucz do sejfu bandytow?? pozabijalem wszyskich bandzirow z kordonu i zaden klucza nie mial. Jurij ja mialem podobnie musisz usunac gre calkowicie , zainstalowac stalka potem moda(mi zrobil jakis katalog w katalogu z gra wystarczy zawartosc przekleic do folderu z gra) potem fiksa wypakuj na pulpit i stamtad daj do gry i scalaj katalog i tak na koncu ze spolszczeniem i bedzie dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosiu98 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 @mietek1986 ,klucz znajdziesz na poddaszu jednej z tamtejszych budowli (w plecaku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 @mietek1986 ,klucz znajdziesz na poddaszu jednej z tamtejszych budowli (w plecaku).Dzieki byl w budynku na przeciwko tylko bylem tam wczesniej i tego plecaka tam nie bylo dlatego nie szukalem :) i teraz pytanie czy zawsze tak jest ze item sie respi dopiero jak jest potrzebny czy mozna znalezc cos co bedzie potrzebne puzniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi